Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλα ντι αλλων εβαλα στην πρωτη συνθεση σορυ αλλα οταν εισαι απο κινητο δεν βλεπεις πολλα...αυτη που εκανα δεν μου εβγαινε με τιποτα παρακατω απο e-shop

ΗLink.png Site: κάρτα γραφικών έχει πάρει αρκετα χαμηλές κριτικές. Ισχύει ή αρβύλα?

Δημοσ.

Αν μπορούσες να τα πάρεις από άλλο μαγαζί τύπου Visionstudio κλπ. θα γλύτωνες αρκετά χρήματα και θα χωρούσε και ψύκτρα , ακόμη και SSD. RivkbKz.png

Δημοσ.

Αν μπορούσες να τα πάρεις από άλλο μαγαζί τύπου Visionstudio κλπ. θα γλύτωνες αρκετά χρήματα και θα χωρούσε και ψύκτρα , ακόμη και SSD. RivkbKz.png

Φίλε μου μου αρέσει πολύ η σύνθεση σου και σκέφτομαι να την προτείνω σε ένα φίλο μου που σκέφτεται σε λίγο καιρό να κάνει στο ίδιο budget pc.Το μόνο που σκέφτομαι είναι το τροφοδοτικό.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό και θα ήθελα να μου πεις γιατί το διάλεξες.Άλλη επιλογή μου είναι της thermaltake 530w που πιστεύω ότι είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Φίλε μου μου αρέσει πολύ η σύνθεση σου και σκέφτομαι να την προτείνω σε ένα φίλο μου που σκέφτεται σε λίγο καιρό να κάνει στο ίδιο budget pc.Το μόνο που σκέφτομαι είναι το τροφοδοτικό.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό και θα ήθελα να μου πεις γιατί το διάλεξες.Άλλη επιλογή μου είναι της thermaltake 530w που πιστεύω ότι είναι μια χαρά.

Το τροφοδοτικό έλαχε να είναι σε προσφορά γι αυτό το έβαλα κυρίως . Το Thermaltake Smart Se 530 είναι ότι πρέπει : https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...