marios1995 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας θα ήθελα να μου πείτε πως θα λύσω την 2 άσκηση τι ακριβώς να κάνω ? στο pdf τη δείτε την άσκηση assignment1 (1).pdf
johnnieinlab Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Η εκφώνηση της άσκησης είναι πάρα πολύ σαφής και σε καθοδηγεί βήμα προς βήμα στο να υλοποιήσεις (με έναν τρόπο) το ζητούμενο παιχνίδι. Αν έχεις συγκεκριμένα ερωτήματα, ως προς την εκφώνηση ή ορολογία της java, ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε (ακόμα καλύτερα θα σε βοηθήσει μια αναζήτηση στη google ή το stackoverflow) 3
paparovic Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας θα ήθελα να μου πείτε πως θα λύσω την 2 άσκηση τι ακριβώς να κάνω ? στο pdf τη δείτε την άσκηση Πήγαινε σε κάποιο φόρουμ και ρώτα να σου πούν. Σε καμία περίπτωση μην ασχοληθείς να μάθεις εσύ να το κάνεις. Ένα μυαλό έχουμε, πόσα πια να χωρέσει; 2
Lanike71 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πάντως να χαίρεσαι που κανένα από τα παιδιά δε σε "βοήθησε" (βλ. έλυσε την άσκηση).Πολύ πιθανό να σου βγει σε καλό. ΥΓ.Τώρα που βλέπω το 2ο θέμα ευκαιρία να ξεμουδιάσω λίγο (έχω και αδυναμία στα επιτραπέζια...). 1
tsipouro Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 jaba k laba (Γρίφος για δυνατούς (α)λύτες) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα