Notis07 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αγορασα το elephone P3000s απο το gearbest πριν κανα μηνα και μου εχει ερθει εδω και 5μερες... Καλα περα απο το προβλημα που εχει κατα την φορτιση οπου κατα την διαρκεια τους μουρλενεται η αφη αλλα αυτο το περιμενα το ειχαν πολυ... Περα απο αυτο η μπαταρια μου φαινεται πολυ μικρη ενω ειναι 3150ma το εχω φορτιση συνολικα πανω απο 10 φορες σε 5μερες... Δεν λεω το ξεπατωνω δεδομενα, παιχνιδια, messenger κτλπ αλλα να κραταει με το ζορι μιση μερα.. Το προηγουμενο κινητο μου ηταν ενα Samsung s duos με μπαταρια 1000ma και σε συγκριση με αυτο μου φενεται τωρα οτι ειχε τρομερη μπαταρια.. Δεν ξερω ειμαι πολυ προβληματισμενος, ειμαι εγω υπερβολικος ή το κινητο καιει τα αντερά του??? Ας μου πει καποιος.. Ευχαριστω Επεξ/σία 13 Απριλίου 2015 από Notis07
Notis07 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ναι εχεις δικιο συγνωμη μπερδευτικα... Αλλα και παλι μικρη η διαφορα... Για το ολο θεμα τι γνωμη εχεις??
leo06 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Ναι εχεις δικιο συγνωμη μπερδευτικα... Αλλα και παλι μικρη η διαφορα... Για το ολο θεμα τι γνωμη εχεις?? ρώτησε και στο θέμα του p3000s στο myphone για διάρκεια μπαταρίας,αλλά αν όπως λες το ξεπατώνεις σε παιχνίδια λογικό μου φαίνεται,α και το messenger εννοείς του facebook?μήπως αυτό σου κάνει την ζημιά,τι καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία?
Notis07 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ναι αυτο του Facebook.. Δες που καταναλωνεται: http://postimg.org/image/78fdhrzzj/
leo06 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ναι αυτο του Facebook.. Δες που καταναλωνεται: http://postimg.org/image/78fdhrzzj/ πόση ώρα ενεργή οθόνη?μήπως είναι προβληματική η rom που φοράει?είναι η τελευταία?όπως σου είπα ρώτα και στο myphone,δεν εχω την συσκευή να σου πω περισσότερα,πάντως 30% σε 3 ώρες χωρίς να είναι η οθόνη πρώτη σε κατανάλωση δεν είναι καλό αυτό είναι απο το δικό μου alpha με 1860mah μπαταρία με 9 λεπτά οθόνη
arisg90 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Το προβλημα με την φορτιση,που τρελενεται η αφη,ειναι θεμα φορτιστη.Αλλαξε φορτιστη και θα λυθει.
Notis07 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Ναι το ξερω δεν με ενοχλει τοσο γιατι οταν το φορτιζω δεν το χρησημοποιω... Αρκει να μην βλαπτει την μπαταρια του κινητου αυτος ο φορτισης... Ξερεις σχετικα με αυτο?
maddoctor Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πάντως να ξέρεις ότι τα παιχνίδια ξεσκίζουν την μπαταρία. Εγώ στο δικό μου Mi3, με 3050mAh μπαταρία, όταν παίζω Dungeon Hunter 4, στο τρίωρο περίπου πάει για φόρτιση γιατί έχω φάει σχεδόν όλη την μπαταρία......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα