Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,

σκεφτομαι να παρω ενα πισι μιας και το παλιο που εχω δεν σηκωνει αλλη αναβαθμιση που να αξιζει.

θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για την παρακατω συνθεση και αν μπορουμε να ριξουμε και λιγο ακομα την τιμη. ευχαριστω εκ των προτερων!

Υ.Γ.: θα προστεθουν και 2-3 ανεμιστηρες

post-256600-0-61620000-1428949736_thumb.png

post-256600-0-75617500-1428949781_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου και Χριστός Ανέστη.

Κάνε ένα κόπο σε παρακαλώ και συμπλήρωσε αυτή την φόρμα http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

Δημοσ.

Γενικα να αποφευγετε τους AMD (CPU,GPU),πηγενε σε Intel,πες μου τι χρηση θα κανεις στο PC αν παιζεις παιχνιδια πες μου ποια θα ειναι αυτα η αν θα λειτουργεις καποιο προγραμμα σχεδιασμου γραφικων και τετια πες μου πιο ειναι αυτο.

Δημοσ.

Γενικα να αποφευγετε τους AMD (CPU,GPU),πηγενε σε Intel,πες μου τι χρηση θα κανεις στο PC αν παιζεις παιχνιδια πες μου ποια θα ειναι αυτα η αν θα λειτουργεις καποιο προγραμμα σχεδιασμου γραφικων και τετια πες μου πιο ειναι αυτο.

προτιμω στην συνθεση amd cpu λογω vfm φιλε μου. η χρηση του θα ειναι κυριως gaming με παιχνιδια υψηλων απαιτησεων οπως το skyrim

Δημοσ.

μην παρεις amd θα σου καει . λοιπον χωρις πλακα , μπορεις να τα παρεις απο διαφορετικα μαγαζια? εχεις κομματια απο παλιο PC που θα κρατησεις? οθονη εχεις?τι αναλυση?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν προτεινω AMD , παρε καλυτερα εναν intel core i3 η και i5 που ο i5 ειναι κοντα στα λεφτα του AMD και ασε τον AMD!

εγινε fanboy......

Δεν ειμαι fanboy , εχουν δει πολλα τα ματια μου με τους AMD , λογο εμπειριας λεω μακρια τους.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου και Χριστός Ανέστη.

Κάνε ένα κόπο σε παρακαλώ και συμπλήρωσε αυτή την φόρμα http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

δεν ηξερα οτι υπαρχει μια τετοια φορμα.λοιπον.

i) 750 ευρω

ii) κυριως για gaming

iii) ακομη δεν εχω καποιο ειδικο προγραμμα

iv) υπαρχει ηδη μια acer v193w με την οποια και θα μεινει για καποιο καιρο μιας και δεν μου επιτρεπεται οικονομικα η αγορα καινουριας τωρα

v) πληκτρολογειο , ηχεια και ποντικι εχω ηδη οποτε δεν θα συμπεριληφθουν

vi) βρισκομαι επαρχια. θα προτιμουσα απο e-shop (δεν θα ηθελα σχολια σε αυτο). η συνθεση αναφερεται στις εικονες.

vii) θα προτιμουσα συναρμολογηση απο το καταστημα

viii) λειτουργικο θα τρεχει windows 7 που εχω ηδη αγορασμενα και ισως μεσω multiboot μια εκδοση linux.

ix) μελλοντικες αναβαθμισεις δεν προβλεπονται.

x) οc δεν σκοπευω να κανω ουτε στην cpu

xi) ουτε στην gpu

xii) θα χρησιμοποιηθει η σιντιερα απο αλλο πισι η οποια λειτουργει απροβληματιστα

Δημοσ.

Μείνετε εντός θέματος παρακαλώ με τις προτάσεις σας για τον φίλο οτιδήποτε αλλο θέλετε σε pm

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...