Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το τελευταίο καιρό με προβληματίζει η ταχύτητα που κλειδώνω με τον ΟΤΕ...

Ενώ πληρώνω 24mb κλειδώνω στα 7...Και δεν το θεωρώ φυσιολογικό μιας και μένω στο κέντρο της Αθήνας...

Παλιά δεν με απασχολούσε τόσο αλλά βλέποντας φίλους μου (200-300 μετρα πιο πάνω απο εμένα) να πιάνουν 15-20mb download speed με εταιρίες όπως η Wind, άρχισε να με προβληματίζει!!!

Τι μπορώ να κάνω;Να πάρω να κάνω φασαρία στον ΟΤΕ;Μαντεύω ότι θα μου πουν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα...

Να προσπαθήσω να συνδέσω το pc μου με το router με ethernet απευθείας;Μιας και τώρα χρησιμοποιώ bridge connection;Θα δω καμιά σημαντική διαφορά;

Νιώθω λίγο ηλίθιος να πληρώνω 24αρα γραμμή (και πανάκριβη σχετικά με άλλους παρόχους) και να μην πιάνω ούτε τα μισά...

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

σκέψου μόνο ότι υπάρχουν και χειρότεροι απο σένα :P (όχι εγώ πάντως)

δείξε τα στατιστικά του μόντεμ.

Φίλτρα υπάρχουν παντού;

Υπάρχει περίπτωση να είσαι μακριά απ το αστικό κέντρο και γι αυτό να έχεις τέτοιες ταχύτητες

Δημοσ.

Ξεκίνα πρώτα, παίρνοντας τηλέφωνο στον ΟΤΕ. Μπορεί πραγματικά να υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή σου και να στο λύσουν.

Δημοσ.

Βγάλε ότι έχεις επάνω στις πρίζες του οτε, πάρε τον ρουτερ και βάλτο στην κεντρική πρίζα χωρίς άλλες συνδέσεις, αφού γίνει αυτό πάρτε τα στατιστικά και ανεβασε τα εδω, επίσης δες αν έτσι εχεις διαφορά στην ταχύτητα

Δημοσ.

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο τον ΟΤΕ και το πρόβλημα ήταν πιο απλό από ότι φανταζόμουν,

Μου είπαν επειδή έχω OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης (δουλεύει με internet δηλαδή) για να μην υπάρχουν "σπασίματα" και αποσυνδέσεις έχουν ρυθμίσει την γραμμή στα 12mb και 4 τρώει ο ΟΤΕ tv.

Τους είπα να την ανοίξουνε και τώρα με ανοιχτή την OTE TV κλειδώνω στα 13mb και έχοντας την κλειστή στα 17mb...

Οπότε υποθέτω το θέμα λύθηκε,είμαι αρκετά χαρούμενος μιας και πιάνω την 2πλή ταχύτητα σε σχέση με πριν!

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! 

Δημοσ.

Δεν ανοιγω θεμα για να μην γινομαι κουραστικος..εχω το ιδιο προβλημα...εχω conn-x 24mbps εχω και οτε τv αλλα οχι μεσω ιντερνετ.πριν 3-4 χρονια κατεβαζα με 1.6 σχετικα καλη ταχυτητα και μεσα σε αυτα τα χρονια σταδιακα με εχουν ριξει στα 800..

• router εχω το zte H108NS 
  • post-250016-0-17486400-1429384157_thumb.jpg
  • αν θελετε να σας δειξω κατι αλλο πειτε μου,απλα νευριαζω γιατι καποτε ειχα 1.6 και τωρα με εχουν ριξει πολυ αρα ειτε εγω ειτε αυτοι εχουν κανει πατατια.
Δημοσ.

Πιθανοτατα δε θα βγαλεις ακρη γιατι ισως οφειλεται σε crosstalking απο πολλες γραμμες adsl που μπηκαν με τα χρονια. Οποτε πολυ δυσκολα θα κανεις καποιον τεχνικο να ψαξει να βρει που οφειλεται και να σε αλλαξει καλωδιο... (δεν ασχολουνται γιατι δεν υπαρχει προβλημα στη γραμμη και δεν εχουν καποια υποχρεωση να κανουν κατι εφοσον δεν εχεις αποσυνδεσεις κλπ αφου το συμβολαιο σου λεει εως 24) Το εχω προσπαθησει στο σπιτι της κοπελας μου που με κλειδωνε στα 15mbps πριν λιγα χρονια και τωρα με το ζορι στα 8-9.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...