Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Αυτή τη στιγμή έχω ξεμείνει με αυτήν εδώ την οθόνη: http://www.e-shop.gr/lg-m227wd-22-tft-p-PER.169367. Περιττό να σας πω ότι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος γιατί περισσότερο σε τηλεόραση φέρνει, παρά σε οθόνη (και ειδικά για γραφιστική δουλειά). Μάλλον είναι η πλέον ακατάλληλη για αυτό που κάνω και το διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι την πάτησα μια φορά με ένα γραφικό που μου είχε ξεφύγει από λάθος αλλά δεν φαινόταν καν λόγω χρώματος και το διαπίστωσα εκ των υστέρων. Τραγωδία!

Τέλος πάντων, για να μη μακρηγορώ, θέλω να μου προτείνετε ένα καλό μοντέλο για να κάνω επιτέλους τη δουλειά μου σαν άνθρωπος. Δεν θέλω να ξεφύγουμε σε τιμή αλλά δεν θέλω να πέσω ξανά και σε κάποια παρόμοια περίπτωση. Υπολογίζω να δώσω το πολύ μέχρι 300 ευρώ γιατί τα οικονομικά μου δεν είναι πολύ καλά, όμως αν νομίζετε ότι με κάποια χρήματα παραπάνω μπορώ να πάρω κάτι πολύ ανώτερο, τότε είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Αυτή τη στιγμή έχω ξεμείνει με αυτήν εδώ την οθόνη: http://www.e-shop.gr/lg-m227wd-22-tft-p-PER.169367. Περιττό να σας πω ότι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος γιατί περισσότερο σε τηλεόραση φέρνει, παρά σε οθόνη (και ειδικά για γραφιστική δουλειά). Μάλλον είναι η πλέον ακατάλληλη για αυτό που κάνω και το διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι την πάτησα μια φορά με ένα γραφικό που μου είχε ξεφύγει από λάθος αλλά δεν φαινόταν καν λόγω χρώματος και το διαπίστωσα εκ των υστέρων. Τραγωδία!

Τέλος πάντων, για να μη μακρηγορώ, θέλω να μου προτείνετε ένα καλό μοντέλο για να κάνω επιτέλους τη δουλειά μου σαν άνθρωπος. Δεν θέλω να ξεφύγουμε σε τιμή αλλά δεν θέλω να πέσω ξανά και σε κάποια παρόμοια περίπτωση. Υπολογίζω να δώσω το πολύ μέχρι 300 ευρώ γιατί τα οικονομικά μου δεν είναι πολύ καλά, όμως αν νομίζετε ότι με κάποια χρήματα παραπάνω μπορώ να πάρω κάτι πολύ ανώτερο, τότε είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Με 3 κατοστάρικα αδερφέ μην περιμένεις τίποτε.Ειδικά αν δουλεύεις με δοκίμια απλά το ξεχνάς,πόσες ίντσες σ'ενδιαφέρουν?Βασικά δεν θα κοιτάς οθόνες με TN panels.Κοίτα προς dell μεριά

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή δουλεύω με 22" και σκεφτόμουν να πάω σε 24".

Αν πάω σε περισσότερες ίντσες μήπως είναι κουραστικό; Δεν ξέρω. Πόσο είναι το normal;

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή δουλεύω με 22" και σκεφτόμουν να πάω σε 24".

Αν πάω σε περισσότερες ίντσες μήπως είναι κουραστικό; Δεν ξέρω. Πόσο είναι το normal;

Σε 27άρα δουλεύω photoshop-c4d-corel-illustrator & after effects,άνεση λέμε.Ήμουν με 24άρα κι από τότε που ξεκίνησα τα 3d ήταν πολύ μικρή οπότε για μένα η 27άρα ήταν μονόδρομος,με μια 24άρα πάντως θα είσαι εντάξει,η καλύτερη λύση για σένα είναι οι dell που πρότεινε ο φίλος παραπάνω

Δημοσ.

Πρεπει να είναι καλυτερη από το 2414 αλλα και ακριβοτερη. Το ψαχνω και εγω για το συγκεκριμενο μόνιτορ να το παρω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί.

Η αλήθεια είναι ότι οι ποιοτικές επιλογές σε αυτά τα χρήματα είναι λιγοστές και συγκεκριμένες. Αυτή τη στιγμή δίνω προτεραιότητα στα εξής τρία μοντέλα (κατά σειρά προτίμησης): 

1. Dell UltraSharp U2412M
2. Dell UltraSharp U2414H
3. Eizo FlexScan EV2450

Θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη στην πρώτη γιατί οι κριτικές είναι πολύ καλές αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι είναι λίγο παλιά (2011). Ακούω απόψεις και εναλλακτικές προτάσεις...
Δημοσ.

κοιτα ξανα για την 2415 ειναι καλυτερη απο την 2412 και ιδιας ποιοτητας με μεγαλυτερη αναλυση απο την 2414

την εχω και ειμαι ευχαριστημενος . ποτε ξανα 1920Χ1080

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...