corsakias Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Εχω μια συσκευη που βγαζει σειριακο βυσμα και θελω να το συνδεσω σε λαπτοπ που εχει μονο usb. Μπορειτε να μου προτεινετε/συστησετε καποιο ανταπτορα αξιολογο και αξιοπιστο για να κανω τη δουλεια δουλεια μου?
severus snape Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Σαν αυτο εννοεις? http://www.delock.com/produkte/G_61460/merkmale.html?setLanguage=gr
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 γενικα οτι και να παρεις την δουλεια σου θα την κανεις.εχω 3 τετοιους adapters οι 2 νομιζω εχουν και κοινους drivers και οι 2 επισης παιζουν μια χαρα.καποια στιγμη ειχε καει ενας αλλα μεσα στην εγγυηση τον αλλαξα.η delock που βαλε ο φιλος πιο πανω βγαζει αρκετα τετοια περιφερειακα.
Fubar.gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Οι μετατροπείς αυτοί έχουν συνήθως το Prolific PL2303 ή κάποια παραλλαγή του και σπανιότερα κάποιο chip της FTDI. Κατα 99% θα παίξει κατευθείαν και δέν θα ξαναασχοληθείς μαζί του. Υπάρχει όμως περίπτωση κάτι να στραβώσει. Σε μερικές περιπτώσεις η τερματική συσκευή απαιτεί συγκεκριμένη υλοποίηση του RS-232 και μπορεί να μήν δουλεύει κάν ή να δουλεύει αναξιόπιστα. Σε αυτή την περίπτωση ψάξε στο Internet συγκεκριμένα για τη συσκευή σου και δές τι μετατροπέα χρησιμοποιούν οι άλλοι. Υπάρχει και η πιθανότητα ο υπολογιστής να πετάει μπλέ οθόνες. Οι drivers της prolific μπορούν να εντοπίσουν τα τσιπάκια μαιμού, οπότε αν δείς μπλέ οθόνη να ξέρεις οτι ο μετατροπέας είναι μούφα. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και η FTDI με τους drivers της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα