basilis_k6 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα 2x1G khx6400 kingston hyperX. Θεωρητικά τρεχουν στα 800 αλλα απότι έμαθα σήμερα πρέπει εσύ να ανεβάσεις την ταχύητα αλλιώς παίζουν 667. Σήμερα λοιπόν που το είδα αποφάσισα να ψαχτώ λίγο μιάς και ξεκίνησα για να κάνω oc στον επεξεργαστή και την gpu και σκάλωσα εκεί. Πρίν τις τοποθετήσω είχα 2x1g ocz fatal1ty που έτρεχαν απο τη μάνα τους στα 1066 πάνω στην ga-p35-ds4 που έχω. Συνεπώς και στο cpu-z έβλεπα στο memory->DRAM frequency ->533. Το τέσταρα και σήμερα αφαιρώντας τις σάπιες kingston. Μετά αφαίρεσα τις ocz και έβαλα τις kingston και για να πετύχω το 800 που τρέχουν κανονικά έκανα απο Bios τον πολλ/στή 2.40. Έπειτα τοποθέτησα ξανά πάνω τις ocz μαζί με τις kingston και τα άφησα όλα έτσι. Τώρα βλέπω στο memory->DRAM frequency ->400 που έιναι και το φυσιολογικό. Καμία αστάθεια στο σύστημα αλλα μήπως δεν ήταν σωστή η κίνηση μου και χαλάσω τις fatal1ty?!?
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αν δεν δίνεις παραπάνω τάση απο όσο αντέχουν οι fatality (2.1v πχ) δεν ρισκάρεις τίποτα. Οι HyperX λογικά θέλουν 2v (έχω και εγώ) 1
basilis_k6 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αν δεν δίνεις παραπάνω τάση απο όσο αντέχουν οι fatality (2.1v πχ) δεν ρισκάρεις τίποτα. Οι HyperX λογικά θέλουν 2v (έχω και εγώ) 2.1 αντέχουν αλλα το έχω στο auto. πως μπορω να το τσεκαρω?
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το βάζεις 2v. Απλό! Oi HyperX 2v γράφουν, σωστά?
basilis_k6 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το βάζεις 2v. Απλό! Oi HyperX 2v γράφουν, σωστά? 2.1 νομιζω αλλα θα το τσεκαρω αυριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα