yolobot Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εχω το moto g και ήθελα να πάρω ενα φορτιστη οπου έχει 2,1 ambere για να το φορτιζω πιο γρήγορα η μπαταρία μου είναι 2 ambere.η πιο γρήγορη φόρτιση θα έχει θέμα η μπαταρία να πέφτει πιο γρήγορα; τι πρεπει να προσεξω;
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δεν εχει σχεση τι φορτιστη θα παρεις. Την φόρτιση την κανονίζει ολόκληρο κύκλωμα φόρτισης πανω στο κινητό που μπορεί να ελέγχεται ακόμα και από κάποιο κομμάτι software (kernel της συσκευής). Επίσης η μπαταρία σου ειναι 2Ah πραγμα που ειναι διαφορετικο απο τα ampere γιατί εκφράζει την χωρητικότητα της μπαταρίας και οχι το ρευμα που μπορεί να τραβήξει ή να δώσει. Με άλλα λόγια και να πάρεις 2Α φορτιστή δε σημαίνει ότι θα τραβάει το κινητό τόσο ρεύμα για να φορτίσει γρήγορα. Αν η συσκευη δε θελει δε θα τραβηξει περισσοτερο ρευμα. Δε ξερω στη συγκεκριμενη συσκευη αν οντως μπορει να τραβηξει περισσοτερο ρευμα οποτε μαλλον η θα ρισκαρεις ή θα περιμένεις να βρεθει καποιος που το εχει δοκιμασει
leo06 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εχω το moto g και ήθελα να πάρω ενα φορτιστη οπου έχει 2,1 ambere για να το φορτιζω πιο γρήγορα η μπαταρία μου είναι 2 ambere.η πιο γρήγορη φόρτιση θα έχει θέμα η μπαταρία να πέφτει πιο γρήγορα; τι πρεπει να προσεξω; η μπαταρία σου είναι 2070 mah,με 2Α φορτιστή θα φορτίζει πιο γρήγορα αλλά και θα αποφορτίζει πιο γρήγορα,σε βάθος χρόνου αυτό δεν είναι καλό για την μπαταρία
AntiCambeR Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ο φορτιστης που προτεινει η Motorola για το Moto G 2014 πρεπει να ειναι απο 500 mA(0,5A) εως 1,5A. Δεν εχει νοημα να αγορασεις φορτιστη με περισσοτερα Amber γιατι το κινητο τραβαει μεχρι καποια συγκεκριμενη ποσοτητα ρευματος που δεν ξεπερναει το 1,5 A.Μαλλον φτανει καπου 1,2-1,3 A.Παιζει ρολο ισως και το παχος του καλωδιου του φορτιστη. 1 φορτιστης με περισσοτερα A θα φορτισει 1 κινητο πιο γρηγορα γιατι μπορει να στειλει στο κινητο τα ιδια A σε σχεση με 1 φορτιστη λιγοτερων A αλλα με μεγαλυτερη συχνοτητα.Αυτο ομως εχει ως συνεπεια να στελνει το μεγιστο ρευμα και να μειωνεται η διαρκεια "ζωης" της μπαταριας. Οποτε αγοραζεις καποιον επωνυμο φορτιστη 1-1,5A.Οχι καμια κινεζια.Οχι με μικροτερα A γιατι θα φορτισει αργα το κινητο.Εκτος και αν δεν εχεις προβλημα.Οσο περισσοτερα Ah(χωρητικοτητα) εχει η μπαταρια τοσο περισσοτερο χρονο θα κανει να φορτισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα