Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει προσφατα το Lenovo G50-45 (80E300MLGM) απο Ψηφιακη αλληλεγγύη..δεν ξερω απο που τα φερνουν αυτα τα μοντελα αλλα τα μονα specs που μπορεσα να βρω ειναι αυτα.. σε επισημο σαιτ του κατασκευαστη δεν βρισκω κατι.

Ο κολλητος θελει να πουλησει τον Intel SSD 520 Series SSDSC2CW240A3K5 (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 25nm, MLC) .. τον εχει 2μιση χρονια σε MacBook και εκανε πολυ συγκεκριμενα πραγματα γυρω απο μουσικη..οχι Ιντερνετ..οποτε πιστευω οτι δεν ειναι και ταλαιπωρημενος. Νομιζω αξιζει

Ταιριαζει να τον βαλω στο λαπτοπ μου; ο δισκος λεει οτι ειναι 7mm.. ο φιλος μου ειπε οτι εχει και ενα frame πανω του που βγαινει.. λογικα με αυτο γινεται 9.5mm φανταζομαι για λογους συμβατοτητας.

Το λαπτοπ μου φανταζομαι εχει μονο Sata II ε;
Βγαζω τον HDD και τον βαζω στη θεση του, ή μπορω να βαλω σαν δισκο συστηματος τον SSD στη θεση του DVDROM και να δουλευει κανονικα εκει;;
και θελω σιγουρα ενα frame για να μπει ο ενας απο τους 2 στη θεση του DVD..

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο δίσκος μια χαρά συμβατός είναι.

Αν θες και τους 2 κουμπωμένους στο μηχάνημα, χρειάζεσαι ενα caddy για το μοντέλο σου.

Δημοσ.

μπορει ο SSD να μπει σαν δισκος συστηματος και στη θεση του DVD ?
ή πρεπει να μπει εκει που ηταν ο HDD και αυτος να παει στο DVD ?

και τα 2 βυσματα ειναι SATA II και εχουν την ιδια ταχυτητα;

Δημοσ.

Αν θες και τους 2 κουμπωμένους στο μηχάνημα, χρειάζεσαι ενα caddy για το μοντέλο σου.

Πάρε το caddy,και βαλ'τους όπως θες.

Οι ssd δουλεύουν με αριθμό εγγραφών,και απλά να τον κοίταγε ο φίλος σου,πάλι σε δυόμιση χρόνια,θα έχει φάει τη μισή ζωή του.

Δημοσ.

Πάρε το caddy,και βαλ'τους όπως θες.

Οι ssd δουλεύουν με αριθμό εγγραφών,και απλά να τον κοίταγε ο φίλος σου,πάλι σε δυόμιση χρόνια,θα έχει φάει τη μισή ζωή του.

τι εννοεις; αμα δεν εγραφε πολυ ο δισκος δεν θα εχει φθορα.. το ιδιο ειναι να εχεις πχ αποθηκευσει αρχεια και απλα να τα διαβαζεις;

Δημοσ.

τι εννοεις; αμα δεν εγραφε πολυ ο δισκος δεν θα εχει φθορα.. το ιδιο ειναι να εχεις πχ αποθηκευσει αρχεια και απλα να τα διαβαζεις;

Σαφώς,αλλά όρισε το πολύ...

Ανοίγεις ένα browser..και γράφει..πόσες καρτέλες ανοίχτηκαν σε δυόμιση χρόνια;

Πόσο μπισκότο έπεσε;

Δε σου λέω πως είναι άχρηστος και μην τον πάρεις,απλά υπολόγισε πόσο ακόμα θα σου βγάλει.

Να ξέρεις,να'χεις ένα πλάνο..

Δημοσ.

μπορει ο SSD να μπει σαν δισκος συστηματος και στη θεση του DVD ?

ή πρεπει να μπει εκει που ηταν ο HDD και αυτος να παει στο DVD ?

Αυτο θα πρεπει να το τσεκαρεις ειτε εκεινη την ωρα ειτε μέσω ξενων φορουμ αν εχουν κανει αυτην την πατεντα 

(αν και δε νομιζω στο εξωτερικο να ασχολουθουνται και πολυ με τον συνδυασμο Lenovo G50-45 + caddy)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ηρθε η ωρα να τοποθετησω το δισκο στο λαπτοπ..
Αλλα οσον αφορα την εγκατασταση των Windows ελεγα να κατεβασω την ιδια εκδοση με αυτη που εχει το λαπτοτ, απο τη Microsoft και να κανω καθαρη εγκατασταση χρησιμοποιωντας το κλειδι που εχω..
Σε αυτη την περιπτωση νομιμος δεν θα ειμαι;
Απο που site της Microsoft θα τα κατεβασω;
Ποια εκδοση εχω; Windows 8.1 with Bing την αναφερει στο PC info.. αυτην πρεπει να ψαξω; (64bit φυσικα)
Και επισης δεν βρισκω το κλειδι.. κατω απο το λαπτοπ δεν το αναφερει..και στο PC info γραφει μονο:

Windows is activated
Product ID:  ....

Δημοσ.

Εχω παρει προσφατα το Lenovo G50-45 (80E300MLGM) απο Ψηφιακη αλληλεγγύη..δεν ξερω απο που τα φερνουν αυτα τα μοντελα αλλα τα μονα specs που μπορεσα να βρω ειναι αυτα.. σε επισημο σαιτ του κατασκευαστη δεν βρισκω κατι.

Ο κολλητος θελει να πουλησει τον Intel SSD 520 Series SSDSC2CW240A3K5 (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 25nm, MLC) .. τον εχει 2μιση χρονια σε MacBook και εκανε πολυ συγκεκριμενα πραγματα γυρω απο μουσικη..οχι Ιντερνετ..οποτε πιστευω οτι δεν ειναι και ταλαιπωρημενος. Νομιζω αξιζει

Ταιριαζει να τον βαλω στο λαπτοπ μου; ο δισκος λεει οτι ειναι 7mm.. ο φιλος μου ειπε οτι εχει και ενα frame πανω του που βγαινει.. λογικα με αυτο γινεται 9.5mm φανταζομαι για λογους συμβατοτητας.

Το λαπτοπ μου φανταζομαι εχει μονο Sata II ε;

Βγαζω τον HDD και τον βαζω στη θεση του, ή μπορω να βαλω σαν δισκο συστηματος τον SSD στη θεση του DVDROM και να δουλευει κανονικα εκει;;

και θελω σιγουρα ενα frame για να μπει ο ενας απο τους 2 στη θεση του DVD..

αμα εκανε επεξεργασια μουσικης πανω σε αυτο το δισκο τοτε καλυτερα να μην τον παρεις..

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα να τοποθετησω το δισκο στο λαπτοπ..

Αλλα οσον αφορα την εγκατασταση των Windows ελεγα να κατεβασω την ιδια εκδοση με αυτη που εχει το λαπτοτ, απο τη Microsoft και να κανω καθαρη εγκατασταση χρησιμοποιωντας το κλειδι που εχω..

Σε αυτη την περιπτωση νομιμος δεν θα ειμαι;

Απο που site της Microsoft θα τα κατεβασω;

Ποια εκδοση εχω; Windows 8.1 with Bing την αναφερει στο PC info.. αυτην πρεπει να ψαξω; (64bit φυσικα)

Και επισης δεν βρισκω το κλειδι.. κατω απο το λαπτοπ δεν το αναφερει..και στο PC info γραφει μονο:

Windows is activated

Product ID:  ....

ναι, νομιμος θα εισαι. κατεβασε τα 8.1, την απλή εκδοση. Ουτε pro, ουτε τιποτα αλλο.

Ο κωδικος ειναι ..γραμμένος στην μητρική. Ανοιξε το speccy (κατεβασε το) και στο operating system θα δεις τον κωδικο.

Αντιγραψε τον καπου και εισαι οκ.

Δημοσ.

αμα εκανε επεξεργασια μουσικης πανω σε αυτο το δισκο τοτε καλυτερα να μην τον παρεις..

τον εχω παρει ηδη.. νομιζω δουλευε soft synths και απλα διαβαζε βιβλιοθηκες ηχων.. δεν  εκανε επεξεργασια audio.

αυριο θα τον συνδεσω και θα δουμε το smart απο HD Sentinel

ναι, νομιμος θα εισαι. κατεβασε τα 8.1, την απλή εκδοση. Ουτε pro, ουτε τιποτα αλλο.

Ο κωδικος ειναι ..γραμμένος στην μητρική. Ανοιξε το speccy (κατεβασε το) και στο operating system θα δεις τον κωδικο.

Αντιγραψε τον καπου και εισαι οκ.

Απο που τα κατεβαζω;;;

στο speccy  μου λεει Windows 8.1 with Bing (64bit).. σκετη 8.1 κατεβαζω;

ok το ειδα το serial

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

2 ερωτησεις:
- Αν βαλω τον κανονικο δισκο σαν δευτερο στη θεση του CDROM, οταν θα τον απενεργοποιω σαν συσκευη μεσα απο το Device Manager ο δισκος δεν θα δουλευει καθολου; θα ειναι σαν να μην ειναι συνδεμενος καν; δηλαδη δεν θα παιρνει ρευμα και δεν θα εχει φθορες;
Θα με βολευε να τον ανοιγω απλα σε καποιες φασεις για να τραβηξω καποια αρχεια αλλα γενικα να τον εχω σβηστο.. αυτος ο τροπος ειναι σωστος;
- Αλλιως θα μπει σε ενα κουτακι να γινει εξωτερικος.. μπορειτε να προτεινετε ενα κουτακι της προκοπης σε νορμαλ κοστος που να κανει σωστα τη δουλεια χωρις να παθει κατι ο δισκος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...