Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

εχω το dell mini 1012 και εχει τα windows 7 32bit. και γενικα παει αρκετα αργα.

Και σκεφτομαι να του βαλω τα windows 8 θα εχω καποιο θεμα?

Πρεπει να προσεξω κατι?

Μνημη εχει 1 gb και δεν ξερω κατα ποσο μπορω να την αναβαθμισω.

Σκληρος 160gb

Δημοσ.

μια χαρα μπορουν

Ναι,αλλά μάλλον θέλει να τρέξει και άλλα πράγματα,και όχι να κοιτάει το desktop.

Κάνε ένα dualboot με win xp και lxle .

Δημοσ.

Η καλύτερη επιλογή για τέτοια μηχανήματα ειναι ενα dual boot windows xp με linux και εισαι μια χαρά , και εγώ ετσι το έχω

Δημοσ.

Τα netbook αυτού του τύπου (DDR2 δεν έχει; ) πάνε πολύ καλύτερα με 2GB μνήμη (800άρα κατά προτίμηση).

Δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στο πώς τρέχουν τις διάφορες  εκδόσεις των windows 7 , αλλά τα starter τα τρέχουν μια χαρά. Και το office 2007, που με 1GB  μνήμη τους πέφτει "βαρύ".

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα να ρωτησω εγω δεν μπορω να κανω με τιποτα φορματ.. οταν παω να κανω τον δισκο μου βγαζει αυτο: Η εγκατασταση ηταν αδυνατο να δημιουργησει ενα νεο διαμερισμα συστηματος η να εντοπισει ενα υπαρχομ... 

Δημοσ.

Ναι ο 250gb σε αλλο λαπτοπ που τον έβαλα εκανα κανονικά φορματ . Με USB που προσπαθούσα σταματούσε εκει που κάνουμε τον δίσκο έβγαζε ( δεν μπορεί να κανει διαμέρισμα συστήματος) πηγα αγόρασα ένα εξωτερικό DVD για να κανω με CD οπως πάντα και γινεται η εγκατάσταση κανονικά αλλα εκει που κανει την επανεκκίνηση που γράφει ( προετοιμασία για πρώτη χρήση) κανει επανεκκίνηση και μετα το αρχική οθόνη τις dell μαύρη οθόνη και αναβοσβήνει ( _ ) . Δοκίμασα και lubundu ( δοκιμασμένα ) σε αλλο λαπτοπ με CD δεν .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...