euxoulhs Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 φτου εισαι παιδι του σ@τανα τοτε.. anyway ακολουθα την διαδικασια δες κανενα βιντεο ytube και οτι ειναι στειλε μ πμ
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Oχι ΠΜ ρε παιδια, ας μεινει ως αρχειο το τι συνεβη αν λυθει. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δοκίμασε και τον οδηγό αυτό με το Kies μέσω PC http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2088809
Xristaras12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ για το λίνκ πέρασα αυτά που ήθελε το kies και μου βγάζει το παρακάτω. η συσκευή συνεπώς είναι απο ρουμανία. Το θέμα είναι σε τι έκδοση θα το πάει; εγώ θα την περάσω και θα δω μετά αν έχει ξανά imei η συσκευή;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 θα πάει η έκδοση η πρώτη που ήρθε με το κινητό, δεν γνωρίζω για S3 έτσι έκανα στο δικό μου (rooted) που μου είχε σβήσει το ΙΜΕΙ , το δικό μου ήταν κινέζικης καταγωγής Ναι αναγκαστικά την περνάς και μετά βλέπεις, δεν νομίζω οτι χάνεις τίποτα να το κάνεις μιας και που έχει σβήσει/χαλάσει ήδη το IMEI / EFS partition 4.1.2 / 4.3 βλέπω στο γοογλη που πάτησα s3 romania stock rom Κατά 99% θα έχεις μετά τα Updates κανονικά μέσω OTA πως λέγετε... που λογικά θα έχουν βγεί μέχρι κάποια έκδοση 4.4.2 ίσως;
Xristaras12 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 με 4.1.1 ήρθε η συσκευή και δεν δεχόταν με OTA καμία περαιτέρω αναβάθμιση. Το αστείο της υπόθεσης,είχαν αγοράσει 2 τέτοιες και η δεύτερη πηρε 4.1.2 και έμεινε εκεί. Θα δοκιμάσω μόλις βρώ σωστό καλώδιο,δεν ξέρω γιατί με το απλό micro usb δεν αναγνωρίζεται η συσκευή απ τον υπολογιστή.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 οκ ενημέρωσε όταν το κάνεις αν έφτιαξε ή οχι
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 λοιπόν είχαμε εξελίξεις. Πέρασα απο kies αναβάθμιση που είχε, η συσκευή πήγε 4.3 αλλά imei άφαντο. Τι κάνουμε; Ενημερωτικά, η συσκευή πλέον δεν θα χρησιμοποιηθεί,πήραμε άλλο smartphone 1
euxoulhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 λοιπόν είχαμε εξελίξεις. Πέρασα απο kies αναβάθμιση που είχε, η συσκευή πήγε 4.3 αλλά imei άφαντο. Τι κάνουμε; Ενημερωτικά, η συσκευή πλέον δεν θα χρησιμοποιηθεί,πήραμε άλλο smartphone δεν ξερω να σου απαντησω συγκεκριμενα αλλα ψαξε στο ytube μπας και με καμια εντολη περασεις χειροκινητα το imei.. τουλαχιστον ετσι γινεται σε ορισμενα κινεζικα δινεις κατι εντολες και κανει ενσωματωση του imei.. ψαξε δν εχεις να χασεις τπτ
Xristaras12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 είδα πως γίνεται απο service menu αλλά η συσκευή αρνείται να το ανοίξει,ίσως να φταίει ότι πέρασε σε 4.3 πλέον. Παράξενο γεγονός αποτελεί το ότι πλέον αντί για τα λογότυπα της samsung βγάζει παράλληλα και ενα λογότυπο orange. Όπως και να έχει η συσκευή μπήκε στο συρτάρι πλέον,ευχαριστώ όσους συμμετείχαν και βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο.
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Μην απορεις για το orange... Αφου γραφεις οτι αγοραστηκε απο εξωτερικο και προφανως αμερικη το kies περασε αναλογη ρομ...υποθετω... Ποιο s3 ειναι ακριβως ;;; γραφεις μια το μοντελο;;;;
saruman123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δες αυτο το βιντεακι: https://m.youtube.com/watch?v=KwKaYGj-h7s Εγω που εχω το S3(i9300) ειμαι στην εκδοση 4.3 oficial stock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα