abeness Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Θέλω να φτιάξω στο Excel ένα αρχείο με του πελάτες μου και βασικά θέλω να βάζω υπενθυμίσεις ώστε να μου βγαίνει μια υπενθύμιση π.χ. για να πάω να κάνω μια συντήρηση μετά από ένα χρονικό διάστημα «Α» Δεν θέλω να το κάνω στο Outlook μιας και το Excel περιέχει περισσότερες δυνατότητες αποθήκευσης στοιχείων του πελάτη. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων…
tarantules Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Εγώ στο δικό μου εξελάκι που βάζω διάφορα οικονομικής φύσης δεδομένα, έχω βρει το εξής κολπάκι για υπενθύμηση: Παράδειγμα έχω την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου που ξέρω ποια ημερομηνία λήγει.Έστω λήγει στις 25/9/15. Σε ένα κελί του βάζω να υπολογίζει πόσες μέρες απομένουν γράφοντας τη συνάρτηση =date(2015;9;25)-TODAY(). Στο ίδιο κελί τώρα, επιλέγω από του μενού Μορφή-Μορφοποίηση κελιού υπο όρους και επιλέγω όταν η τιμή του κελιού είναι μικρότερη ή ίση πχ από 5 (δηλαδή απομένουν 5 μέρες μέχρι της λήξης της ασφάλειας , τότε να μου βγάζει με κόκκινη γραμματοσειρά τις μέρες που απομένουν. Έτσι, με το που θα γίνουν κόκκινα από λευκά τα δεδομένα του κελιού, θα πάει το μάτι αμέσως εκεί και θα καταλάβω οτι πλησιάζει η μέρα που πρέπει να ανανεώσω την ασφάλειά μου. Κάτι άλλο με ήχους πχ δεν έχω υπόψη μου αν γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα