Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις να διαβασω περα από 10 συνολικα  γραμμες - σε scan mode από ολοκληρη την σελιδα (καπου 12 ποστς), να ρωτησω (χχχμμμ, κατσε να βρω κατι σχετικο-ασχετο :P )  αν πανοραμικες ακτινογραφιες γινονται μονο πρωινες ωρες ή θα είμαι οφτοπικ; :P

Αυτό που θελω να πω, είναι να βαζετε κανενα σπόιλερ όταν είναι τοσο οφτοπικ καποια ποστς σας ρε παιδια.

Στo Βιότυπο πήγα απόγευμα. 15 ευρώ έκανε. Όταν το διαβάσεις σβήστο για το offtopic.

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω, αλλα δεν ηταν "σοβαρη" η ερωτηση. Μαλλον και εσυ με scan mode διαβασες το δικο μου ποστ. :)

• Like 1
Δημοσ.

μου έχουν πει μερικοί πως έχουν χρησιμοποιήσει ανταλλακτικά της oral-b. μπαίνουν κανονικά.

και απορω πως γραφετε τετοιες ανακριβιες!!!!!!!!!!!!!!

Μπαίνουν δηλαδή και τα δικά της σε oral-b ???

οχι δεν μπαινουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Και θα ξαναρωτησω.

1)Αν σας τελειωσουν τα βουρτσακια πριν την ξαναφερει το lidl τι κανετε?Πουλαει ανταλλακτικα anyway?

2)Me 12 ευρω που κανει η oral b στα βενζιναδικα bp γιατι συνεχιζετε να ασχολειστε με την εν λογω?

Δημοσ.

...

1)Αν σας τελειωσουν τα βουρτσακια πριν την ξαναφερει το lidl τι κανετε?Πουλαει ανταλλακτικα anyway?

2)Me 12 ευρω που κανει η oral b στα βενζιναδικα bp γιατι συνεχιζετε να ασχολειστε με την εν λογω?

1. Tα παραγγέλνεις σε κάποιο lidl και σε 2 εργάσιμες ημέρες τα έχεις...

2. Γιατί δεν έχουν οι πάντες πάρε δώσε με βενζινάδικα...

Δημοσ.

Μαλλον κανεις λαθος.Οταν υρλριωσει μια προσφορα δεν το βρισκεις πουθενα.Την εχω πατησει παμπολλες φορες.ΠΑρε τηέφωνο απο δευτερα να επιβεβαιωσεις.

Δημοσ.

το κόστος των ανταλλακτικών της oralb δικαιολογεί ακόμα και την αγορά 2 οδοντόβουρτσες, ώστε να υπάρχουν μέχρι το lidl να ξαναβγαλει.

και να μην ξαναβγαλει, πάλι συμφέρει.

• Like 3
Δημοσ.

Μαλλον κανεις λαθος.Οταν υρλριωσει μια προσφορα δεν το βρισκεις πουθενα...

Δεν κάνω καθόλου λάθος, πας σε ένα lidl, τις παραγγέλνεις σε ένα υπεύθυνο και ΟΚ...

Αυτό ισχύει γιά όλα τα αναλώσιμα των προϊόντων lidl...

Δημοσ.

Την πηρα και δεν μου αρεσε. Καλυτερη η vitality oral b. Για μενα μην την πάρετε. Για καμια γιαγιά για να καθαρίζει τις μασέλες καλη ειναι

Δημοσ.

Την πηρα και δεν μου αρεσε. Καλυτερη η vitality oral b. Για μενα μην την πάρετε. Για καμια γιαγιά για να καθαρίζει τις μασέλες καλη ειναι

Ο λόγος (ή οι λόγοι) που δεν σου άρεσε?

Δημοσ.

Δεν με πιστεύεις μαλλον και νομίζεις οτι τρολαρω. Αλλα οκ θα πω.

H κεφαλή κανει μια παλινδρομική και οχι κυκλικη κίνηση που δεν με βολευει, και δεν ειναι ιδιατερα δυνατή. Για καποιον με ευαίσθητα ούλα μονο ισως ειναι μια λυση. Ή οι μασέλες που ειπα ;)

Ψηφιζω oral b

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...