Teemo Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ποιες απο αυτες προτεινετε? http://www.plaisio.gr/search.aspx?keyword=AMD%20A10
babisflou7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 μπατζετ? τι συστημα? με τι θα ασχοληθεις? για δωσε αναφορα στρατιωτικη δλδ για να γνωριζουμε.
Mikri Nefeli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 να μας έλεγες και τι θες να κάνεις με αυτόν..
Teemo Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Gaming!Μετριο gaming.Ειναι καλοι οι A10? Εχω βρει εναν http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/cpu-epeksergastes/AMD-A10-7850K-FM2-4-0-GHz-4Mb-AD785KXBJABOX.htm αλλα ειναι καλος?Η ενσωματωμενη καρτα εναι καλη για μετριο Gaming? ευχαριστω!
babisflou7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Για μετριο gaming ειναι ΟΚ. συνδυασμο με 8γιγα ραμ(τουλαχιστον 8 γιατι η ενσωματομενη καρτα γραφικων του επεξεργαστη τρωει απο την ραμ) σε υψηλους χρονισμους παντα κ εισαι μια χαρα. 1
Teemo Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ευχαριστω πολυ! RAM σκοπευω να παρω 2 των 4 GB οποτε θα ειμαι ενταξει! Ευχαριστω και παλι!
babisflou7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 μην ξεχασεις του υψηλους χρονισμους ομως!ειναι σημαντικο στους apu. τιποτα φιλε μου να σαι καλα! 1
Mikri Nefeli Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Define μέτριο. Mε ολίγη. Και μην κοιτάς πλαίσιο.Αισχρή επιχείρηση. Τι στα διάλα,σ'αλλο κόσμο ζούμε;
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Gaming!Μετριο gaming.Ειναι καλοι οι A10? Εχω βρει εναν http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/cpu-epeksergastes/AMD-A10-7850K-FM2-4-0-GHz-4Mb-AD785KXBJABOX.htm αλλα ειναι καλος?Η ενσωματωμενη καρτα εναι καλη για μετριο Gaming? ευχαριστω! Για 180€ όχι, δεν είναι καλός. Κατά τα άλλα ναι, και από επεξεργαστή και από γραφικά είναι αρκετά καλός για μέτριο gaming. 1
Teemo Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Mε ολίγη. Και μην κοιτάς πλαίσιο.Αισχρή επιχείρηση. Τι στα διάλα,σ'αλλο κόσμο ζούμε; Ειναι η μονη μου επιλογη...Θελω να διαλεξω εγω τα κοματια και επισης να ειναι στην πολη που μενω διοτι δεν θελω μεταφορες με κουριερ ουτε να δινω εξτρα λεφτα για μεταφορα...
Mikri Nefeli Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ειναι η μονη μου επιλογη...Θελω να διαλεξω εγω τα κοματια και επισης να ειναι στην πολη που μενω διοτι δεν θελω μεταφορες με κουριερ ουτε να δινω εξτρα λεφτα για μεταφορα... Kαι προτιμάς να δώσεις πολύ περισσότερα,και δη στο πλαίσιο; Τέλος πάντων,εμείς εδώ απλά προτείνουμε,και αυτό θα κάνω. Πες μας κάποια παιχνίδια που παίζεις,τι λεφτά μπορείς να δώσεις,και τι κομμάτια έχεις ήδη,αν έχεις.
N3k21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Γνώμη μου: Γενικά οι APU είναι πολύ ωραία μαραφέτια και αξίζουν σε συγκεκριμένες φάσεις, όπως π.χ. αν θες να χτίσεις κανένα HTPC. Στα ίδια λεφτά όμως παίρνεις τον εξής επεξεργαστή για περίπου 80 ευρώ και μια τέτοια κάρτα γραφικών. Έτσι επιτυγχάνεις: 1) Ίδια επεξεργαστική ισχύ με την APU, τόσο στο CPU όσο και το GPU κομμάτι. 2) Δεν πληρώνεις κερατιάτικα για την ενσωματωμένη GPU, η οποία μπορεί μερικά χρόνια αργότερα να "παροπλιστεί". Άντε κι αν πας σε AMD κάρτα, μπορεί και να παίξουν σε crossfire υποτυπωδώς. Αν όμως στη δώσει και θελήσεις NVIDIA; 3) Δεν πληρώνεις κερατιάτικα για υψηλά χρονισμένη RAM. 4) Δεν δεσμεύεται μνήμη συστήματος από την GPU. Το κακό είναι πως ο Athlon δεν υπάρχει στο πλαίσιο (από το οποίο ούτε εγώ θα σου πρότεινα να ψωνίσεις, σεβαστή η προτίμησή σου όμως).
NT1G Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ειναι η μονη μου επιλογη...Θελω να διαλεξω εγω τα κοματια και επισης να ειναι στην πολη που μενω διοτι δεν θελω μεταφορες με κουριερ ουτε να δινω εξτρα λεφτα για μεταφορα... Σου απάνταει ο από κάτω. Χ4 860Κ και ξεχωριστή κάρτα γραφικών στα ίδια λεφτά. Γενικά οι APU είναι πολύ ωραία μαραφέτια και αξίζουν σε συγκεκριμένες φάσεις, όπως π.χ. αν θες να χτίσεις κανένα HTPC. Στα ίδια λεφτά όμως παίρνεις τον εξής επεξεργαστή για περίπου 80 ευρώ και μια τέτοια κάρτα γραφικών. Έτσι επιτυγχάνεις: 1) Ίδια επεξεργαστική ισχύ με την APU, τόσο στο CPU όσο και το GPU κομμάτι. 2) Δεν πληρώνεις κερατιάτικα για την ενσωματωμένη GPU, η οποία μπορεί μερικά χρόνια αργότερα να "παροπλιστεί". Άντε κι αν πας σε AMD κάρτα, μπορεί και να παίξουν σε crossfire υποτυπωδώς. Αν όμως στη δώσει και θελήσεις NVIDIA; 3) Δεν πληρώνεις κερατιάτικα για υψηλά χρονισμένη RAM. 4) Δεν δεσμεύεται μνήμη συστήματος από την GPU. Το κακό είναι πως ο Athlon δεν υπάρχει στο πλαίσιο (από το οποίο ούτε εγώ θα σου πρότεινα να ψωνίσεις, σεβαστή η προτίμησή σου όμως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα