MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν μου κανει κανενα απολυτως sense το copy/paste αοριστων θεσεων απο γραφικα και ψεκασμενα blogs επιπεδου Λιακοπουλου και κατω που απλως επενδυουν σε ατομα συγκεκριμενου νοητικου επιπεδου και κριτικης ικανοτητας. Ειδικα απο ανθρωπο που απτη μια μιλαει για "μεγαλες και σκοτεινες δυναμεις που εχουν σκοπο να μας ελεγχουν με οτι εφευρεση κι αν γινεται" κι απο την αλλη ειναι καθημερινος χρηστης ενος εκ των βασικοτερων μεσων φακελωματος, μια που εκει προεχει η ανεση, η εξυπηρετηση και το βολεμα απο τα Λιακοπουλεικα επιχειρηματα. Και η απαντηση στο ερωτημα που μας στριμωχνει: "εγω ειμαι φιλαθλος της τεχνολογιας κι οχι οπαδος". Λες και οι υποθετικες μεγαλες και σκοτεινες δυναμεις εχουν βαλει σκοπο να ελεγχουν τους οπαδους, ενω στους φιλαθλους την χαριζουν! Με λιγα λογια και απλα , αυτοαναιρεισαι πανηγυρικα, αρα καθε αποψη σου οσο την αναιρεις απο μονος σου ειναι by default αδιαφορη (εκτος απο ολα τα υπολοιπα, που αν τα πω εδω θα με μαλωσουν οι mods με το δικιο τους). Με αυτα και με αυτα καταφερες να βγαλεις ακομα ενα ενδιαφερον thread offtopic με τις αοριστες κινδυνολογιες και προπαγανδες της 5ρας. 900 ποστ τωρα η ιδια ιστορια. 1
silverado Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν μου κανει κανενα απολυτως sense το copy/paste αοριστων θεσεων απο γραφικα και ψεκασμενα blogs επιπεδου Λιακοπουλου και κατω που απλως επενδυουν σε ατομα συγκεκριμενου νοητικου επιπεδου και κριτικης ικανοτητας. Ειδικα απο ανθρωπο που απτη μια μιλαει για "μεγαλες και σκοτεινες δυναμεις που εχουν σκοπο να μας ελεγχουν με οτι εφευρεση κι αν γινεται" κι απο την αλλη ειναι καθημερινος χρηστης ενος εκ των βασικοτερων μεσων φακελωματος, μια που εκει προεχει η ανεση, η εξυπηρετηση και το βολεμα απο τα Λιακοπουλεικα επιχειρηματα. Και η απαντηση στο ερωτημα που μας στριμωχνει: "εγω ειμαι φιλαθλος της τεχνολογιας κι οχι οπαδος". Λες και οι υποθετικες μεγαλες και σκοτεινες δυναμεις εχουν βαλει σκοπο να ελεγχουν τους οπαδους, ενω στους φιλαθλους την χαριζουν! Με λιγα λογια και απλα , αυτοαναιρεισαι πανηγυρικα, αρα καθε αποψη σου οσο την αναιρεις απο μονος σου ειναι by default αδιαφορη (εκτος απο ολα τα υπολοιπα, που αν τα πω εδω θα με μαλωσουν οι mods με το δικιο τους). Με αυτα και με αυτα καταφερες να βγαλεις ακομα ενα ενδιαφερον thread offtopic με τις αοριστες κινδυνολογιες και προπαγανδες της 5ρας. 900 ποστ τωρα η ιδια ιστορια. Αλλος αυτοαναιρειται και οχι εγω.Αλλος με θεωρει ανθρωπο τον σπηλαιων την μια και την αλλη κατι αλλο. Οσο για copy/paste απο κανενα blogs δεν εκανα,τις δικες μου σκεψεις καθαρα εδω λεω ( σκεψεις που ομως βασανιστικα επαληθευονται ). Αν λενε τα ιδια και στα blogs που αναφερεσαι, αυτο ειναι κατι που αν ισχυει με χαροποιει. Εκλεισες και ωραια Με αυτα και με αυτα καταφερες να βγαλεις ακομα ενα ενδιαφερον thread offtopic με τις αοριστες κινδυνολογιες και προπαγανδες της 5ρας. 900 ποστ τωρα η ιδια ιστορια. παλι αυτοαναιρεισαι εσυ πανηγυρικα αφου λες 900 ποστ η ιδια ιστορια. Εγω τουλαχιστον ειμαι σταθερος στις αποψεις μου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 facepalm.jpg Τα λεμε και το νου σου μη σου κανουν takeover τον ελεγχο του εαυτου σου οι κακοι. Over and out. 1
paparovic Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αυτό λεγόταν από την Βιομηχανική Επανάσταση,ότι δηλαδή η τεχνολογία θα μειώσει τις ώρες εργασίας και θα καταργήσει την φτώχεια.Οι αλλαγές όμως που επήρθαν στο σύστημα ήταν αποτέλεσμα αγώνων του μέσου πολίτη,παρά της τεχνολογίας. Καλό είναι να γνωρίζουμε λίγο από πως δουλεύει η οικονομία. Τα βασικά ρε παιδί μου, ίσα ίσα για να μην λέμε ανοησίες και κοινοτυπίες που ακούγονται ωραίες αλλά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι υποχρεωτικό βέβάια, οπότε μην αγχώνεσαι. Εγω τουλαχιστον ειμαι σταθερος στις αποψεις μου. Από πότε η σταθερότητα στην ανοησία αποτελεί παράσημο τιμής;
Omnigeek Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το μόνο υποχρεωτικό σε αυτήν την χώρα είναι η άκριτη αναπαραγωγή των γνωστών τραμπακουλοβλαχοαναρχοσυνομωσιολογικοκουμουνιστικοπροοδευτικίστικων ανοησιών. Όπως στους ισλαμιστές είναι υποχρεωτική η παπαγαλία του κορανιού και η δήλωση πίστης έτσι και εδώ σπάνια βγαίνει κάποιος αλώβητος από το "εκπαιδευτικό" μας σύστημα. Σε τεχνολογικό φόρουμ και τα μισά θέματα καταλήγουν σε σταλιναναλύσεις.
silverado Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Από πότε η σταθερότητα στην ανοησία αποτελεί παράσημο τιμής; Το να χαρακτηριζεις ανοησιες τις αποψεις του αλλου ειναι παρασημο τιμης για εσενα ? Πιστευεις οτι εχεις το αλαθητο στις αποψεις σου ? Θα πονταριζες την ζωη σου στην ορθοτητα των αποψεων σου ? Αν οχι, τοτε κρατα επιφυλαξη για το τι ειναι σωστο και τι λαθος και μην χαρακτηριζεις αλογιστα ανοησιες τις αποψεις των αλλων. Αν ναι,τοτε θα ηθελα να δω απο κοντα αν το πονταρισμα σου θα ειχε πραγματικο αντικρισμα οταν χρειαστει.
paparovic Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Το να χαρακτηριζεις ανοησιες τις αποψεις του αλλου ειναι παρασημο τιμης για εσενα ? Πιστευεις οτι εχεις το αλαθητο στις αποψεις σου ? Θα πονταριζες την ζωη σου στην ορθοτητα των αποψεων σου ? Αν οχι, τοτε κρατα επιφυλαξη για το τι ειναι σωστο και τι λαθος και μην χαρακτηριζεις αλογιστα ανοησιες τις αποψεις των αλλων. Αν ναι,τοτε θα ηθελα να δω απο κοντα αν το πονταρισμα σου θα ειχε πραγματικο αντικρισμα οταν χρειαστει. α) Κάτι νορμάλ, πώς βλέπεις ένα ηλιοβασίλεμα και λες "μμμ, καλό". Κάπως έτσι. β) Βεβαίως, εκτός από όταν κάνω λάθος. γ) Φυσικά. Είναι η διαφορά του σκεπτόμενου ανθρώπου και του παπαγάλου. Επίσης είναι δείκτης σεβασμού προς τον εαυτό του καθενός. δ) Μπορείς να με πληρώσεις 100Ε/ώρα και να κλείσεις όλος τις ώρες εργασίας μου να με παρατηρείς με την ησυχία σου.
silverado Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 α) Κάτι νορμάλ, πώς βλέπεις ένα ηλιοβασίλεμα και λες "μμμ, καλό". Κάπως έτσι. β) Βεβαίως, εκτός από όταν κάνω λάθος. γ) Φυσικά. Είναι η διαφορά του σκεπτόμενου ανθρώπου και του παπαγάλου. Επίσης είναι δείκτης σεβασμού προς τον εαυτό του καθενός. δ) Μπορείς να με πληρώσεις 100Ε/ώρα και να κλείσεις όλος τις ώρες εργασίας μου να με παρατηρείς με την ησυχία σου. Ο σκεπτομενος ανθρωπος δεν θα πονταριζε την ζωη του σε αποψεις που η ορθοτητα τους ή μη, θα ειναι αποτελεσμα παραγοντων που ο ιδιος αγνοει και αδυνατει να επηρεασει. Αρα το σκεπτομενος μας τελειωσε...ενα παπαγαλο βλεπω να εμεινε συμφωνα με τα λεγομενα σου.
paparovic Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ο σκεπτομενος ανθρωπος δεν θα πονταριζε την ζωη του σε αποψεις που η ορθοτητα τους ή μη, θα ειναι αποτελεσμα παραγοντων που ο ιδιος αγνοει και αδυνατει να επηρεασει. Ρε ψηλέ, άμα αγνοώ την ορθότητα μιας άποψης, προφανώς δεν την υιοθετώ, αλλιώς θα ήμουν μεγάλο κοροϊδο. Αυτό το θεώρησα προφανές. Εσύ φαίνεται πως ό,τι ακούς το κάνεις δικό σου στο χαλαρό, οπότε νταξ, καταλάβαμε.
silverado Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ρε ψηλέ, άμα αγνοώ την ορθότητα μιας άποψης, προφανώς δεν την υιοθετώ, αλλιώς θα ήμουν μεγάλο κοροϊδο. Αυτό το θεώρησα προφανές. Εσύ φαίνεται πως ό,τι ακούς το κάνεις δικό σου στο χαλαρό, οπότε νταξ, καταλάβαμε. Εγω δεν υιοθετω τιποτα στα χαλαρα.οπως προσπαθεις σκοπιμα να μου φορτωσεις για να μειωσεις την οποια αξια της γνωμης μου. Αντιθετα εσυ δεχεσαι στο χαλαρα οτι καποιος αλλος λεει ανοησιες χωρις, να εχεις την δυνατοτητα να εισαι σιγουρος οτι αυτο που υποστηριζεις ειναι και η πραγματικοτητα. Ανοησιες θα ειναι, μονο αν αυτο το συγκεκριμενο ξενοδοχειο με τα ρομποτ ειναι κατι το μοναδικο στο προσεχες μελλον ή κατι το σχετικα σπανιο. Ανοησιες θα ειναι, αν κοσμος μας ειναι αγγελικα πλασμενος και δεν υπαρχει μια κλειστη ομαδα ανθρωπων που λυμαινεται τρομακτικα δυσαναλογo οικονομικο πλουτο απο αυτον που της αναλογει. Σε καθε επιπλεον προσπαθεια επεκτασης του μοντελου, μπορω και χωρις ανθρωπινο προσωπικο,η ανοησια θα πηγαζει απο την δικια σου πλευρα.
paparovic Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Εγω δεν υιοθετω τιποτα στα χαλαρα.οπως προσπαθεις σκοπιμα να μου φορτωσεις για να μειωσεις την οποια αξια της γνωμης μου. Αντιθετα εσυ δεχεσαι στο χαλαρα οτι καποιος αλλος λεει ανοησιες χωρις, να εχεις την δυνατοτητα να εισαι σιγουρος οτι αυτο που υποστηριζεις ειναι και η πραγματικοτητα. Ανοησιες θα ειναι, μονο αν αυτο το συγκεκριμενο ξενοδοχειο με τα ρομποτ ειναι κατι το μοναδικο στο προσεχες μελλον ή κατι το σχετικα σπανιο. Ανοησιες θα ειναι, αν κοσμος μας ειναι αγγελικα πλασμενος και δεν υπαρχει μια κλειστη ομαδα ανθρωπων που λυμαινεται τρομακτικα δυσαναλογo οικονομικο πλουτο απο αυτον που της αναλογει. Σε καθε επιπλεον προσπαθεια επεκτασης του μοντελου, μπορω και χωρις ανθρωπινο προσωπικο,η ανοησια θα πηγαζει απο την δικια σου πλευρα. Ανοησίες είναι τα συμπεράσματα που έβγαλες, πιο πριν και τώρα. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό λέω - δεν το "δεχθηκα" από κάποιον άλλο - διάβασα αυτά που έγραψες και τα έκρινα. Και για να το λέω, προφανώς έχω στοιβαρή γνώμη στο γιατί, όπως ήδη εξήγησα.
LongTom Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλό είναι να γνωρίζουμε λίγο από πως δουλεύει η οικονομία. Τα βασικά ρε παιδί μου, ίσα ίσα για να μην λέμε ανοησίες και κοινοτυπίες που ακούγονται ωραίες αλλά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι υποχρεωτικό βέβάια, οπότε μην αγχώνεσαι. Ότι πεις παπάροβιτς,εσύ προφανώς ξέρεις τι γράφεις.
silverado Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ανοησίες είναι τα συμπεράσματα που έβγαλες, πιο πριν και τώρα. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό λέω - δεν το "δεχθηκα" από κάποιον άλλο - διάβασα αυτά που έγραψες και τα έκρινα. Και για να το λέω, προφανώς έχω στοιβαρή γνώμη στο γιατί, όπως ήδη εξήγησα. Η στιβαρη γνωμη σου εκρινε οτι τα συμπερασματα που εβγαλα ειναι ανοησιες. Αρα δεχεσαι οτι εισαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο ξενοδοχειο με τα ρομποτ θα ειναι κατι το μοναδικο στο προσεχες μελλον ή κατι το σχετικα σπανιο. Αρα με την στιβαρη γνωμη την δικια σου, μπορουν οι εργαζομενοι ολου του κοσμου να κοιμουνται ησυχοι,γιατι δεν προκειται πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμενο ξενοδοχειο να αντικατασταθουν απο ρομποτ. Πουθενα δεν προκειται να υπαρξει ανθρωπος που μπροστα στην μεγιστοποιηση των κερδων του, θα επελεγε την χρηση των ρομποτ σε χωρους που μεχρι τωρα δεν ητανε απαραιτητα.Ακομα και στην σκεψη για το αντιθετο θα επεμβαινες paparovic και θα τους ελεγες οτι σκεφτονται ανοησιες και πρεπει υπακουουν την στιβαρη σου γνωμη. Σου μοιαζει λογικο να μπορεις να τα κανεις ολα αυτα ? Εγω ειπα οτι πιστευω οτι το γεγονος του ξενοδοχειου με τα ρομποτ,αποτελει στροφη σε εναν αλλο τροπο επιχειρηματικης οργανωσης, σε τομεις που δεν ειναι απαραιτητη η εξαφανιση του ανθρωπινου δυναμικου. Αυτο ειναι εκτιμηση που βασιζεται σε ενδειξεις απο παρομοιες προσπαθειες υιοθετησης αυτου του μοντελου και κυριοτερα απο την ιδια την ανθρωπινη φυση.Η ανθρωπινη απληστια μπροστα στο μεγαλυτερο κερδος, δεν εχει σε τιποτα να φαει για πρωινο τεραστιο αριθμο εργαζομενων.Δεν περιμενω τιποτα διαφορετικο,το θεμα ειναι σε ποιο βαθμο θα σταματησει. Θα θελησουν απλα να δωσουν ενα σκληρο μαθημα ως προς τα εργασιακα δικαιωματα στους εργαζομενους ή ειναι αποφασισμενοι να αλλαξουν συθεμελα τα παντα. Αν εσυ θεωρεις ανοησια το να προτρεχει καποιος στο θεμα αντιμετωπισης ενος κινδυνου,εγω θεωρω ανοησια το να βλεπει καποιος τον κινδυνο και να σφυριζει αδιαφορα.
KilliK Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 και συντομα οικοι ανοχης με fembots. η πληρωμη θα γινεται απο την ιδια σχισμη.
InfinitySurfer Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Αναγκαστικά η ίδια η ζωή θα μας βάλει σε σκέψεις.(απο τώρα και σε 5, 10, 20, 30 χρόνια)... τα ψωμιά του "εργάτη" όπως τον γνωρίζαμε, είναι λίγα. Και όχι...αυτό που βλέπουμε τώρα, και θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε να γιγαντώνεται, δεν έχει κάμια σχέση με την όποια αυτοματοποίηση έφερε η Βιομηχανική Επανάσταση, και το ότι τότε κλεισαν κάποιες δουλειες, αλλα οι άνθρωποι βρήκαν άλλες. Εδω έχουμε διαφορετική περιπτωση. Και είναι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμο. Με ένα απλό "googleαρισμα" μπορει κανείς να δει τι και πως. π.χ ντοκυμαντερ όπως, "Humans Need Not Apply", "Will Work For Free", και άλλα για Technologic Unemplοyment, δίνουν μια ιδέα για τις διαστάσεις που μπορει αυτό να έχει. Ευτυχως που υπάρχει και το ιντερνετ σημερα (τουλάχιστον προς το παρον) Ο άνθρωπος θα πρέπει να βάλει το μυαλό του να στροφαρει, και να δει, όχι το πως θα διατηρίσει τη θεσούλα του, σε μια θέση εργασίας, προσπαθώντας να εμποδίσει τον όποιο αυτοματισμό...αλλα το πως θα φέρει έτσι την κατάσταση ώστε να έχει τον περισσότερο Ελεύθερο Χρόνο δυνατό. Η τεχνολογία θα πρέπει να υπάρχει για να υπηρετεί τον άνθρωπο, όχι για να του κάνει τη ζωή δύσκολη. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει το ισχύον σύστημα να αλλάξει πορεία. Γιατι με το σύστημα που έχουμε τώρα, η αυτοματοποίηση/ρομποτική, είναι σε βάρος του ανθρώπου....και φυσικό είναι να βλεπουμε Terminators, και Skynet μπροστά μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα