Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 καλησπερα, εχω εγκατεστημενο αυτο το ρουτερακι TP-LINK TD-W8970 και με τα στοιχεια της συνδεσης μου εχω ιτερνετ αλλα οταν παιρνω την εξωτερικη διευθυνση και απο αλλο μηχανημα και ρουτερ κανω ping sthn εξωτερικη διευθυνση του tp link δεν το βρισκει ενω εχει εκεινη τη στιγμη ιτερνετ και δραστηριοτητα... πως γινεται αυτο?? ουσιαστικα εχω συνδεσει μια καμερα και προσπαθω να την βλεπω στο ιτερνετ απο οποιαδηποτε θεση βρισκομαι και δεν μπορω να την βγαλω εξωτερικα ενω εσωτερικα/topika την βλεπω... και χρησιμοποιω το dyndns... γνωριζει καποιος που μπορει να εχω κανει λαθος??
me3ikan Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Για αρχή έλεγξε να είναι κλειστό το firewall στο ρουτερ
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 καλημερα εχω κλεισει firewall και portfarw... εχω κανει αλλα τιποτα... το θεμα ειναι οτι δεν φαινεται η εξωτερικη ip οχι φαινεται και δεν επιτρεπει.. den κανει ping καν.. απο εξω
me3ikan Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Λοιπόν, καταρχάς κάνεις portforward για την ip της κάμερας σε μια πόρτα. Ας πούμε την 8080. Μετά πρέπει να πληκτρολογείς: onoma.dyndns.com:8080 για να δεις την κάμερα. Το κανείς αυτό και δεν βλέπεις την κάμερα? Edit: Πες λίγο και ποια κάμερα έχεις
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 εχω μια turbox Inspector IIPC-20 lai to προγλημα ειναι οτι παρολο αυτα που μου εγραψες τα εχω κανει και δεν βλεπει απο οποθδηποτε την εκαστοτε δυναμικη ip ειτε μεσο dns sto iternet ενω εχει εκεινη τη στιγμη ιτερνετ
me3ikan Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Α.Πήγαινε στο www.canyouseeme.org και τσέκαρε αν λειτουργεί σωστά το portforward. Β.Η κάμερα βλέπω στο manual ότι υποστηρίζει no-ip γτ δεν χρησιμοποιείς αυτό αντί του dyndns που είναι και τζάμπα? Έχεις ορίσει στατική εσωτερική ip για την κάμερα?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) το β δεν μου εχει δουλεψει μεχρι τωρα και για να το σιγουρεψω εφτιαξα dns... ναι εχω ορισει 192.168.1.100.. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2015 από Επισκέπτης
loic Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Υπαρχει μια λεπτομερεια η οποια αν ειναι ενεργοποιημενη, εμποδιζει το ping ακομα κι'αν ειναι κλειστο το firewall... Θα πας στις ρυθμισεις της συνδεσης, θα "ξεδιπλωσεις" τις ρυθμισεις που δεν φαινονται αν δεν πατησεις το κουμπι "advance" (βελος 1), και αν ειναι τικαρισμενο το "Enable SPI firewall" (βελος 2), θα το ξε-τικαρεις και θα κανεις reboot... Αν φταιει αυτο, μετα το reboot θα γινεται κανονικα το ping. Επισης, δεν βαζεις οτι IP θες, το δικτυο 192.1.1.100 ειναι λαθος (ειναι υπαρκτο δικτυο), θα βαλεις 192.168.x.x που ειναι μεσα στο Class C IP Range για ιδιωτικα δικτυα...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 καλησπερα, ευχαριστω καταρχ..χωρις firewall και χωρις τη ρυθμιση που προτεινες συνεχιζει να μην κανει ping στην εξωτερικη.... τι αλλο μπορω να δω?? και ενω εχω ανοιξει port se αυτη τη σελιδα μου λεει οτι ειναι κλειστο...
loic Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εκανα ενα edit στο τελος σχετικα με τo IP range που χρησιμοποιεις... κανε τις αναλογες αλλαγες και ποσταρε παλι.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εκανα ενα edit στο τελος σχετικα με τo IP range που χρησιμοποιεις... κανε τις αναλογες αλλαγες και ποσταρε παλι. οχι εγω εγραψα λαθος 192.168.1.100 εχω βαλει το αλλαξα και πανω... και ανοιξα στο 8080.. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2015 από Επισκέπτης
loic Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ρε παιχτη... διευκρινησε κατι σε παρακαλω... Στο PC που ειναι συνδεδεμενη η καμερα, αν κανεις τις ρυθμισεις και πας στο canyouseeme.org, σου δειχνει ανοιχτο το port, ενω αν πας σε αλλο PC με αλλη συνδεση και βαλεις http://IP:port δεν γινεται η συνδεση? 'Η βλεπεις κλειστο το port ακομα και στο PC που ειναι η καμερα, οταν πας στο canyouseeme.org ? Δεν χρησιμοποιω port forward, αλλα με μια δοκιμη που εκανα με ανοιχτο soulseek και port το 6666... δουλευει μια χαρα σε μενα, και εχουμε το ιδιο router... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ποιο port χρησιμοποιεις, μηπως παιζει κανας ΟΤΕ με αυξημενη προστασια?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 οταν ειμαι στο δικτυο/ρουτερ/pc που ανηκει η καμερα το domain αλλα και η εσωτερικη 192.168.1.100 παιζουν οκ!!! οταν ειμαι σε αλλο ρουτερ οποτε καλω εξωτερικα απο αλλο υπολογιστη ουτε πινγ στο ρουτερ γινεται ουτε domain παιζει κοινως fredo... σου ανεβασα και τις φωτο να δεις.. μα και μενα δουλευει σωστα se soulseek kai alla μονο στη καμερα υπεθεσα οτι δεν παιζει σωστα λογο πορτας αλλα παλι τιποτα εκτος αν κατι δεν κανω σωστα...??? υπαρχει περιπτωση στο ρουτερ να πρπει να ενεργοποιησω και το dynamic dns με τα ιδια στοιχεια οπως και στη καμερα?
loic Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Προτασεις: Βαλε την IP της καμερας σε DMZ και δοκιμασε παλι. Αν εχεις smartphone με ικανοτητα να εχει Internet μεσω data της εταιριας κινητης τηλ., κανε τεστ και με αυτο. Μου μυριζει περισσοτερο προβλημα οχι του δικου σου PC που εχει την καμερα, αλλα του δευτερου PC/router απο το οποιο δοκιμαζεις να συνδεθεις. Θα ελεγα να μην ασχολεισαι με το hostname που σου δινει το dyndns, παιξε με τo IP:port και εφ'οσον φτιαχθει ασχολεισαι μετα με το hostname... υπαρχει περιπτωση στο ρουτερ να πρπει να ενεργοποιησω και το dynamic dns με τα ιδια στοιχεια οπως και στη καμερα? Εφοσον η καμερα ειναι "πισω" απο το router, ΝΑΙ πρεπει να υπαρχουν τα στοιχεια του dyndns στο router και να σου πω την αληθεια ειχα καταλαβει οτι το dyndns το ειχες στησει στο router και οχι στην καμερα...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 κοιταξε να δεις τι εχω παθει για να γελασεις με την καρδια σου βραδιατικα..!! εχω δυο ιδια ρουτερ τα προαναφερομενα το καθε ενα σε καθε σπιτι,στο ενα εχω wind στο αλλο που εχω προβλημα... εχω παροχο οτε στηνω λοιπον στο σπιτι με το wind τη καμερα στο ρουτερ και ta dyndns και παιζει σωστα και απο εξω βαζω φιλο να δοκιμασει και ειναι ολα οκ... παιρνω το ετοιμο ρουτερ και το εγκαθιστω στο αλλο σπιτι και τη καμερα και απο κει παιζουν ολα οκ εσωτερικα ας πουμε... φευγω λοιπον με το χαμογελο στα χειλη και ερχομαι στο πρωτο σπιτι και παω να δοκιμασω και καταρεω με το αποτελεσμα!!! και γι αυτο ρωταω τι μου εχει ξεφυγει και δεν εχω αποτελεσμα,οπως καταλαβαινεις.... βαζω λοιπον και αλλο φιλο στο παιχνιδι απο τρτο παροχο να δοκιμασει και αυτος τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα