Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κ απο μένα,

βρηκα σε καποιο site καποια laptop tester, τα οποια ομως δεν ξερω πως λειτουργουν....μου δειχνουν δλδ αν το βαλω επανω πιο ειναι το προβλημα της μητρικης?

πρεπει να ανοιγει το λαπτοπ για να μου δειξει κατι? κ αν δεν?

Με πιο τρόπο μπορώ να ελεγξω αν για παραδειγμα το προβλημα σε μια μητρικη ειναι ενα τσιπακι? εχει ξεκολλησει η κατι τελοσπαντων?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι βρήκες, αν θέλεις βάλε ένα link. Πάντως θέλει πολύ καλές γνώσεις ηλεκτρονικού και τα κατάλληλα εργαλεία(πολύμετρο, κολλητήρι,σταθμό αποκόλλησης, πιστόλι θερμού αέρα, κ.α.) για να βρείς και να επιδιορθώσεις μία βλάβη

Δημοσ.

Ναι όντως βάλε ενα link να δούμε αν και δεν νομίζω οτι υπάρχει κατι του τύπου το βάζω επάνω μου λεει τι πρόβλημα έχε και το φτιάχνω

Δημοσ.

Τα εχω τ α εργαλεια...καπως τν παλευω δλδ....απλα δν ξερω πως μπορω να εντοπισω σε τι chip ειναι το προβλημα...με το πολυμετρο?

Αυτο  βρηκα....http://www.dx.com/p/3-in-1-mini-pci-e-mini-pci-lpc-2-digit-analyzer-tester-post-card-for-laptop-115004#.VSzCjPCDSUk

δεν λεει και κατι αυτό to ergaleio μην φανταστείς, τα εργαλεία που πρεπει να χεις για να εντοπίσεις βλάβη είναι το  schematic diagram της μητρικής και το ' 'Board view'' πραγματα τα οποια πρεπει να πληρωσεις για να τα παρεις ειδικα το Board view  που δεν υπαρχουν δωρεαν ./ μερικα  schematic τα βρίσκεις και ελευθερα.. τρ αν αναρωτιέσαι από που, το google einai εκει και σε περιμένει :)

Δημοσ.

Δεν έχω δουλέψει κάτι παρόμοιο. Πάντως αν σου βγάλει π.χ. error στην τροφοδοσία του επεξεργαστή, πάλι θα χρειαστείς αυτά που λέει ο phone-parts και το βασικότερο να ξέρεις να τα διαβάσεις

Δημοσ.

Νομίζω οτι για να μπείς σε τετοιες λεπτομέρειες / ψακτικές χρειάζεσαι και γνώσεις ηλέκτρονικών απο την στιγμή που πας σε πλακέτες , κυκλώματα κτλπ

Δημοσ.

Ναι φαντάστηκα οτι κατι τετοιο θέλεις για αυτο σε ειπα οτι πρέπει να εχεις γνώσεις ηλεκτρονικής και παλι ομως δεν νομίζω οτι αυτα τα tester κάνουν και πολύ δουλειά , τώρα να το ψάξεις με πολύμετρο κτλπ ειναι αλλη ιστορία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...