Προς το περιεχόμενο

lg g3 3gb ram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, πρόσφατα αγόρασα το lg g3 3gb ram και σήμερα κατέβασα το real race 3 δεν μπορώ να πω πως ευχαριστήθηκα γιατί ,είδα ότι αν σε μια πίστα και βασικά στην αρχή που είναι όλα τα αυτοκίνητα μαζεμένα έβλεπα κάποια μικρή καθυστέρηση σαν να ψιλοκολλαει το κινητό και με χάλασε λίγο. Πριν είχα το zopo zp998 και δεν κολλαγε καθόλου όσα αυτοκίνητα και αν ήταν, μήπως κακός το άλλαξα το κινητό αφού βασικό για μένα σε ένα κινητό είναι τα παιχνίδια…

Δημοσ.

Φιλε αναρωτηθηκες για ποιο λογω τα πουλανε σοριδων ? Μακραν προβληματικο τηλεφωνο ...Gps,θερμοκρασια,sudent restarts,ξεφλουδισματα, ρωγμες... κανε ενα search. Φανταστικο τηλεφωνο αλλα πολλα προβληματα...

Δημοσ.

Φιλε αναρωτηθηκες για ποιο λογω τα πουλανε σοριδων ? Μακραν προβληματικο τηλεφωνο ...Gps,θερμοκρασια,sudent restarts,ξεφλουδισματα, ρωγμες... κανε ενα search. Φανταστικο τηλεφωνο αλλα πολλα προβληματα...

Θα μπορουσες αν θες να εξηγησεις γιατι τα πουλανε σοριδων(σωριδον);;;;. Προβληματικο αλλα φανταστικο... Sudent(suddenly) restarts κατι που κανενα αλλο δεν εχει αντιμετωπισει.... Για ξεφλουδισματα και ρωγμες δεν θα σχολιασω.... Και πες εσυ ποιο προτεινεις χωρις προβληματα αλλα φανταστικο χωρις restarts χωρις ρωγμες(;;;;;)

• Like 1
Δημοσ.

Τα restarts έχουν εξαφανιστεί με το lollipop για ξεφλούδισμα δεν διάβασα πουθενά, και δεν το είδα ούτε στο δικό μου, για το ράγισμα ναι υπάρχει θέμα, αλλά το επιδιορθώνουν άμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Από οοολα αυτά που λες δεν μου έχει παρουσιάσει τπτ.. Ούτε το δικό μου ούτε του κολλητόυ μου.. Αν το g3 είχε καλύτερη μπαταρία θα ήταν το καλύτερο στα λεφτά του.
Δημοσ.

Πάντως, μετά από αρκετό καιρό παρέα με G3, ομολογώ οτι δέν έχω το παραμικρό από τα προαναφερθέντα προβλήματα. Εκτός από αυτό που τού πέρασα την 5.0 έκδοση. Εκεί άρχισαν τα περίεργα, τα οποία μετά την επαναφορά της συσκευής η κατάσταση βελτιώθηκε. Όμως, στα υπόλοιπα που έχω αφήσει την 4.4.2 δέν έχω θέμα.

Σημείωση : δέν ασχολούμαι με παιχνίδια. Οι συσκευές μου αποτελούν μέρος τής δουλειάς μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, πρόσφατα αγόρασα το lg g3 3gb ram και σήμερα κατέβασα το real race 3 δεν μπορώ να πω πως ευχαριστήθηκα γιατί ,είδα ότι αν σε μια πίστα και βασικά στην αρχή που είναι όλα τα αυτοκίνητα μαζεμένα έβλεπα κάποια μικρή καθυστέρηση σαν να ψιλοκολλαει το κινητό και με χάλασε λίγο. Πριν είχα το zopo zp998 και δεν κολλαγε καθόλου όσα αυτοκίνητα και αν ήταν, μήπως κακός το άλλαξα το κινητό αφού βασικό για μένα σε ένα κινητό είναι τα παιχνίδια…

Μόλις δοκίμασα το συγκεκριμένο παιχνίδι και στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν μου κόλλησε καθόλου..

Και εγώ το 32αρι έχω με lollipop

Βέβαια του έχω και CPU throttling mod διότι η stock Rom της LG, ρίχνει τον επεξεργαστή στο 1.5 GHz όταν φτάσει στους 60° ...

Βέβαια δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό απόλυτα, αλλά στο δικό μου τρέχει νεράκι

Δημοσ.

Θα μπορουσες αν θες να εξηγησεις γιατι τα πουλανε σοριδων(σωριδον);;;;. Προβληματικο αλλα φανταστικο... Sudent(suddenly) restarts κατι που κανενα αλλο δεν εχει αντιμετωπισει.... Για ξεφλουδισματα και ρωγμες δεν θα σχολιασω.... Και πες εσυ ποιο προτεινεις χωρις προβληματα αλλα φανταστικο χωρις restarts χωρις ρωγμες(;;;; ;)

Σωρηδόν* sudden*

No offence mate

Δημοσ.

Μια απορία στα λεγόμενα σου εφόσον έχει τόσα προβλήματα όπως λες  πώς γίνετε να είναι φανταστικό τηλέφωνο. 

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν "επιασα" την παραθεση σου Ιριδα... Αν θες εξηγεις..

Απλά όταν θες να διορθώσεις κάποιο άλλο άτομο, όπως έκανες κι εσύ στον fsbmaniac, τουλάχιστον να γίνεται σωστά :P

No hard feelings

• Like 1
Δημοσ.

Να επιβεβαιωσω(εχω G3 lolipop)οτι δεν εχει κανενα απο τα προβληματα που αναφερθηκαν,το τηλ ειναι σφεντονα,ισως χρειαζονταν λιγο καλυτερη μπαταρια,για καποιον που κανει νορμαλ χρηση σιγουρα τον καλυπτει.

Δημοσ.

Μιας και πήρα κι εγώ τη συσκευή να πω ότι μου φαίνεται αρκετά αξιόλογη και γενικά δεν έχω μέχρι στιγμής κανένα θέμα, όμως αυτό που με χαλάει λίγο είναι ότι της λείπει η σπιρτάδα που είχαν άλλες συσκευές μου με android

Τα lags παίζουν αρκετά αν κάνεις γρήγορη χρήση όπως έχω συνηθίσει

Δεν έχω τη διάθεση να ασχοληθώ ξανά με custom Rom, οπότε απλά θα συνηθίσω, όμως η lg θα έπρεπε να προσέξει καλύτερα αυτό το κομμάτι

Κατα τα άλλα το software της είναι αρκετά προσεγμένο και αυτό που απολαμβάνω σε σχέση με το z1 που είχα πριν είναι η απλότητα της κάμερας. Απλά τραβάς φωτογραφίες, δεν ασχολείσαι με ρυθμίσεις και υπορυθμισεις επειδή το αυτόματο κάνει τα δικά του.

Επίσης πολύ ωραία ή οθόνη, αλλά συνεχίζω και βρίσκω το 2Κ ανούσιο.

Το μόνο καλό είναι ότι το μέγεθος μου κάθεται ωραία γιατί αν και μεγαλύτερη η οθόνη στην ουσία λόγω πλαισίων το μέγεθος είναι περίπου το ίδιο με το z και η συσκευή σαφώς πιο λεπτή και καλύτερη στο χέρι.

Επίσης νομίζω ότι η lg έχει το καλύτερο oem πληκτρολόγιο που έχω συναντήσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...