ekriksi Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 καλήμερα παιδιά είμαι κάτοχος ενός crypto tablet novapad7002 και έχω πρόβλημα με το google services με πετάει έξω και λέει ότι σταμάτησε να λειτουργεί θέλω να αποθηκεύσω το παιχνίδι clash of clans γιατί θα αλλάξω συσκευή!! Υπάρχει κάποια λύση??
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Απεγκατασταση-εγκατασταση του google services....
ekriksi Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 καλήμερα φίλε μου το έχω κάνει άπειρες φόρες δεν πιάνει!!
zaf_4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μήπως με titanium Back up; ή κάτι παρόμοιο; Εγώ αλλάζω λειτουργικά στο κινητό μου και μου βάζει ξανά τις εφαρμογές μου όπως ήταν και πριν. Οπότε μεταφέρεις μετά τον φάκελο του (Titanium Backup) απ' την εξωτερική sd και δοκίμασε το στο νέο σου ταμπλετ/κινητό; Αυτό σκέφτηκα προς το παρόν!
ekriksi Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 μάλλον δεν πιάνει η δεν ξέρω να το δουλέψω αυτό βασικά έκανα το εξής από το παλιό tablet έκανα backup το παιχνίδι όμως τώρα πως τα μεταφέρω με μια απλή αντιγραφή επικόλληση στο φάκελο titanium Back up στο καινούργιο tablet? γιατί κάτι τέτοιο δεν δουλεύει!
ekriksi Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 λοιπόν παιδιά μετά από πολύ αναζήτηση βρήκα λύση ήταν μια λύση δοκιμασμένη σε novapad 7001 και εγώ έχω 7002 άλλα την δοκίμασα και έκανε παρακάτω οι οδηγίες που ακολούθησα καλή τύχη σε οποίον το δοκιμάσει!! PLAY STORE και όλα τα υπόλοιπα πακέτα τις googleΗ οδηγίες είναι απλές και εύκολες 1. Κάνουμε root το tablet με το πρόγραμμα Kingo ROOT http://www.kingoapp.com/2. Εγκατάσταση ArcTools (θέλει να κάνεις λογαριασμό *είναι δωρεάν*) http://www.arctablet.com (εγώ αυτό δεν το έκανα άπλα πήγα στο βήμα 3)3. Κατεβάζεις το πρόγραμμα ArcTools.apk και το φορτώνεις (εγκατάσταση) στο tablet.4. Κατεβάζουμε Gapp για την έκδοση android 4.2.2 από εδώ https://goo.im/gapps/gapps...812-signed.zip 5. Οπός είναι την μεταφέρουμε στο φάκελο download στην εσωτερική μνήμη του tablet.6. Ανοίγομε το πρόγραμμα ArcTools και πατάμε στην μπάρα default Apps & Market και εμφανίζετε μια λίστα από την οποία θα επιλέξεις (iFive X2 Android 4.4.2 cwm recovery by manuPC)7. Από κάτω θα πατήσεις download και αφού τελειώσει install apps.8. Ύστερα θα επιλέξεις από πάνω από το menu το reboot και μετρά το Reboot Recovery και τέλος πατάς το select reboot.9. Θα κάνει επανεκκίνηση και θα μπει στο recovery10. Με τα πλήκτρα της αυξομείωσής εντάσεως επιλέγεις πάνω η κάτω και με το κουμπί on/off το λειτουργείς ως enter.11. Κατεβαίνουμε στο install zip from sdcard και πατάμε το on/off (enter)12. Μετά επιλέγουμε το choose zip from sdcard και πατάμε το on/off (enter)13. Επιλέγουμε τον φάκελο download και πατάμε το on/off (enter)14. Και επιλέγουμε το αρχείο gapps-jb-20130812-signed.zip και πατάμε το on/off (enter)15. Θα ξεκινήσει η εγκατάσταση και όταν τελειώσει θα κάνουμε επανεκκίνηση στην συσκευή επιλέγοντας reboot system now.16. *αν μας ξαναγυρίσει στο recovery θα ξανακάνουμε την διαδικασία reboot μόνο. Καλή επιτυχία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα