aposporis Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Χωρις να διαβασω περα από 10 συνολικα γραμμες - σε scan mode από ολοκληρη την σελιδα (καπου 12 ποστς), να ρωτησω (χχχμμμ, κατσε να βρω κατι σχετικο-ασχετο ) αν πανοραμικες ακτινογραφιες γινονται μονο πρωινες ωρες ή θα είμαι οφτοπικ; Αυτό που θελω να πω, είναι να βαζετε κανενα σπόιλερ όταν είναι τοσο οφτοπικ καποια ποστς σας ρε παιδια. Στo Βιότυπο πήγα απόγευμα. 15 ευρώ έκανε. Όταν το διαβάσεις σβήστο για το offtopic.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ευχαριστω, αλλα δεν ηταν "σοβαρη" η ερωτηση. Μαλλον και εσυ με scan mode διαβασες το δικο μου ποστ. 1
Rude_R Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 μου έχουν πει μερικοί πως έχουν χρησιμοποιήσει ανταλλακτικά της oral-b. μπαίνουν κανονικά. και απορω πως γραφετε τετοιες ανακριβιες!!!!!!!!!!!!!! Μπαίνουν δηλαδή και τα δικά της σε oral-b ??? οχι δεν μπαινουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
louben Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Και θα ξαναρωτησω. 1)Αν σας τελειωσουν τα βουρτσακια πριν την ξαναφερει το lidl τι κανετε?Πουλαει ανταλλακτικα anyway? 2)Me 12 ευρω που κανει η oral b στα βενζιναδικα bp γιατι συνεχιζετε να ασχολειστε με την εν λογω?
zacharis1955 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 ... 1)Αν σας τελειωσουν τα βουρτσακια πριν την ξαναφερει το lidl τι κανετε?Πουλαει ανταλλακτικα anyway? 2)Me 12 ευρω που κανει η oral b στα βενζιναδικα bp γιατι συνεχιζετε να ασχολειστε με την εν λογω? 1. Tα παραγγέλνεις σε κάποιο lidl και σε 2 εργάσιμες ημέρες τα έχεις... 2. Γιατί δεν έχουν οι πάντες πάρε δώσε με βενζινάδικα...
louben Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μαλλον κανεις λαθος.Οταν υρλριωσει μια προσφορα δεν το βρισκεις πουθενα.Την εχω πατησει παμπολλες φορες.ΠΑρε τηέφωνο απο δευτερα να επιβεβαιωσεις.
smpt Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 το κόστος των ανταλλακτικών της oralb δικαιολογεί ακόμα και την αγορά 2 οδοντόβουρτσες, ώστε να υπάρχουν μέχρι το lidl να ξαναβγαλει. και να μην ξαναβγαλει, πάλι συμφέρει. 3
zacharis1955 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μαλλον κανεις λαθος.Οταν υρλριωσει μια προσφορα δεν το βρισκεις πουθενα... Δεν κάνω καθόλου λάθος, πας σε ένα lidl, τις παραγγέλνεις σε ένα υπεύθυνο και ΟΚ... Αυτό ισχύει γιά όλα τα αναλώσιμα των προϊόντων lidl...
Zerg13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Την πηρα και δεν μου αρεσε. Καλυτερη η vitality oral b. Για μενα μην την πάρετε. Για καμια γιαγιά για να καθαρίζει τις μασέλες καλη ειναι
zacharis1955 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Την πηρα και δεν μου αρεσε. Καλυτερη η vitality oral b. Για μενα μην την πάρετε. Για καμια γιαγιά για να καθαρίζει τις μασέλες καλη ειναι Ο λόγος (ή οι λόγοι) που δεν σου άρεσε?
Zerg13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δεν με πιστεύεις μαλλον και νομίζεις οτι τρολαρω. Αλλα οκ θα πω. H κεφαλή κανει μια παλινδρομική και οχι κυκλικη κίνηση που δεν με βολευει, και δεν ειναι ιδιατερα δυνατή. Για καποιον με ευαίσθητα ούλα μονο ισως ειναι μια λυση. Ή οι μασέλες που ειπα Ψηφιζω oral b
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα