Kostas.karras Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 μηπως εχει σχεση και η συνεργασια gpu-cpu se θεμα αποδοσης?το γραφημα βασιζεται στην 970 gtx https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=2615071%2C388119%2C417707%2C2532856 μπορεις να μου πεις ποιο κουτι σαρεσει απο αυτα που εχει και στο e-shop.. διοτι σε κατι απο αυτα προτεινω να πας
Fulgore Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 μηπως εχει σχεση και η συνεργασια gpu-cpu se θεμα αποδοσης?το γραφημα βασιζεται στην 970 gtx https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=2615071%2C388119%2C417707%2C2532856 μπορεις να μου πεις ποιο κουτι σαρεσει απο αυτα που εχει και στο e-shop.. διοτι σε κατι απο αυτα προτεινω να πας Προφανως και αν καποιος διαθετει 400ευρω για Gpu,θα μπορει να διαθεσει και τα παραπανω χρηματα για να παει απο 8320 σε i5 4460,αλλα και παλι αν ισχυουν τα παραπανω μιλαμε για μεγαλες διαφορες.
nikolakakis Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Προφανως και αν καποιος διαθετει 400ευρω για Gpu,θα μπορει να διαθεσει και τα παραπανω χρηματα για να παει απο 8320 σε i5 4460,αλλα και παλι αν ισχυουν τα παραπανω μιλαμε για μεγαλες διαφορες. μπορεις να μου επιβεβαιωσεις αυτα που λεει το γραφημα? φιλικα παντα μηπως εχει σχεση και η συνεργασια gpu-cpu se θεμα αποδοσης?το γραφημα βασιζεται στην 970 gtx https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=2615071%2C388119%2C417707%2C2532856 μπορεις να μου πεις ποιο κουτι σαρεσει απο αυτα που εχει και στο e-shop.. διοτι σε κατι απο αυτα προτεινω να πας https://www.skroutz.gr/s/2615071/CoolerMaster-K380.html το εχω δει και απο κοντα.
nikolakakis Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 μπορεις να μου επιβεβαιωσεις αυτα που λεει το γραφημα? φιλικα παντα https://www.skroutz.gr/s/2615071/CoolerMaster-K380.html το εχω δει και απο κοντα. αυτη ειναι η δευτερη εναλλακτικη που σκεφτομαι. ειμαι ακριβως στα 750 χωρις ssd και με cdιερα. τι γνωμη εχετε για αυτη την gpu?
nikolakakis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 αυτο πως σου φαινεται? i like it. one question.: ο επεξεργαστης που εβαλες ειναι αρκετα πιο αδυναμος συγκριτικα με τον 8350 και εχει socket fm2+. αν καποια στιγμη στο μελλον αποτελει μεγαλο bottleneck για το συστημα θα με περιορισει το fm2+ socket της μητρικης μεχρι την σειρα A10 της AMD ή θα συνεχισει να παραγει cpu με αυτο το socket ? P.S 1.: το μονο bottleneck που μπορει να αντιμετωπισει ειναι αυτο. η συγκεκριμενη gpu πεταει P.S 2.: ευχαριστω για το ενδιαφερον σου
Whitefanged Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ο επεξεργαστης που εβαλες ειναι αρκετα πιο αδυναμος συγκριτικα με τον 8350 και εχει socket fm2 Αν παίζεις κυρίως single player δεν θα καταλάβεις (αξιόλογη) διαφορά ανάμεσα στους δύο. Καλύτερα ο φτηνότερος cpu για να πάνε τα χρήματα στη gpu. αν καποια στιγμη στο μελλον αποτελει μεγαλο bottleneck για το συστημα δεν είναι bottleneck σήμερα, δεν θα είναι και στο μέλλον. θα με περιορισει το fm2+ socket της μητρικης μεχρι την σειρα A10 της AMD ή θα συνεχισει να παραγει cpu με αυτο το socket ? Εκτός κι αν έχω μείνει πολύ πίσω στα νέα, δεν προβλέπεται κάποια κυκλοφορία σε fm2+, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βγει κάποιος νέος επεξεργαστής. 1
nikolakakis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 αυτο πως σου φαινεται? τι λες για αυτο? ανεβασα λιγο cpu (που να εχει και AM3+ socket ωστε να σηκωνει αναβαθμιση) και κατεβασα mobo. πιστευω οτι ειναι καλυτερα ετσι. περιμενω αποψεις απο ολους
Kostas.karras Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 καταρχην...πηγα με βαση την αρχικη φορμα που ειπες οτι δεν ενδιαφερεσαι για μελλοντικη αναβαθμιση.. ( ix) μελλοντικες αναβαθμισεις δεν προβλεπονται. ) δεν ξερω αν θα βγει κατι καινουργιο για τον fm2+ αλλα να ξερεις οτι και για τον am3+ μετα τον fx-8370 οτι εχει βγει η οτι προκειται να βγει ειναι "αχρηστοι" και ανουσιοι....220w σου λεει κατι?? αν ειναι να τα δινεις στην δεη σε δεκαπλασια τιμη δεν αξιζει...παρε ενα καλο ι7 και εχεις ξεγνοιασει.στα χρηματα που ψαχνεσαι μεινε σε αυτα που συζηταμε...δεν θα δεις μεγαλη διαφορα με τον 8350... και ειμαι σιγουρος οτι ο 860κ παιζει οοοοτι παιχνιδι κυκλοφορει ανετα.και ο 6300 ειναι παρα πολυ καλος...το κουτι,το aerocool τελικα δεν το αλλαζεις ε??νομιζω σου ειχα εξηγησει οτι δεν αξιζει..το συστημα που σου προτεινα παραπανω εκτος ειναι δυνατο για τα λεφτα του θα ειναι και designατο...με το κοκκινο led του κουτιου και την κοκκινη mobo θα δειχνει ομορφο απο το window.το θεμα ειναι να σηκωνει και ενα οc η mobo και δεν συμφωνω με την φθηνη mobo.επισης το τροφοδοτικο που προτεινεις ειναι bronze κι εγω σχεδον στην ιδια τιμη σου προτεινα gold και δεν ειναι καμια τυχαια η super flower...και μην σε απασχολει που ειναι 50watt πιο κατω..εκει δεν εχει διαφορα...η μνημες σου επισης κοιτα να εχουν οσο πιο χαμηλα cas latency και κοιτα να μην πεσεις κατω απο τα 1600mhz.οσο αφορα τον ssd για μεναπαρε το πιο φθηνο στα gb που θες διοτι δεν θα δεις μεγαλη διαφορα αν δεν δωσεις πολλα για ssd πραγμα που δεν μας περνει...στην θεση σου να σου πω τι θα εκανα...θα επερνα εναν με 40-60gb (εφοσον εχω παρει hdd) ισα ισα για να περασω τα windows και κανενα προγραμμα. αυτες οι συμβουλες μου αν και γενικα κυμαινεσαι σε καλα πλαισια...εγω για να φτιαξω πυργο με fx-8350 εδωσα περιπου 1700 ευρω...αρα καταλαβαινεις πως σε ποια κλιμακα πηγαινεις και μεχρι που φτανουν οι απαιτησεις σου.. 1
nikolakakis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ωω μαγκα μου. αληθεια σε ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι τοσο. οταν ανεφερα οτι δεν θα υπαρχει μελλοντικη αναβαθμιση το ειπα με το σκεπτικο οτι θα ειναι ισχυρη η cpu και δεν θα χρειαστει. το aerocool θα αλλαχτει και θα βαλω αυτο που μου ειπες.και εμενα μ αρεσει πολυ ξαι ειδα οτι εχει και καλα σχολια. οσον αφορα το τροφοδοτικο πιστευα οτι θα ειχε σημασια τα 50watt παραπανω αλλα για να το λες κατι ξερεις. θα αποφασισω αργοτερα την τελικη συνθεση και θα την ποσταρω.τελευταια ερωτηση.: πιστευεις χρειάζεται ο 6300 ψυκτρα aftermarket ή οχι? καταρχην...πηγα με βαση την αρχικη φορμα που ειπες οτι δεν ενδιαφερεσαι για μελλοντικη αναβαθμιση.. ( ix) μελλοντικες αναβαθμισεις δεν προβλεπονται. ) δεν ξερω αν θα βγει κατι καινουργιο για τον fm2+ αλλα να ξερεις οτι και για τον am3+ μετα τον fx-8370 οτι εχει βγει η οτι προκειται να βγει ειναι "αχρηστοι" και ανουσιοι....220w σου λεει κατι?? αν ειναι να τα δινεις στην δεη σε δεκαπλασια τιμη δεν αξιζει...παρε ενα καλο ι7 και εχεις ξεγνοιασει.στα χρηματα που ψαχνεσαι μεινε σε αυτα που συζηταμε...δεν θα δεις μεγαλη διαφορα με τον 8350... και ειμαι σιγουρος οτι ο 860κ παιζει οοοοτι παιχνιδι κυκλοφορει ανετα.και ο 6300 ειναι παρα πολυ καλος...το κουτι,το aerocool τελικα δεν το αλλαζεις ε??νομιζω σου ειχα εξηγησει οτι δεν αξιζει..το συστημα που σου προτεινα παραπανω εκτος ειναι δυνατο για τα λεφτα του θα ειναι και designατο...με το κοκκινο led του κουτιου και την κοκκινη mobo θα δειχνει ομορφο απο το window.το θεμα ειναι να σηκωνει και ενα οc η mobo και δεν συμφωνω με την φθηνη mobo.επισης το τροφοδοτικο που προτεινεις ειναι bronze κι εγω σχεδον στην ιδια τιμη σου προτεινα gold και δεν ειναι καμια τυχαια η super flower...και μην σε απασχολει που ειναι 50watt πιο κατω..εκει δεν εχει διαφορα...η μνημες σου επισης κοιτα να εχουν οσο πιο χαμηλα cas latency και κοιτα να μην πεσεις κατω απο τα 1600mhz.οσο αφορα τον ssd για μεναπαρε το πιο φθηνο στα gb που θες διοτι δεν θα δεις μεγαλη διαφορα αν δεν δωσεις πολλα για ssd πραγμα που δεν μας περνει...στην θεση σου να σου πω τι θα εκανα...θα επερνα εναν με 40-60gb (εφοσον εχω παρει hdd) ισα ισα για να περασω τα windows και κανενα προγραμμα. αυτες οι συμβουλες μου αν και γενικα κυμαινεσαι σε καλα πλαισια...εγω για να φτιαξω πυργο με fx-8350 εδωσα περιπου 1700 ευρω...αρα καταλαβαινεις πως σε ποια κλιμακα πηγαινεις και μεχρι που φτανουν οι απαιτησεις σου..
Kostas.karras Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 θερμοκρασιες δεν θα εχεις αφου δεν κανεις oc αλλα μετα απο κανα τριμηνο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα εχεις θορυβο.... 1
nikolakakis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 θερμοκρασιες δεν θα εχεις αφου δεν κανεις oc αλλα μετα απο κανα τριμηνο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα εχεις θορυβο.... αρα προτεινεις να βαλω aftermarket?
Kostas.karras Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 μμμ καλο θα ηταν, πηγαινε για rainjitec zelos...αθορυβο,φθηνο!!!!!!!
nikolakakis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 θα αποφασισω αργοτερα την τελικη συνθεση και θα την ποσταρω νομιζω κατεληξα εδω. 1
aris73 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 αυτη ειναι η δευτερη εναλλακτικη που σκεφτομαι. ειμαι ακριβως στα 750 χωρις ssd και με cdιερα. τι γνωμη εχετε για αυτη την gpu? Προτιμησε σκληρο δισκο ενος Tb με 60 ευρω αντι 500 Gb με 47 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα