Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κινητα-ps4 και αλλες συσκευες σε τιμες που δεν υπαρχουν(Κινεζομαγαζο)

Για σας! θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μας πει τι γμωμη του για τετοιου ειδους online μαγαζια
Εχει π.χ ΝOTE 3 85$ +30$ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
PS4 91$+30$ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΜΕ UPS,FEEDEX...

ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΑΤΟΝ???

Δημοσ.

Φυσικά Και είναι. Για Να σου πάρουν τα λεφτά!!

Δλδ φιλε μου ενοεις οτι ειναι απατεωνες? Οντος το σιτε δεν ειναι καλο.Το λεω αφτο γιατι εχει παρα πολλα εκει εξω.

• Moderators
Δημοσ.

Guys οταν κατι ειναι πολυυυυ καλο για να ειναι αληθινο, τοτε δεν ειναι αληθινο.

Εξηγουμαι. Καθενας οταν πουλαει κατι (και πολυ περισσοτερο μια επιχειρηση) εχει στοχο το κερδος. Παμε λοιπον στο Νοte 3 επειδη αναφερθηκε. Προχειρα στο Skroutz κανει 400 ευρω. Καποιος που θα το πουλησει θα θελει να εχει το μεγιστο δυνατο κερδος. Σωστα? Σωστα.

Η λογικη λεει πως αν θελει για τον ΧΨ λογο να ξεπουλησει και παλι θα πρεπει να το κανει διαφυλασσοντας πως θα εχει το μεγιστο δυνατο κερδος.

Εστω λοιπον πως αποφασιζει να το πουλαει 350 ευρω. Προφανως θα γινοταν αναρπαστο και ταυτοχρονα το καταστημα ανταγωνιστικοτατο. Ωστοσο αποφασιζει τελικα πως δεν θελει τοσα χρηματα γιατι δεν θα ειχε τι να τα κανει και το δινει 85 ευρω γιατι ειναι καλος ανθρωπος. Makes sense? Οχι βεβαια. Αρα avoid.

Δημοσ.

Καμια φωτογραφια μπορει να σου στειλει σε πακετο η στην καλυτερη περιπτωση κλωνο.

Συσκευη γνησια αποκλειεται 100%.

• Like 1
Δημοσ.

Κινεζομάγαζο και κλεμμένο δεν νομίζω....Κλώνο όμως σίγουρα. Ειδικότερα εάν είναι από κανά aliexpress, όπου βρίθει σε κλώνους που τα πουλάνε σαν κανονικά, τότε ναι, μπορεί να πάρεις το οτιδήποτε για το κανονικό.

Δημοσ.

Η φθηνοτερη τιμη που εχω ακουσει για το note 3 ειναι τα 310 ευρω, οπου περυσι το καλοκαιρι το εφερε φιλος απο γερμανια (απο καταστημα που δεν πουλα ιντερνετικα)

80 ευρω ειναι υπερβολικα λιγα, οτι κι αν συμβαινει δεν προκειται για καποιο γνησιο note 3.

Δημοσ.

Κανει μπααααααμ απο μακρια η ΑΠΑΤΗ και ακομα το κουβεντιαζουμε; ο κοσμος ειναι γεματος λαμογια που ψαχνουν κοροιδα να πουλησουν σαβουρα η να παρουν λεφτα και αντε γεια.με μια απλη σκεψη θα σταματησουμε να ασχολουμαστε με κατι τετοιους

Ενα προιον το πουλανε 1000€ σε ολα τα μαγαζια και αντε 960€ στα σκρουτζομαγαζα..ερχετε ο χ-ψ-ω τυχαιος βαζει αγγελια και λεει εγω το ιδιο στο πουλαω σφραγισμενο 250€.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;ακομα και να του το χαρισαν η να το εκλεψε θα το εδινε με τοσο μεγαλη διαφορα; μπορουσε να το δωσει 900€ ωστε και να εχει μια διαφορα 60€ απο τον πιο φθηνο που μπορεις να το βρεις και να το πουλησει επιτοπου την ιδια μερα.

Το παραδειγμα σου με το κινητο μου θυμιζει μια φιλη μου που κατι τσιγγανοι της πουλησαν iphone 5 σε γνησιο κουτι και το κινητο παιζει να ειχε 5€..μια καραμουφια που εμοιαζε με iphone.και την ρωτησα δεν σε παραξενεψε που κανονικα εχει 500€ να στο δωσουν 100€ και μου ειπε νομιζε ηταν ευκαιρια...κατι σαν το δικο σου παραδειγμα δηλαδη.

Αυταα... Sorry για το μεγαλο μου μηνυμα.

Δημοσ.

φίλε με 85 ευρώ παίρνεις μια μπαταρία και μισή οθόνη note 3 και με 91 την κάρτα γραφικών του ps4 μονο... μαϊμού φίλε μην το σκέφτεσαι καν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...