zizoubk Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλησπερα κ απο μένα, βρηκα σε καποιο site καποια laptop tester, τα οποια ομως δεν ξερω πως λειτουργουν....μου δειχνουν δλδ αν το βαλω επανω πιο ειναι το προβλημα της μητρικης? πρεπει να ανοιγει το λαπτοπ για να μου δειξει κατι? κ αν δεν? Με πιο τρόπο μπορώ να ελεγξω αν για παραδειγμα το προβλημα σε μια μητρικη ειναι ενα τσιπακι? εχει ξεκολλησει η κατι τελοσπαντων?
mitsus Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω τι βρήκες, αν θέλεις βάλε ένα link. Πάντως θέλει πολύ καλές γνώσεις ηλεκτρονικού και τα κατάλληλα εργαλεία(πολύμετρο, κολλητήρι,σταθμό αποκόλλησης, πιστόλι θερμού αέρα, κ.α.) για να βρείς και να επιδιορθώσεις μία βλάβη
SPANK Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ναι όντως βάλε ενα link να δούμε αν και δεν νομίζω οτι υπάρχει κατι του τύπου το βάζω επάνω μου λεει τι πρόβλημα έχε και το φτιάχνω
zizoubk Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τα εχω τ α εργαλεια...καπως τν παλευω δλδ....απλα δν ξερω πως μπορω να εντοπισω σε τι chip ειναι το προβλημα...με το πολυμετρο? Αυτο βρηκα....http://www.dx.com/p/3-in-1-mini-pci-e-mini-pci-lpc-2-digit-analyzer-tester-post-card-for-laptop-115004#.VSzCjPCDSUk
phone-parts Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τα εχω τ α εργαλεια...καπως τν παλευω δλδ....απλα δν ξερω πως μπορω να εντοπισω σε τι chip ειναι το προβλημα...με το πολυμετρο? Αυτο βρηκα....http://www.dx.com/p/3-in-1-mini-pci-e-mini-pci-lpc-2-digit-analyzer-tester-post-card-for-laptop-115004#.VSzCjPCDSUk δεν λεει και κατι αυτό to ergaleio μην φανταστείς, τα εργαλεία που πρεπει να χεις για να εντοπίσεις βλάβη είναι το schematic diagram της μητρικής και το ' 'Board view'' πραγματα τα οποια πρεπει να πληρωσεις για να τα παρεις ειδικα το Board view που δεν υπαρχουν δωρεαν ./ μερικα schematic τα βρίσκεις και ελευθερα.. τρ αν αναρωτιέσαι από που, το google einai εκει και σε περιμένει
mitsus Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν έχω δουλέψει κάτι παρόμοιο. Πάντως αν σου βγάλει π.χ. error στην τροφοδοσία του επεξεργαστή, πάλι θα χρειαστείς αυτά που λέει ο phone-parts και το βασικότερο να ξέρεις να τα διαβάσεις
SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Νομίζω οτι για να μπείς σε τετοιες λεπτομέρειες / ψακτικές χρειάζεσαι και γνώσεις ηλέκτρονικών απο την στιγμή που πας σε πλακέτες , κυκλώματα κτλπ
phone-parts Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 δες και μια εικόνα απ'το pc μου να καταλάβεις καλυτέρα τ εννοώ
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ναι φαντάστηκα οτι κατι τετοιο θέλεις για αυτο σε ειπα οτι πρέπει να εχεις γνώσεις ηλεκτρονικής και παλι ομως δεν νομίζω οτι αυτα τα tester κάνουν και πολύ δουλειά , τώρα να το ψάξεις με πολύμετρο κτλπ ειναι αλλη ιστορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα