yolobot Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Θέλω ενα πάρω ενα wifi και έχω επιλέξει το edup ep-ms8515gs οπου λέει στα χαρακτηριστικά range indoors up to 500 metres theoritical value range outdoors up to 1000 metres (theoritical value) πιάνει τοσο απόσταση όσο λέει;
Ledis Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αναφέρει "up to 500 metres". Είναι κάτι σαν το "Έως 24MBps" που έχει ένας φίλος μου και το Router Συγχρονίζει στα 3Mbps. Απο την στιγμή που μπαίνουν εμπόδια ανάμεσα, και έχεις να κάνεις με ένα AP αγνώστου απόδοσης (Ισχύ - Τύπος κεραίας) μην περιμένεις μεγάλη διαφορά σε σχέση με μια οποιαδήποτε wifi κάρτα.
Ledis Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλύτερα να πάρεις ένα Access Pooint με ενσωματωμένη κεραία Panel (Κατευθηντική) και να στοχεύσεις στο σημείο που είναι η πηγή του internet. Εννοείται ότι πρέπει να βγάλεις την κεραία έξω και να έχεις όσο το δυνατόν οπτική επαφή.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Θέλω ενα πάρω ενα wifi και έχω επιλέξει το edup ep-ms8515gs οπου λέει στα χαρακτηριστικά range indoors up to 500 metres theoritical value range outdoors up to 1000 metres (theoritical value) πιάνει τοσο απόσταση όσο λέει; πρεπει να τα εχω γραψει 100 φορες.ναι ειναι 1000mw 10 φορες παραπανω απο το νομιμο.β.οκ εσυ θα στελεις με 100mw με omni κεραια και θα φτανεις πχ στα 500 μετρα ενω η αλλη πλευρα θα στελνει παλι με Omni αλλα με 100mw.αποτελεσμα.εσυ θα φτανεις εκει και ο αλλος δεν θα φτανει σε εσενα. αυτο που θα πετυχεις με 1000mw με Omni θα το πετυχεις με ενα κατευθυντικο Panel και 100mw. και χωρις να σκιζεις ολους τους αλλους με παρεμβολες.ακομα καλυτερα αγοραζεις εξωτερικο access point που θα παιζει σαν Wireless client και το στηνεις σε κανα μπαλκονι /ταρατσα για νακανεις δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα