StigmaX Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Σε αυτά τα 2 το G3 είναι με ΔΙΑΦΟΡΑ καλύτερο Γιάννη ξεκινήσες πάλι... Με μέτρο είπαμε. Στην οθόνη είναι υποκειμενικο, μιας και πολλοί προτιμούν τις amoled, στη κάμερα σίγουρα δεν είναι διαφορά με κεφαλαία γράμματα... 1
DoYouNote Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Σε αυτά τα 2 το G3 είναι με ΔΙΑΦΟΡΑ καλύτερο Εντάξει και η προκατάληψη έχει όρια. Όσο καλύτερο θα είναι και το G4 από το S6; Ούτε καν, πόσο μάλλον και με διαφορά. Μας διαβάζουν κι άλλοι.
kostas8080 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 htc one m8... απο κει και πέρα το m8 έχει όσο το xperia z3...Αλλα θα σου πρότεινα να δώσεις παραπάνω να πάρεις note 4 f
greekbusters Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Γιάννη ξεκινήσες πάλι... Με μέτρο είπαμε. Στην οθόνη είναι υποκειμενικο, μιας και πολλοί προτιμούν τις amoled, στη κάμερα σίγουρα δεν είναι διαφορά με κεφαλαία γράμματα... χαχα και εγω αυτο το διαβαζω στα νηματα που περιεχουν το g3 . Εγω ανταλλαξα το z2 μου για g 3 απο περιεργεια και μονο.Το lg καρακολλουσε μπροστα στο βουτυρενιο ζ2 που λαγκ δεν ειδα ουτε για πλακα,μην μιλησω για μπαταρια και τα πλαστικα της πλακας.Το ενα και μοναδικο καλο ηταν η καμερα και ως εκει.Το g2 ηταν κλασεις ανωτερο. s5 και m8 δεν εχω αποψη και δεν μιλαω για αυτα αλλα για κανεναν λογο μην προτιμησεις to g3 εναντι αυτων!!!ακομα και στα 250 που το ειχε ο γερμανος δεν το θεωρησα καθολου ευκαιρια.Ολα για καποιο λογο γινονται.... 1
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Είναι lagαριστο το g3, πράγμα βέβαια που οφείλεται κυρίως στο launcher του, με ένα Nova και ένα άλλο πληκτρολόγιο στρώνει. Μαλακία δε λέω, αλλά υπάρχει λύση Από κει και πέρα ακόμα και αν δεν είναι όσο smooth και αποκρισιμο είναι τα z έχει και αυτό τα πλεονεκτήματα του όπως κάμερα και διαστάσεις, καπάκι που ανοίγει και η κατανάλωση του δεν είναι και τόσο άσχημη σε σχέση με τα xperia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα