Προς το περιεχόμενο

iphone 4s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...

ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ IPHONE 4S ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ 5S, ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ 4S.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΙΜ.

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΕΙ? 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

Ναι θα υπάρχει θέμα φίλε μου!!! Αν δεν θυμαται τον κωδικό τότε με το mail του θα κανει επαναφορά από το site της apple!

Δημοσ.

ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ r-sim ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ?

Δημοσ.

ΑΝ ΔΕΝ θυμάται τον κωδικό του iCloud και ΑΝ ΔΕΝ μπορεί να τον κάνει reset (αν δηλαδή δεν έχει πρόσβαση στο email που είχε δηλώσει στο iCloud) τότε κατά 99% θα έχεις πρόβλημα.

Λογικά, το κινητό θα είναι κλειδωμένο στο iCloud account και δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ r-sim ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ?

Πες του να θυμηθεί τουλάχιστον  τον κωδικό του email του, να έχετε πρόσβαση στο email δηλαδή. Αν γίνει αυτό μπορείς να αλλάξεις κωδικό από τη σελίδα iforgot.apple.com (ΠΡΙΝ κάνεις επαναφορά όμως). Μετά βλέπεις για το ξεκλείδωμα.

Αν δεν μπορεί να μπει ούτε στο email πρέπει να επικοινωνήσεις με την apple να το ξεκλειδώσουν αυτοί

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ APPLE ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΩ...ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ EMAIL ΚΛΠ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

• Like 1
Δημοσ.

To ίδιο συνέβη σε εμένα και την αδερφή μου.. Τώρα μιλάει με την Apple για να της δώσουν καινούριο κωδικό. Πάντως ίσως δεν είχες πρόβλημα, αν ήταν ακόμα στο παλιό iOS η συσκευή, νομίζω ξεκλειδώνει και χωρίς κωδικό.

• Like 1
Δημοσ.

To ίδιο συνέβη σε εμένα και την αδερφή μου.. Τώρα μιλάει με την Apple για να της δώσουν καινούριο κωδικό. Πάντως ίσως δεν είχες πρόβλημα, αν ήταν ακόμα στο παλιό iOS η συσκευή, νομίζω ξεκλειδώνει και χωρίς κωδικό.

Από το ios 7 και πάνω υπάρχει αυτό το κλείδωμα. Αν είναι σε πιο παλιά έκδοση δεν θα έχει θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ποστάρω σωστά αλλά μου έσπασε η οθόνη του 4s. Η αλλαγή της οθόνης κοστίζει γύρω στα 86€, ξέρει κανe;iw κανένα οικονομικότερο μαγαζί? (Είμαι στην Αττική στα βόρεια). Αξίζει να αγοράσω απο ebay  η amazon?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ποστάρω σωστά αλλά μου έσπασε η οθόνη του 4s. Η αλλαγή της οθόνης κοστίζει γύρω στα 86€, ξέρει κανe;iw κανένα οικονομικότερο μαγαζί? (Είμαι στην Αττική στα βόρεια). Αξίζει να αγοράσω απο ebay  η amazon?

Φίλε όσο αφορά το 4S ειδικά πιστεύω πως πλεον το κόστος αλλαγής οθόνης δεν αφορά το ανταλλακτικό,αλλά περισσότερο το καψόνι που μπαίνεις όταν πας να αλλάξεις οθόνη σε 4άρι-4s.Από τα 5άρια πήραμε ανάσα,με την οθόνη να αλλάζει με 5 γρήγορες κινήσεις (2βίδες,3ribbon)Στο 4/4s πρέπει να κάνεις το κινητό βίδες μέχρι να φτάσεις στο display assembly και πρέπει να έχεις ανεπτυγμένο ταλέντο και εμπειρία στις επισκευές. Σίγουρα το βρίσκεις μόνος φθηνότερα,αλλά αν θες ποιοτικά αντίστοιχη οθόνη με την αυθεντική νομίζω είσαι πάλι κάπου στα 50$ και ο κόπος δικός σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...