karagioz Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Σας παρακαλώ βοήθεια στον αγράμματο 70αρη παππού , που περνάει τις ώρες του παίζοντας με αυτά τα διαολομηχανήματα ! ΄Εχω βάλει 30 μέτρα καλώδιο ethernet από το ruter προς έναν εξωτερικό αναμεταδότη για να πιάνει Internet και η γιαγιά στο ισόγειο (για καμιά συνταγή). Εδώ πού είμαι εγώ (1ος όροφος) δουλεύει το PS ασύρματα μια χαρά. Έχω WF καμπάνα. Τώρα το πρόβλημα! Όταν κάποιο παλικάρι προ 4ων μηνών έβαλε τον αναμεταδότη όλα καλά. Τώρα τελευταία άρχισε , ενώ στον αναμεταδότη να υπάρχει ένδειξη εντόπισης δικτύων , αυτά να είναι χωρίς πρόσβαση στο Internet. Απενεργοποιώ το μόντεμ , το ξανά ενεργοποιώ και το Internet επανέρχεται! Εχω κάνει αλλάγη σε όλες τις θύρες του μόντεμ και τίποτα. Κάθε φορά θέλει on-of το ρούτερ για να επανέλθει το Internet. Tι να φταίει?
mitsus Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μπορεί να έχει πρόβλημα η γραμμή και να σου κάνει αποσυνδέσεις. Μπορεί να φταίει το ρούτερ, κολλάει και θέλει επανεκκίνηση. Τι μάρκα ρούτερ έχεις?
karagioz Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ Junior . Aλλαξα ρούτερ και θα δω το απ/μα.
mitsus Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 O mitsus είμαι. junior member είναι ο "βαθμός" μου στο forum. Εσύ είσαι newbie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα