Digital PC Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Είμαι ανάμεσα στο LG G3 και στο Sony Xperia Z2; Ποιό είναι ποιο Καλό;Αξίζουν η να κοιτάξω κάτι άλλο
DinwTzampa Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 G3 όπως είσαι. Μην το ψάχνεις καν,το 32άρι όμως με 3 ram.
Iris_89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Το G3 αν το ψάξεις, αρκετές παρτίδες είνα ελαττωματικές..
GianniSM Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Το G3 αν το ψάξεις, αρκετές παρτίδες είνα ελαττωματικές.. Ψηλομύθος είναι αυτό, και αναφέρονται μέχρι την 408 που δεν νομίζω να υπάρχουν πια στην αγορά. Η πραγματικότητα είναι πως εμφάνίστηκαν παρόμοια θέματα και σε νεώτερες ευτυχώς όμως η εταιρία τα αναγνωρίζει και τα επιδιορθώνει άμεσα
DinwTzampa Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το G3 αν το ψάξεις, αρκετές παρτίδες είνα ελαττωματικές.. Ελαττωματικές παρτίδες υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες. Και σε πληροφορώ δεν έχω ακούσει παράπονα από 2-3 χρήστες που ξέρω,το κινητό είναι αριστούργημα εάν δεν έχεις πρόθεση να το κάψεις στα παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα