Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Με έχει φάει η περιέργεια και αναρωτιέμαι αν κάποιος γνωρίζει τίποτα. Η αδερφή μου ήθελε καινούργιο κινητό και της πρότεινα όπως πάντα, ένα μεταχειρισμένο από Insomnia σε καλή κατάσταση, να τις έρθει και πιο φθηνά!

Βρήκαμε 2 κινητά που θα τις άρεσαν, note 3 και lumia 1520, 290-350 ευρώ και 270-300 αντίστοιχα κυμαίνονται οι τιμές στις αγγελίες.

Πάει τώρα σε ένα κατάστημα στο κέντρο, κάπου στη Σωκράτους νομίζω, και λέει πουλάει καινούργια σφραγισμένα κινητά, αυτά τα δύο μοντέλα με 290 και 200 αντίστοιχα. Από ότι μου λέει είναι χαμηλή η τιμή επειδή είναι αφορολόγητα, ενώ είναι ολοκαίνουργια και με εγγύηση. 

Και ρωτάω εγώ... παίζει να είναι όλα εντάξει? Πολύ περίεργη μου ακούγεται η κατάσταση. Αλλά είχε αγοράσει νομίζω και πέρσι από εκεί και λέει είναι καλά.

Τέλοσπαντων, αν γνωρίζει κάποιος κάτι... τα φώτα σας παρακαλώ! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μαγαζί που να πουλάει αφορολόγητα είδη,εκτός και αν μιλάμε για χονδρική.

Είναι πιο φθηνά,επειδή εισάγονται από χώρες της Ε.Ε και δεν τα παίρνουν από τον ελληνικό προμηθευτή.

Δημοσ.

Επειδή το note 3 ξεκινάει 410€ στο skroutz και αυτός το δίνει 290 μάλλον θα πρέπει να κάνεις το τεστ της μπανάνας! Κούνα μια μπανάνα κοντά στο κινητό και αν την αρπάξει τότε έχουμε πρόβλημα...  :P

• Like 4
Δημοσ.

Μπορει τα κινητα να ειναι παραεισαγωγη, ωστοσο καλυτερα ας ειναι καποιος σχετικος μαζι, για να σιγουρεψει οτι δεν ειναι τπτ φτηνοι κλωνοι.

• Moderators
Δημοσ.

Λινκ για το μαγαζι στη Σωκρατους υπαρχει? 

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινει το Νοte 3 στα 290 ευρω απο τη στιγμη που και 350 να το εδινε πχ θα γινοταν αναρπαστο. Πραγμα που με οδηγει στο ποστ #3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...