Προς το περιεχόμενο

Galaxy S3-No sim Detected

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την κοινότητα.

Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε ένα θέμα να δούμε αν γίνεται κάτι.

Φίλη χτες στα καλά καθούμενα με ενημερώνει ότι το S3 της εκεί που δούλευε κάνει επανεκκίνηση και δεν βλέπει sim.

Με το #*06# αντί για imei λέει Null/Null και δεν εμφανίζει τίποτα.

Η συσκευή είναι καθαρή,δεν έχει γίνει root κλπ ποτέ και έχουμε κάνει επαναφορά εργοστασιακών αλλα μάταια.

Η συσκευή φοράει 4.1.1 και δεν αναβαθμίζεται παραπάνω(τουλάχιστον μέσα απο τις ρυθμίσεις παλαιότερα έλεγε ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση,πλέον λέει αδυναμία επεξεργασίας του αιτήματος)

Εγγύηση δεν υπάρχει μιας και έχει αγοραστεί απο εξωτερικό και δεν υπάρχει ούτε η απόδειξη αγοράς για να δούμε αν την καλύπτει η εγγύηση εδώ.

Τι μπορούμε να δοκιμάσουμε/κάνουμε;

Κατα τα άλλα η συσκευή δεν παρουσιάζει κάποιο άλλο θέμα στις υπόλοιπες λειτουργίες της.

Αναμένω τις απαντήσεις σας,απλά αν μπορείτε λίγο αναλυτικά γιατί απο smartphones ΔΕΝ το κατέχω καθόλου.

Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι το έψαξα λίγο σήμερα και φτάνω πάντα στο ίδιο σημείο

σε όλα τα sites λέει μια διαδιακασία να πληκτρολογήσεις το  *#197328640#  και βγάζει το service menu.Στην δική μας περίπτωση δεν εμφανίζει τίποτις.

Δημοσ.

Για δοκίμασε να βάλεις άλλη sim. Κάνει το ίδιο? Καθάρισε την υποδοχή επίσης της sim, μπορεί να έχει πιάσει σκόνη. Κουλό αλλά λέω μήπως..

Δημοσ.

άλλη σιμ δεν υπάρχει δυστυχώς και η σίμ δουλέυει κανονικά σε άλλη συσκευή.

micro-sim δεν έχω μιας και δεν χρησιμοποιώ τέτοιες συσκευές.

Απο την άλλη δεν εμφανίζει ούτε imei ουτε baseband η συσκευή.

δεύτερο κουλό,έχω ένα πανάρχαιο καλώδιο micro usb που με το LG G500 δούλευε κανονικά και το αναγνώριζε ο υπολογιστής το S3 όμως όχι.

FFS αυτά τα εξυπνοτηλέφωνα. :P

Δημοσ.

Κοίτα, εφόσον δεν αναγνωρίζει τίποτα, μόνο αν του του κάνεις ρουτ και του φλασάρεις κάποια ρομ που να υποστηρίζει νομίζω πως θα παίξει πάλι κανονικά.

Δημοσ.

οτι sim και να βαλεις τσαμπα θα το κανεις.

για καποιον λογο προφανως εχει σβηστει το imei.

αν το εχεις καπου γραμμενο εισαι τυχερος..

δοκιμασε για αρχη μεσω odin να περασεις στοκ ρομ μπας και επανελθει

Δημοσ.

το imei είναι γραμμένο στο πίσω μέρος της συσκευής στο αυτοκόλλητο.

Το τηλέφωνο έχει 4.1.1 πάνω και δεν αναβαθμιζόταν περαιτέρω μέσω OTA.

Να περάσω πάλι την ίδια έκδοση; απο που την κατεβάζω;

Πρέπει να βρω και καλώδιο να συνδεθεί με τον υπολογιστή,με αυτό που έχω για το P500 optimus one δεν συνδέεται.

• Like 1
Δημοσ.

αναθεμα το μωρο που εχεις στην φωτο :P

λοιπον μπες εδω http://samsung-updates.com/device/?id=SM-G900H

και αριστερα διαλεξε το ακριβως μοντελο του κινητου...υστερα θα σου εμφανισει τι fw υπαρχει διαθεσιμο για το μοντελο σου..

κατεβαζεις οποιο θες και μετα ακολουθεις αυτον τον οδηγο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

Υ.Γ. με τις ευχες μου ευχομαι :-)

Δημοσ.

απο εξυπνοτηλέφωνα δεν γνωρίζω και δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσω στο εγγύς μέλλον αν δεν χρειαστεί ανάγκη συνεπώς δεν το έχω ψάξει ποτέ :P

ήδη το έχω απο χτες το βράδυ στα χέρια μου και απορώ πως τα βολεύεστε :P

άσε που το 90% των λειτουργιών του μου φαίνονται άχρηστες τελείως :P

θα βρω καλώδιο που να μπορεί να διαβαστεί η συσκευή απ τον υπολογιστή και λογικά πάντα θα ξεκινήσω την διαδικασία.

Δημοσ.

θα σου πω την ιστορία μου,μιας και άκρη δεν βλέπω να βγάζω σήμερα με το ρημάδι(δεν έχω άλλο καλώδιο micro usb και πρέπει να δανειστώ)

έχουν περάσει απο τα χέρια μου

1)LG P500 το πήρα μεταχειρισμένο απο φίλο και ακόμα το έχω ως δεύτερη συσκευή για το viber pc.

2)HTC Wildfire S σε 4 μέρες το έδωσα στον πατέρα μου.

3)Sony Xperia Sole σε 5 μέρες το έδωσα πάλι στον πατέρα μου.

4)Sony Xperia Tablet S(αυτό με τον tegra 3)ζεί ακόμα στα χέρια συγγενή μιας και δεν το άντεξα ούτε τούτο.

Δεν έμαθα ποτέ να γράφω στις ρημαδο-οθόνες αφής και επιπλέον δεν με απασχολούν οι φωτογραφίες/βίντεο όταν είμαι έξω καθώς και τα FB,twitter,viber κλπ όταν πάλι είμαι έξω.

Και όχι δεν θα έχω συσκευή για viber για τους άλλους που δεν έχουν ποτέ κάρτα,περαστικά τους :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...