ilias_72 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 καλησπέρα κ χρονια πολλά! ασύρματο δίκτυο στο σπίτι με μοντεμ THOMSON TG585 v7 σταθερος υπολογιστης, laptop & κινιτό(κ κανας φιλος που κ που) ολα συνδεόντουσαν κανονικότατα μεχρι μια μέρα που σταμάτησε να συνδέεται ο σταθερός μου υπολογιστής. βλέπει το δίκτυό μου αλλά δεν συνδέεται. Laptop k κινητό συνδέονται κανονικά. Ενέργειες που εχω κάνει εως τώρα... Αντιμετώπιση προβλημάτων των windows... τιποτα Επανεκκίνηση ρουτερ...τιποτα μείωση ασφάλειας απο wpa2 σε wep... τιποτα(τωρα εχω παλι wpa2) διαγραφή παλιάς κ δημιουργία νεας σύνδεσης... τιποτα ipconfig απο command line με αποτέλεσμα... "Δεν Συνδέθηκε" πήρα δανεικο usb wifi k συνδέθηκε. Καμμια ιδέα? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
NikosKallithea Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Προφανώς τα έφτυσε η καρτα wifi του laptop, δεν ξερω αν έκανε απεγκατάσταση και εγκατάσταση τους drivers
ilias_72 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Προφανώς τα έφτυσε η καρτα wifi του laptop, δεν ξερω αν έκανε απεγκατάσταση και εγκατάσταση τους drivers ναι εκανα πάλι εγκατασταση αλλά τιποτα. το περιεργο ειναι οτι βλεπει τα δικτυα
mitsus Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δοκίμασε την κάρτα σε άλλο υπολογιστή Κάνε ένα hard reset to router όχι επανεκκίνηση
kogi4ever Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εκτος απο το δικο σου βλεπει αλλα δικτυα;Σε ποιο το Channel το εχεις σεταρει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα