Ονειρολογίτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλησπερα σας !! Προσφατα χαλασε ο υπολογιστης μου που ειχα τα windows 7αρια μεσα. Επιδη ομως τα χρειαζομε για τη δουλεια μου, μεχρι να παρω αλλο λαπτοπ θα ηθελα να το βαλω σε αυτο που εχω τωρα. Σε αυτο το λαπτοπ εχω windows 8,kali linux και ubuntu 14.04 LTS. Εχω λοιπον λιγη εμπειρια πανω στην εγκατασταση λειτουργικων και στο multi-boot. Σημερα εφτιαξα ενα partition για τα windows 7 που θελω να βαλω. Αρχησα την εγκατασταση αλλα οταν με ρωτουσε σε ποιο δισκο θελω να τα βαλω, και το επελεξα.... μου γραφει οτι δεν μπορουν να μπουν τα windows 7 σε αυτο το δισκο γιατι ανοικουν στο GRP(η κατι τετιο) section. ΤΙ ακριβως θελει λοιπον ??
micos000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 δες εδω αν σε βοηθαει Λίγο προσοχή όταν προτείνουμε λύσεις. Αν διαβάσεις το 1ο μήνυμα θα δεις ότι πρόκειται για λάπτοπ που έχει πάνω ήδη τρία λειτουργικά, win8, kali και ubuntu και ο t.s. έχει δημιουργήσει και άλλο ένα Partition στον ίδιο δίσκο για τα 7άρια. Αν ακολουθήσει την πρόταση σου θα διαγράψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το δίσκο με την εντολή Clean, το αναφέρει προς το τέλος του βίντεο (2:28 και μετά). Δεν νομίζω να είναι αυτό που θέλει ο Ονειρολογίτης. Σε αυτήν την περίπτωση δύο είναι οι λύσεις. α) Διαγραφή όλου του δίσκου και εγκατάσταση των 7 β) Εγκατάσταση σε διαφορετικό δίσκο, μόνο που επειδή πρόκειται για λάπτοπ αυτό προϋποθέτει αλλαγή του υπάρχοντος δίσκου.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Λίγο προσοχή όταν προτείνουμε λύσεις. Αν διαβάσεις το 1ο μήνυμα θα δεις ότι πρόκειται για λάπτοπ που έχει πάνω ήδη τρία λειτουργικά, win8, kali και ubuntu και ο t.s. έχει δημιουργήσει και άλλο ένα Partition στον ίδιο δίσκο για τα 7άρια. Αν ακολουθήσει την πρόταση σου θα διαγράψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το δίσκο με την εντολή Clean, το αναφέρει προς το τέλος του βίντεο (2:28 και μετά). Δεν νομίζω να είναι αυτό που θέλει ο Ονειρολογίτης. Σε αυτήν την περίπτωση δύο είναι οι λύσεις. α) Διαγραφή όλου του δίσκου και εγκατάσταση των 7 β) Εγκατάσταση σε διαφορετικό δίσκο, μόνο που επειδή πρόκειται για λάπτοπ αυτό προϋποθέτει αλλαγή του υπάρχοντος δίσκου. Ναι τωρα που το ειπες το ειδα και εγω.... Οχι δεν το θελω αυτο. Θελω να εχω ΚΑΙ αυτο. Αρα δηλαδη θα εχω η Windows 7 η τιποτα ?? Δεν υπαρχουν αλλες επιλογες ? Εν αναγκη πεταω τα windows 8.1 που εχω. Αλλα και το kali και το ubuntu..... δηλαδη ολικο σβησιμο..... δεν λεει.....
micos000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μπορείς να πάρεις image από τα λειτουργικά και να τα επαναφέρεις μετά αλλά είναι λίγο μπελάς.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μπορείς να πάρεις image από τα λειτουργικά και να τα επαναφέρεις μετά αλλά είναι λίγο μπελάς. Ναι δεν λεει...... Αστο δεν πειραζει.... Παντως ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και τις παρατηρησεις !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα