Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Επειδή όσον αφορά τα idevices δε φοβάμαι το Θεό τον ίδιο αλλά όσον αφορά το Note 3 και το android κλάνω ολίγον τι μπανάνες, ήθελα να ρωτήσω. Έχω rooted Samsung Note 3 με 4.4.2. Θέλω να αναβαθμίσω (σκέφτομαι να αναβαθμίσω) σε lollipop. Διαβάζω απο το απόγευμα διάφορα σάιτ (μια φορά έχω κάνει restore και root κι αυτό το έκανε ένας φίλος με odin κλπ κλπ και εγώ παρακολουθούσα να δώ τί γίνεται γιατί το φοβάμαι). 

Απ΄οτι είδα λοιπόν σε άπειρα σάιτ, λέει ότι έχεις δυο επιλογές, αναβάθμιση μέσω kies και μέσω odin. Η μέσω kies (ΑΝ δουλέψει η ηλιθιότητα αυτή που λέγεται Kies) γίνεται όπως είναι ή πρέπει να βγάλεις το root πρώτα? Και πώς το βγάζουμε το root οεο? Και άλλα πολλά. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη γιατί δε θελω τούβλο, θέλω κινητό :)

• Moderators
Δημοσ.

για να βγαλεις το ροοτ νομιζω πρεπει να φλασαρεις στοκ ρομ μεσω οντιν πχ 4.4.2 και μετα να κανεις update μεσω κιες

αλλα αυτο που μπορεις να κναεις ειναι να κατεβασει μια εκδοση λολιπο για το κινητο σου και να φλασαρεις απευθειας με οντιν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...