Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το τελευταιο διμηνο εχω ξεκινησει και ασχολουμαι με την html.ο λογος οτι θελω να φτιαξω ενα site .

σκοπευω να επεκταθω σε css,php,javascript.εχω ομως ενα θεμα

θελω να κανω κατι που με προβληματιζει.

πατωντας πανω σε ενα λινκ να με επιστρεφει στην αρχικη σελιδα μου.

πατωντας στο αλλο λινκ να με πηγαινει στο ιδιο site αλλα στην κατηγορια εικονες ας πουμε.Οποιος μπορει να ασχοληθει και εχει ορεξη να του δειξω κατι που εχω κανει ας μου στειλει μηνυμα

Δημοσ.

Αν στο <a href="" ... βάλεις: 

/ -> Θα σε πηγαίνει στην αρχική σελίδα.
#id -> πχ. #images, και έχεις ένα element με id images θα σε πάει σε αυτό.

Τέλος αν βάλεις σκέτο # θα σε πηγαίνει τέρμα πάνω στην σελίδα, "back to top" δηλαδή.

Δημοσ.

Αν στο <a href="" ... βάλεις: 

/ -> Θα σε πηγαίνει στην αρχική σελίδα.

#id -> πχ. #images, και έχεις ένα element με id images θα σε πάει σε αυτό.

Τέλος αν βάλεις σκέτο # θα σε πηγαίνει τέρμα πάνω στην σελίδα, "back to top" δηλαδή.

μπορεις να το γραψεις λιγο σε κωδικα γιατι καπου το χανω

Δημοσ.

Για να σε επιστέφει στην αρχική σου σελίδα θα πρέπει να βάλεις το όνομα της αρχικής σελίδας μετα το a href=" ονομα αρχικής σελίδας "

Για παράδειγμα εαν η αρχική σου σελίδα είναι home.html, τότε

<a href="home.html"> Πηγαινε με στην αρχική σελίδα </a>

Για να πας σε άλλη σελίδα, απλά αλλάζεις το home.html

• Like 1
Δημοσ.

Η απάντηση του leonidas_fs πρέπει να σε έχει καλύψει.

Από την ερώτηση σου καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζεις από προγραμματισμό(ή τουλάχιστον web).

Χωρίς να θέλω να σε αποθαρύνω, αν θέλεις να αποκτήσεις ηλεκτρονική "εικόνα" της επειχήρησης/εταιρίας, απευθύνσου σε σοβαρό επαγγελματία ή εαν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα κοίτα CMS λύσεις(wordpress, joomla).

Εάν ξεκινάς τώρα και θες php, html/css, javascript και να τα συνδυάζεις όλα μεταξύ τους αρμονικά χρειάζεσαι 2 χρόνια τουλάχιστον, σκληρής μελέτης.

Φιλικά.

Δημοσ.

Η απάντηση του leonidas_fs πρέπει να σε έχει καλύψει.

Από την ερώτηση σου καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζεις από προγραμματισμό(ή τουλάχιστον web).

Χωρίς να θέλω να σε αποθαρύνω, αν θέλεις να αποκτήσεις ηλεκτρονική "εικόνα" της επειχήρησης/εταιρίας, απευθύνσου σε σοβαρό επαγγελματία ή εαν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα κοίτα CMS λύσεις(wordpress, joomla).

Εάν ξεκινάς τώρα και θες php, html/css, javascript και να τα συνδυάζεις όλα μεταξύ τους αρμονικά χρειάζεσαι 2 χρόνια τουλάχιστον, σκληρής μελέτης.

Φιλικά.

μια χαρα με καλυψε ο λεωνιδας.Βεβαια θελει καιρο.Απο καθαρο χομπυ το κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...