Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνηθως αυτοι που βαζουν αγγελιες, ξεχνανε να γραψουνε σε ποια περιοχη βρισκετε το αντικειμενο που πουλανε.

Ετσι, αυτος που ενδιαφερεται να αγορασει, χανει πολυτιμο χρονο, σε ασκοπα μηνυματα.

Γιαυτο καλο θα ηταν, στα προφιλ των μελων, να αναγραφετε παντα και ο τοπος διαμονης.

Δημοσ.

Και τι εγινε που γραφουμε τοπο διαμονης?και τι εγινε που γραφουμε μεσα στην αγγελια που βρισκομαστε?????Τα ιδια και τα ιδια.......μια ωρα μιλας σε μηνυματα και στο τελος σε ρωταει απο που εισαι(λες και δεν το βλεπει) και σου λεει.....ααααα εγω ειμαι απο εκει,γεια σου!!

Δημοσ.

Και τι εγινε που γραφουμε τοπο διαμονης?και τι εγινε που γραφουμε μεσα στην αγγελια που βρισκομαστε?????Τα ιδια και τα ιδια.......μια ωρα μιλας σε μηνυματα και στο τελος σε ρωταει απο που εισαι(λες και δεν το βλεπει) και σου λεει.....ααααα εγω ειμαι απο εκει,γεια σου!!

αν δεν γράψει θα ναι χειρότερα χαχα

Δημοσ.

δεν εχει νοημα να γραψει στo profile καποιος τοπο διαμονης.μπορει να λεει αθηνα και να ειναι αγγλια για σπουδες.και ουτε βρισκω μεγαλο νοημα να αναγραφει ολα τα μερη.αλλα ναι θα βολευε να γραφει την τοποθεσια μεσα στην ιδια την αγγελια.μερικοι το κανουν μερικοι αλλοι οχι.κατα τα αλλα ναι και αυτο να διορθωθεει παραμενουν αλλα τοσα προβληματα του στυλ.η καρτα ειναι καινουρια?απαντηση.μα το γραφω οτι ειναι μεταχειρισμενη.εχει εγγυηση?μα γραφω οτι δεν εχει.κοινως απορω πως διαβαζουν την αγγελια?αναποδα?

και αλλα τοσα θεματα.που εεισαι κηφισια εσυ που εισαι πειραια.να μοιρασουμε την αποσταση?ναι.οκ συναντιομαστε εκαλη:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...