Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας πριν 4 μηνες αγοραστικε αυτος εδω ο φορητος http://www.skroutz.gr/s/5862540/Lenovo-G50-30-N3530-4GB-500GB.htmlαπο κοτσοβολο για 350 ε !το προβλημα ειναι πως εχω περασει το adblock και παλι μου ανοιγει οτι καρτελες ναναι υπαρχει καποια λυση ειναι να διαγραψω τα 8 και να βαλουμε τα 7 windows?επισης για τα λεφτα του τι λεει γιατι δεν ξερουμε πολλα !

Δημοσ.

Βασίλη το λαπτοπ είναι μια χαρά για απλή χρήση και ίντερνετ.Ο pentium θα σε υπερκαλύψει γι αυτή την δουλειά και τα γραφικά του είναι αρκετά για ταινίες και βίντεο.Από εκεί και πέρα αν θες παιχνίδια τότε δεν έκανες καλά που το αγόρασες!

Υπάρχουν αρκετά adblock.Αν θες το adblock για τον chrome περνάς αυτό και αν θες για τον firefox αυτό.

Από εκεί και πέρα ναι υπάρχει τρόπος για να περάσεις τα windows 7 αλλά έχει κάποιο κόστος.

Δημοσ.

Κοίτα λύση δεν ειναι να αλλαξείς τα windows λόγω του adblock , απο εκει και πέρα το adblock καλό και χρυσό αλλα δεν θα προστατέψει απο τα πάντα θα σου μπλοκάρει ορισμένα πράγματα και για τα αλλα πρέπει να προσέχεις εσυ και να κανεις που και και που ενα scan με malwarebytes και adwcleaner

Δημοσ.

Ξεκινώντας από το adblock , ο ίδιος ο δημιουργός του αν τον πληρώσεις , σε εξαιρεί από τα φίλτρα και περνάνε οι διαφημίσεις σου.

Περνώντας γενικά στις διαφημίσεις, υπάρχουν πολλές που δεν είναι embed στα sites αλλά λειτουργούν σαν ad-ons σε browsers ή ακόμα σαν αυτόνομα προγράμματα (βλέπε coupons) , με αποτέλεσμα να μην τα πιάνει κανένα ad-block. Όποιοι βλέπουν (ή προσπαθούν) να δουν on-line ταινίες θα το διαπιστώσουν , αφού οι σελίδες αυτές όλο plug-ins που δεν υπάρχουν ζητάνε να εγκαταστήσεις.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις  εδω να πω πως αγοραστικε καθαρα για internet mame32 και καμια ταινια τιποτα αλλο θα δοκιμασω τα πανω που προτειναται και αν δεν καταφερω τιποτα ισως το δοσω σε καποιο τεχνικο να περασει και windows 7 μιας και ο αδερφος μπορει να τα χηρηστει καλυτερα !

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις  εδω να πω πως αγοραστικε καθαρα για internet mame32 και καμια ταινια τιποτα αλλο θα δοκιμασω τα πανω που προτειναται και αν δεν καταφερω τιποτα ισως το δοσω σε καποιο τεχνικο να περασει και windows 7 μιας και ο αδερφος μπορει να τα χηρηστει καλυτερα !

Οτι σε ειπαν οι απο πανω ,ναι οκ ,αλλα γνωμη μου ,μην μπλεχτεις με αλλαγη λειτουργικου.Ασε τα 8αρια πανω.Εσυ αποφασιζεις βεβαια.

Δημοσ.

Στο σταθερο εχω τα 7 και δεν ειχα ποτε προβλημα ελα που στα 8 ειναι κατι καινουργιο και μεχρι να μαθω εγω με σπαει τα νευρα ο αδερφος μου ουτε πασιεντζα δεν καταφερα να τη περασω ετσι πως τα εχουνε κανει αχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...