voltmod Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Υποθέτουμε ότι η κύρια κάμερα των επόμενης γενιάς μοντέλων iPhone θα είναι αρκετά πιο εξελιγμένη σε σχέση με την τωρινή, μετά την εξαγορά της εταιρείας LinX από την Apple.Η LinX είναι μία Ισραηλινή εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογιών για κάμερες, που ειδικεύεται στις κάμερες ανίχνευσης βάθους (depth-sensing). Σκεφτείτε την τεχνολογία της κάμερας RealSense της Intel ή το χαρακτηριστικό Duo Camera που έκανε την εμφάνιση του στο One (M8) της HTC. Αν και η Apple, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, δεν σχολιάζει τις εξαγορές που κάνει και δεν αναφέρεται σε μελλοντικά προϊόντα, η τεχνολογία και το hardware της LinX επιτρέπει την λήψη τρισδιάστατων φωτογραφιών, το refocusing μετά την λήψη της φωτογραφίας, το parallax imaging, τα soft-backgrounds (background focus blur) όπως με τις DSLR φωτογραφικές μηχανές και καλύτερα αποτελέσματα σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό. Κανένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν είναι βεβαίως καινούρια στον χώρο της φωτογραφίας και έχουμε δει αρκετά smartphones ή tablets να εκμεταλλεύονται τέτοιου είδους τεχνολογίες, αλλά θα αποτελέσουν εξαιρετικές προσθήκες στο νέο iPhone, και ενδεχομένως η Apple να πάει τα πράγματα και ένα βήμα πιο πέρα. Η εξαγορά σύμφωνα με αναφορές στοίχισε στην Apple περίπου $20 εκατομμύρια. Site: GSMArena
Athoz Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Light field photography. Ότι κάνει και η Lytro, με πολύ μεγαλύτερη συστοιχία φακών και κατά συνέπεια ανάλυση στο βάθος πεδίου. Κακό νέο μιας στο μήλο αρέσει να αγοράζει γαμάτες τεχνολογίες και με το να βάζει πατέντες να σκοτώνει την περετέρω ανάπτυξή τους. Καλό νέο μιας και εδώ δεν μπορεί να βάλει πολλές πατέντες αλλά με τα λεφτά που έχει να επενδύσει και να λύσει προβλήματα όπως ο μεγάλος χρόνος επεξεργασίας των φωτογραφιών για την ανακατασκευή του βάθους της εικόνας. Η Pelican Imaging τι έγινε;
Black Flag Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 +20% στις τιμές σάπιου μήλου κατά την εφαρμογή της συγκεκριμένης "τεχνολογίας" στις νέες της συσκευές... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 +20% στις τιμές σάπιου μήλου κατά την εφαρμογή της συγκεκριμένης "τεχνολογίας" στις νέες της συσκευές... Μέχρι τότε μπορείς ήδη να δώσεις 20% παραπάνω από τη μέση τιμή ενός iphone για να πάρεις μια νέα "ναυαρχίδα" Android που κυκλοφορεί την Παρασκευή! 9
Filthy Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Γουσταρω τεζα specs στη φωτογραφικη μηχανη και ασπρομαυρη οθονη αγκαλιασμενη απο μια φλουδα ψωριασμενου αλουμινιου κ κοστος σα να αγοραζεις ολο το ραφι μαζι με τα ουπα, τις βιδες κ τα τουβλα μαζι 1
Jophiel Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέχρι τότε μπορείς ήδη να δώσεις 20% παραπάνω από τη μέση τιμή ενός iphone για να πάρεις μια νέα "ναυαρχίδα" Android που κυκλοφορεί την Παρασκευή! Όπως;
pcuser Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ό,τι τεχνολογίες και να μπουν σε κάμερες κινητών, δεν θα πάψουν να έχουν σχετικά μικρούς σένσορες και μικρά "γυαλάκια". Αλλιώς πάμε σε "κινητά" τύπου K Zoom ή CM-1 που είναι μεγάλα και άβολα (και αντίστοιχα ακριβά). Και όταν οι τιμές των P&S τύπου RX100 πέσουν χαμηλά (>€ 300), κανείς δε θα ασχολείται με κάμερες κινητών γιατί όποιος ανακαλύψει τη φωτογραφία (και το οπτικό zoom) δε βολεύεται πια με κάμερες κινητών. Αυτά είναι περισσότερο marketing παρά ουσία... 1
Arisyo13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Για να λέμε την αλήθεια από όταν κυκλοφόρησαν το πρώτα smartphone έχουν γίνει μεγάλες βελτιώσεις στις κάμερές τους. Ας μην περιμένουμε τα πάντα, μην ξεχνάμε λόγω μεγέθους κερδίζουμε σε φορητότητα και χάνουμε στις ποιότητες φωτογραφιών που δεν είναι αντίστοιχες με αυτές των DSLR που απαιτεί ο κόσμος. Φυσικά υπάρχει κόσμος που μένει απίστευτα ικανοποιημένος με τις κάμερες των smartphone. Άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε οι εταιρίες εκτός από τις LED flash που βάζουν να προσθλεσουν και xenon flash όπως έκανε η Nokia και η Sony Ericsson στο παλελθόν για καλύτερες νυχτερινές λήψεις.
iPhoneLover6 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 εγω σαν χρηστης κατοχος iphone, κατεληξα οτι δεν αξιζουν τοσο τα μηλοφωνα αργησα να το καταλαβω αλλα το διαπιστωσα και αποφασισα να μην ξαναγυρισω. πηρα το HTC M8 και δεν πιστευω ποσο γρηγορο ειναι και το τι μπορει να κανει!! λεω ειναι android αυτο;;;;ουτε καν!! και φυσικα τιμη πολυ καλυτερη απο ενα iphone.και φυσικα ο ποιοτικος ελεγχος της apple ειναι γιουχου τελειως..καμμενα pixels...βυθισεις οθονων.πλαισια χτυπημενα.ελεος πια.και συνιστω σε ολους να δοκιμασουν δεν θα χασουν. 1
jimakris Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 εγω σαν χρηστης κατοχος iphone, κατεληξα οτι δεν αξιζουν τοσο τα μηλοφωνα αργησα να το καταλαβω αλλα το διαπιστωσα και αποφασισα να μην ξαναγυρισω. πηρα το HTC M8 και δεν πιστευω ποσο γρηγορο ειναι και το τι μπορει να κανει!! λεω ειναι android αυτο;;;;ουτε καν!! και φυσικα τιμη πολυ καλυτερη απο ενα iphone.και φυσικα ο ποιοτικος ελεγχος της apple ειναι γιουχου τελειως..καμμενα pixels...βυθισεις οθονων.πλαισια χτυπημενα.ελεος πια.και συνιστω σε ολους να δοκιμασουν δεν θα χασουν. Χαχαχαχα! Σε κάνω πολύ γούστο .......! 4
anax111 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ό,τι τεχνολογίες και να μπουν σε κάμερες κινητών, δεν θα πάψουν να έχουν σχετικά μικρούς σένσορες και μικρά "γυαλάκια". Αλλιώς πάμε σε "κινητά" τύπου K Zoom ή CM-1 που είναι μεγάλα και άβολα (και αντίστοιχα ακριβά). Και όταν οι τιμές των P&S τύπου RX100 πέσουν χαμηλά (>€ 300), κανείς δε θα ασχολείται με κάμερες κινητών γιατί όποιος ανακαλύψει τη φωτογραφία (και το οπτικό zoom) δε βολεύεται πια με κάμερες κινητών. Αυτά είναι περισσότερο marketing παρά ουσία... Σωστός, αλλά ξεχνάς πως στις περισσότερες φωτογραφίες που βγάζει ο κόσμος με τα κινητά του δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις οπότε οι φωτογραφικές κάμερες των κινητών του λύνουν τα χέρια. Από τότε που πήρα το S4 έχω μειώσει κατά πολύ την χρήση της compaq μου. Οπωσδήποτε δεν θα πάω διακοπές βασιζόμενος μόνο στην κάμερα του κινητού μου αλλά εν τω μεταξύ έχω βγάλει ένα σωρό θαυμάσιες φωτογραφίες που αν δεν είχα μαζί μου το κινητό μου δεν θα μπορούσα να τις βγάλω. 1
tulipas Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 εγω σαν χρηστης κατοχος iphone, κατεληξα οτι δεν αξιζουν τοσο τα μηλοφωνα αργησα να το καταλαβω αλλα το διαπιστωσα και αποφασισα να μην ξαναγυρισω. πηρα το HTC M8 και δεν πιστευω ποσο γρηγορο ειναι και το τι μπορει να κανει!! λεω ειναι android αυτο;;;;ουτε καν!! και φυσικα τιμη πολυ καλυτερη απο ενα iphone.και φυσικα ο ποιοτικος ελεγχος της apple ειναι γιουχου τελειως..καμμενα pixels...βυθισεις οθονων.πλαισια χτυπημενα.ελεος πια.και συνιστω σε ολους να δοκιμασουν δεν θα χασουν. Οφτοπικ ον Εγώ σαν χρηστης iPhone και android πήρα Lumia και τα υπόλοιπα λογισμικά ξέχασα πως υπάρχουν. Οφτοπικ οφ 2
Bluedive Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέχρι τότε μπορείς ήδη να δώσεις 20% παραπάνω από τη μέση τιμή ενός iphone για να πάρεις μια νέα "ναυαρχίδα" Android που κυκλοφορεί την Παρασκευή! Αγοραζοντας ομως τεχνολογια του 2015 και οχι του 2012.
Black Flag Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πήρα Lenovo Vibe X2 για να αντικαταστήσω το Jiayu G4s. Απόλυτα ικανοποιημένος. Ποιοτικότατο κινητό. 180,00 ευρώ. Άσε τους άλλους να δίνουν τα 600άρια για συσκευή με περιορισμούς για να μοστράρουν. Υ.Γ. Είχα το Iphone4s κάποτε. Το πήρα με διαλυμένη οθόνη 120 ευρώ και το έφτιαξα. Αλλά... Δεν με ενθουσίασε. Ωραία χρώματα η οθόνη και τα εικονίδια δεν λέω. Αλλά μέχρι εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα