Προς το περιεχόμενο

Snes Games - Playstation 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Θέλω να κάνω μια ερώτηση.Πως μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του snes στο playstation 2;

(Σημείωση :και οι δύο κονσόλες είναι αυθεντικές, χωρίς τσιπ)

Για να γίνει αυτό που θέλω πρέπει οπωσδήποτε να είναι τσιπαρισμενο το ps2; Επειδή δεν θέλω να το τσιπαρω, κάπου διάβασα και για εξωτερικό τσιπ.

Αν θέλετε να μου πείτε τις απόψεις σας ή αν υπάρχει κάποια αλλη λύση για να παιξω τα παιχνίδια του snes στο playstation 2.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

κοιτα, δεν γινεται με τιποτα ατσιπαριστο ή τσιπαρισμενο πσ2 να τρεξει τα cartridges του snes, νομιζω ειναι λογικο, τωρα επειδη ειχα πσ2 με τσιπ πριν μερικα χρονια, ειχα ενα dvd με emulator snes και παρα πολλα παιχνιδια μεσα και απο οτι θυμαμαι δεν ειχα καποιο προβλημα (τα περισσοτερα ετρεχαν μια χαρα), αλλα επειδη πανε πολλα χρονια απο τοτε δεν μπορω να βοηθησω παραπανω, το σιγουρο ειναι οτι τσιπαρισμενο πσ2 μπορει να τρεξει emulator με snes games

Δημοσ.

emulators μπορείς να τρέξεις και με το freemcboot, χωρίς τσιπάρισμα - αρκεί να μην έχεις το τελευταίο slim ps2: http://bootleg.sksapps.com/tutorials/fmcb/

Εννοείται όμως ότι βοηθάει να σου κάνει την κάρτα μνήμης κάποιος άλλος με τσιπαρισμένο μηχάνημα...

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Να ρωτησω κατι ακομα.Εχω το nero 12 και θελω να γραψω (dvd) παιχνιδι-emulator , ομως εχει δυο επιλογες για iso .Η μια λεει dvd-rom (iso) και η αλλη dvd-rom (udf/iso) .Ποια απο τις δυο να επιλεξω και τι διαφορες εχουν;

Ευχαριστω και παλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...