Grigoros Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα παλιό λάπτοπ που είμαι σίγουρος ότι η μπαταρία του cmos τα έφτυσε και έτσι όποτε και να μπαίνω στο bios μετα απο shutdown έχει πάει στο 2005. Το πρόβλημα είναι ότι αυτη την ημερομηνια παίρνουν και τα 7 που έχω απάνω και κάθε φορα που το ανοίγω πρέπει να το φτιάχνω γιατι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ψάχνω λοιπόν ένα τρόπο να μην παιρνουν την ημερομηνία να από το bios αλλα να την κρατάνε. Να αλλάξω την μπαταρία είναι δύσκολο καθώς εκτος του ότι πρεπει να γδύσω όλο το λαπτοπ πρέπει να την κολήσω και μετά που θα την βγαλω... Οποιαδήποτε ιδέα είναι ευπροσδεκτη. Να πώ ότι έχω βάλει στις ρυθμίσεις να ανανεώνεται αυτόματα η ώρα από το ιντερνετ αλλα το ίδιο του κάνει...
coolerman Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Θέλει new μπαταρία,για να κρατάει τις ρυθμίσεις.
La_MoRt Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αν μπεις στη διαδικασία να την αλλάξεις μόνος σου προσοχή, γιατί από τις θερμοκρασίες τα πλαστικά που τη κρατάνε σίγουρα θα την έχουν ακούσει και αν τη τραβήξεις χωρίς να προσέξεις τότε θα σπάσεις το στήριγμα της. Το έχω πάθει και στο λέω. Επίσης δε χρειάζεται να τη κολλήσεις έχει στηριγματάκια που τη κρατάνε.
micos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Κι εγώ συμφωνώ με τον la_mort. Η μπαταρία (συνήθως) δεν είναι κολλημένη αλλά μέσα σε θήκη. Αν έλεγες για κανένα super slim λάπτοπ θα έλεγα ότι μπορεί να είναι κολλημένη, στα παλιά και ογκώδη λάπτοπ δεν νομίζω να τις κολλούσαν στη μητρική.
coolerman Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Υπάρχουν,βέβαια να ξέρεις να την ξεκολλήσεις.
La_MoRt Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Υπάρχουν,βέβαια να ξέρεις να την ξεκολλήσεις. Δεν μου έχει τύχει ποτέ για αυτό και δε το ήξερα. Sorry.
coolerman Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν μου έχει τύχει ποτέ για αυτό και δε το ήξερα. Sorry. καλά δεν έγινε και τπτ δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα παλιό Hp που έχω στην κατοχή μου,την έχει κολλημένη! αν κολλήσεις καλώδια + - και την "μονώσεις", την πάς όπου θέλεις!
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σε λαπτοπ σπανια εχω δει μπαταρια σε θηκη Κολλημενες ή με καλωδιάκι/βυσματακι παιζει συχνα. Φιλε δε γινεται να παιρνεις απο αλλου την ημερομηνια. Το bios δινει την ημερομηνια στα windows. Ακομα και απο το ιντερνετ να τα βαλεις να κανουν συγχρονισμο καθε φορα που ανοιγουν, το πιο πιθανο ειναι να μη μπορεσουν να κανουν συγχρονισμο γιατι ειναι πολυ λαθος (μονο για μικρες απωλειες γινεται συγχρονισμος μεσω ιντερνετ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα