Gigamestin Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παιδια το τελευταιο διμηνο εχω ξεκινησει και ασχολουμαι με την html.ο λογος οτι θελω να φτιαξω ενα site . σκοπευω να επεκταθω σε css,php,javascript.εχω ομως ενα θεμα θελω να κανω κατι που με προβληματιζει. πατωντας πανω σε ενα λινκ να με επιστρεφει στην αρχικη σελιδα μου. πατωντας στο αλλο λινκ να με πηγαινει στο ιδιο site αλλα στην κατηγορια εικονες ας πουμε.Οποιος μπορει να ασχοληθει και εχει ορεξη να του δειξω κατι που εχω κανει ας μου στειλει μηνυμα
XPHSTOS_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αν στο <a href="" ... βάλεις: / -> Θα σε πηγαίνει στην αρχική σελίδα.#id -> πχ. #images, και έχεις ένα element με id images θα σε πάει σε αυτό.Τέλος αν βάλεις σκέτο # θα σε πηγαίνει τέρμα πάνω στην σελίδα, "back to top" δηλαδή.
Gigamestin Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αν στο <a href="" ... βάλεις: / -> Θα σε πηγαίνει στην αρχική σελίδα. #id -> πχ. #images, και έχεις ένα element με id images θα σε πάει σε αυτό. Τέλος αν βάλεις σκέτο # θα σε πηγαίνει τέρμα πάνω στην σελίδα, "back to top" δηλαδή. μπορεις να το γραψεις λιγο σε κωδικα γιατι καπου το χανω
leonidas_fs Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Για να σε επιστέφει στην αρχική σου σελίδα θα πρέπει να βάλεις το όνομα της αρχικής σελίδας μετα το a href=" ονομα αρχικής σελίδας " Για παράδειγμα εαν η αρχική σου σελίδα είναι home.html, τότε <a href="home.html"> Πηγαινε με στην αρχική σελίδα </a> Για να πας σε άλλη σελίδα, απλά αλλάζεις το home.html 1
fatmike Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Η απάντηση του leonidas_fs πρέπει να σε έχει καλύψει. Από την ερώτηση σου καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζεις από προγραμματισμό(ή τουλάχιστον web). Χωρίς να θέλω να σε αποθαρύνω, αν θέλεις να αποκτήσεις ηλεκτρονική "εικόνα" της επειχήρησης/εταιρίας, απευθύνσου σε σοβαρό επαγγελματία ή εαν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα κοίτα CMS λύσεις(wordpress, joomla). Εάν ξεκινάς τώρα και θες php, html/css, javascript και να τα συνδυάζεις όλα μεταξύ τους αρμονικά χρειάζεσαι 2 χρόνια τουλάχιστον, σκληρής μελέτης. Φιλικά.
Gigamestin Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Η απάντηση του leonidas_fs πρέπει να σε έχει καλύψει. Από την ερώτηση σου καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζεις από προγραμματισμό(ή τουλάχιστον web). Χωρίς να θέλω να σε αποθαρύνω, αν θέλεις να αποκτήσεις ηλεκτρονική "εικόνα" της επειχήρησης/εταιρίας, απευθύνσου σε σοβαρό επαγγελματία ή εαν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα κοίτα CMS λύσεις(wordpress, joomla). Εάν ξεκινάς τώρα και θες php, html/css, javascript και να τα συνδυάζεις όλα μεταξύ τους αρμονικά χρειάζεσαι 2 χρόνια τουλάχιστον, σκληρής μελέτης. Φιλικά. μια χαρα με καλυψε ο λεωνιδας.Βεβαια θελει καιρο.Απο καθαρο χομπυ το κανω.
fatmike Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ωραία. Τότε κοίτα εδώ αν δεν το ξέρεις ήδη ->http://www.w3schools.com
Gigamestin Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ωραία. Τότε κοίτα εδώ αν δεν το ξέρεις ήδη ->http://www.w3schools.com απο εκει διαβαζω και απο αλλα tutorials+you-tube.απλα δεν γινεται με την πρωτη να ειμαι expert.ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα