Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο ειδα με μια γρηγορη αναζητηση σε reviews η r9 ειναι καλυτερη,πιο χαμηλες θερμοκρασιες αλλα καταλωνει πιο πολυ. Επισης ειχα διαβασει πως η h97 pro4 ειναι καλυτερη αρα θα παω σε αυτην. Το corsair cx600 λεω να κρατησω καθως καπου διαβασα πως αν εχεις την r9 ειναι καλυτερο να εχεις 600 watt. Ταιριαζει με αυτα που προτεινες ε;;

Δημοσ.

Απο ειδα με μια γρηγορη αναζητηση σε reviews η r9 ειναι καλυτερη,πιο χαμηλες θερμοκρασιες αλλα καταλωνει πιο πολυ. Επισης ειχα διαβασει πως η h97 pro4 ειναι καλυτερη αρα θα παω σε αυτην. Το corsair cx600 λεω να κρατησω καθως καπου διαβασα πως αν εχεις την r9 ειναι καλυτερο να εχεις 600 watt. Ταιριαζει με αυτα που προτεινες ε;;

Ταιριάζει αλλά τα 50W που σου προσφέρει παραπάνω δεν αλλάζουν κάτι. Δεν καταναλώνουν όλες οι R9 το ίδιο. Αυτό που λες είναι για την R9 290, εσύ όμως σκέφτεσαι να αγοράσεις την 280 οπότε τα 550W σε καλύπτουν και με το παραπάνω. Απλά σκέψου ότι το Coolermaster έχει 5 χρόνια εγγύηση ενώ το Corsair 3..κάτι σημαίνει αυτό.

Δημοσ.

Ταιριάζει αλλά τα 50W που σου προσφέρει παραπάνω δεν αλλάζουν κάτι. Δεν καταναλώνουν όλες οι R9 το ίδιο. Αυτό που λες είναι για την R9 290, εσύ όμως σκέφτεσαι να αγοράσεις την 280 οπότε τα 550W σε καλύπτουν και με το παραπάνω. Απλά σκέψου ότι το Coolermaster έχει 5 χρόνια εγγύηση ενώ το Corsair 3..κάτι σημαίνει αυτό.

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2014/05/19/amd-radeon-r9-280-review-feat-xfx/9

Συμφωνα με αυτο στα παιχνιδια φτανει τα 300 watt η 280. Corsair ειναι αξιοποιστη απο οσα διαβασα. αν παω στα 600 watt θα μου ειναι αχρειαστα;;

Επισης εδειξα σε ενα φιλο φιλου που υποτιθεται οτι ξερει καποια πραγματα και ειπε πως intel cpu με amd gpu δεν ειναι καλο και πως intel cpu με nvidia gpu και amd cpu με amd gpu. Καπως μου φανηκε αυτο. Βλακεια ειπε η εχει βαση;;

Δημοσ.

Τα 300W δεν είναι μόνο για την κάρτα στο review που είδες, είναι για όλο το σύστημα το οποίο περιλαμβάνει i5 3570K κλοκαρισμένο στα 4.2Ghz οπότε όπως καταλαβαίνεις η κατανάλωση σε stock θα είναι κάτω από 300W. Άρα φτάνουν και περισσεύουν τα 550W. Όπως και να χει εγώ σου πρότεινα το Coolermaster γιατί είναι πιο ποιοτικό απ' το Corsair, γι αυτό το λόγο έχει και μεγαλύτερη εγγύηση. Τα 50W έξτρα watts που προσφέρει το Corsair δε μου λένε κάτι. Δε σημαίνει ότι αν ένα προϊόν είναι κατασκευασμένο από κάποια επώνυμη εταιρεία θα είναι και απαραίτητα τόσο ποιοτικό όσο τα high end προϊόντα της. Τέλος πάντων γράψε άκυρο γι αυτά τα δύο τροφοδοτικά γιατί μόλις είδα ότι στην ίδια τιμή υπάρχει ένα πολύ καλύτερο και απ' τα δύο

http://www.skroutz.gr/s/5129987/Super-Flower-Flower-Golden-Green-HX-550W.html

Όσο για το αν ταιριάζει Intel gpu με Amd cpu και το αντίστροφο δε θέλω να το σχολιάσω, απλά πες στον φίλο σου να μην παραπληροφορεί τον κόσμο αν δεν ξέρει κάτι με σιγουριά. Όταν του ξαναμιλήσεις ρώτα τον για ποιο λόγο το υποστηρίζει αυτό, να σου το αιτιολογήσει. Είμαι σίγουρος ότι δε θα ξέρει να σου πει επειδή δεν στέκει αυτό που λέει και η απάντηση που θα πάρεις είναι....εε ε έλα ρε μ@λ@κα εύκολο είναι, δεν είναι rocket science..αφού είναι Amd και τα δύο ταιριάζουν καλύτερα και έχεις αύξηση επιδόσεων 283%  :-(

Δημοσ.

Ευχαριστω που μου εξηγησες για τα τροφοδοτικα αλλα αυτο που προτεινες δεν υπαρχει στο visionstudio αρα θα βαλω το coolermaster.

Και εμενα πάντως οταν μου το ειπε παραξενευτηκα αλλα οπως λενε ασε τον τρελο στην τρελα του :P

Δημοσ.

Επισης το cpu cooler ειναι απαραιτητο;; Γιατι δεν σκοπευω να ασχοληθω με oc,το stock δεν κανει;; Μιλαω για το i5-4460.. Επισης για τροφοδοτικο τελικα με βλεπω στο corsair cx600 καθως διαβασα κριτικες και ειχε αρκετα καλες. Ειναι παραπανω τα watt απο αυτα που χρειαζομαι αλλα better safe than sorry :) 

Δημοσ.

Με overclocking έτσι και αλλιώς δε μπορείς να ασχοληθείς γιατί τα κομμάτια που διάλεξες είναι κλειδωμένα. Το cpu cooler είναι καλό να αγοραστεί γιατί καλοκαίρι έρχεται, ζέστες προβλέπονται. Το stock δε κάνει τόσο καλή δουλειά και να μπορέσει να ψύξει τον επεξεργαστή ανεβάζει πολλές στροφές με αποτέλεσμα να μη μπορείς να κάτσεις δίπλα στο pc. Ο καθένας όμως έχει διαφορετικά όρια ανοχής. Όσο για το τροφοδοτικό, την γνώμη μου την είπα. Από κει και πέρα εσύ παίρνεις ότι κρίνεις καλύτερο.

Δημοσ.

Με overclocking έτσι και αλλιώς δε μπορείς να ασχοληθείς γιατί τα κομμάτια που διάλεξες είναι κλειδωμένα. Το cpu cooler είναι καλό να αγοραστεί γιατί καλοκαίρι έρχεται, ζέστες προβλέπονται. Το stock δε κάνει τόσο καλή δουλειά και να μπορέσει να ψύξει τον επεξεργαστή ανεβάζει πολλές στροφές με αποτέλεσμα να μη μπορείς να κάτσεις δίπλα στο pc. Ο καθένας όμως έχει διαφορετικά όρια ανοχής. Όσο για το τροφοδοτικό, την γνώμη μου την είπα. Από κει και πέρα εσύ παίρνεις ότι κρίνεις καλύτερο.

καλα για το cooler της intel δεν ισχυει τοσο , οσο ισχυει για αυτο των amd (μιλαω καθαρα και μονο για το θορυβο,οχι για την αποτελεσματικοτητα η' οχι της ψυκτρας)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια ολους για τη βοηθεια σας. Τελικα κατεληξα σε αυτο το συστημα 

Βγαινει λιγο παραπανω αλλα θα κανω υπομονη κανα μηνα να μαζεψω λιγα ακομα και να το παρω. Προβλημα με θερμοκρασιες δεν θα εχω ετσι δεν ειναι;;

post-221625-0-33333400-1429378230_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια ολους για τη βοηθεια σας. Τελικα κατεληξα σε αυτο το συστημα 

Βγαινει λιγο παραπανω αλλα θα κανω υπομονη κανα μηνα να μαζεψω λιγα ακομα και να το παρω. Προβλημα με θερμοκρασιες δεν θα εχω ετσι δεν ειναι;;

Μια χαρά είναι. Εγώ στην θέση αφού έκανες την υπέρβαση

1.θα έβαζα την μητρική της ASUS : http://www.skroutz.gr/s/4869791/Asus-H97-Plus.html

2.θα έπαιρνα την 280 σε υλοποίηση πάλι της ASUS τόσο για το καλύτερο σύστημα ψύξης αλλά κυριότερα για τον έναν επιπλέον χρόνο εγγύησης ;)  :  http://www.skroutz.gr/s/4693413/Asus-Radeon-R9-280-3GB-DirectCU-II-90YV0620-M0NA00.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...