Apoll Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Είθε να είναι έτσι τα πράγματα περί της απόδοσης, εν αναμονή περί αυτού. Τη beta 15.4 την κατέβασα - εγκατέστησα αλλά δεν την αναγνωρίζει το Catalyst και αναφέρει την 14.12 έκδοση. Πρέπει να σβήσω το υπάρχων πρόγραμμα και μετά να εγκαταστήσω το νεότερο; Απεγκατάσταση τους οδηγούς, όπως λέει και η AMD. Και μιας και τα έχεις κάνει ψιλομπάχαλο, DDU όπως είπώθηκε παραπάνω. Σε τι οθονη παιζεις φιλε μου? 4K προσπαθεί να παίξει, αλλά το παιχνίδι είναι alpha ακόμα, και δεν υποστηρίζει CF και έχω την εντύπωση ότι είναι και CPU limited στο 1 core.
Reflexologos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Απεγκατάσταση τους οδηγούς, όπως λέει και η AMD. Και μιας και τα έχεις κάνει ψιλομπάχαλο, DDU όπως είπώθηκε παραπάνω. 4K προσπαθεί να παίξει, αλλά το παιχνίδι είναι alpha ακόμα, και δεν υποστηρίζει CF και έχω την εντύπωση ότι είναι και CPU limited στο 1 core. Οπότε καλύτερα να αποταθώ σε κάποιον ειδικό. Ο τρόπος με τον οποίο γράφεις δε μου αρέσει και αν δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιο επίπεδο, θα σε παρακαλούσα να μην ξαναγράψεις. Σε τι οθονη παιζεις φιλε μου? Asus PB287Q 28" 4k.
Reflexologos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Παίδες το πρόβλημα λύθηκε και ήταν πολύ απλό τελικά. Το παιχνίδι πλέον βλέπει μια χαρά την κάρτα και από την πρώτη στιγμή της αλλαγής έβγαλε σηματάκι AMD crossfire X. Τώρα έχω 40 fps σε 4Κ. Έγινε αξιοπρεπές το παιχνίδι πλέον και κακώς κατηγόρησα την κάρτα, απλώς δεν ήξερα ότι το παιχνίδι έπρεπε να βρίσκεται σε full screen mode και όχι σε windowed όπως το είχα. Μόνο σε full screen παίζουν και οι 2 πυρήνες. Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια και το ενδιαφέρον!
Apoll Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Οπότε καλύτερα να αποταθώ σε κάποιον ειδικό. Ο τρόπος με τον οποίο γράφεις δε μου αρέσει και αν δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιο επίπεδο, θα σε παρακαλούσα να μην ξαναγράψεις. Asus PB287Q 28" 4k. Έχω την εντύπωση ότι είσαι εριστικός. Αν είχες διαβάσει τις οδηγίες της AMD για την εγκατάσταση και απεγκατάσταση τον οδηγών, θα ήξερες ότι χρειάζονται απεγκατάσταση οι προηγούμενοι οδηγοί, και εγκατάσταση η νέοι μετά. Και έχω βρεθεί στην δική σου θέση όταν πήρα την 295Χ2 και με εγκατάσταση οδηγών. Μιας και για πολλά χρόνια είχα γίνει complecent με τους οδηγούς της Nvidia και έβαζα από πάνω τους νέους χωρίς πρόβλημα. Από εκεί και μετά, αν δεν θες συμβουλές σχετικές με την κάρτα σου, ίσως από τον μόνο άλλο χρήστη 295Χ2 εδώ (και για μεγάλο διάστημα), πάω πάσο. Και φυσικά πήγαινε σε ειδικό να κάνεις αυτό που χρειάζεται 5 λεπτά. 3
Reflexologos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι είσαι εριστικός. Αν είχες διαβάσει τις οδηγίες της AMD για την εγκατάσταση και απεγκατάσταση τον οδηγών, θα ήξερες ότι χρειάζονται απεγκατάσταση οι προηγούμενοι οδηγοί, και εγκατάσταση η νέοι μετά. Και έχω βρεθεί στην δική σου θέση όταν πήρα την 295Χ2 και με εγκατάσταση οδηγών. Μιας και για πολλά χρόνια είχα γίνει complecent με τους οδηγούς της Nvidia και έβαζα από πάνω τους νέους χωρίς πρόβλημα. Από εκεί και μετά, αν δεν θες συμβουλές σχετικές με την κάρτα σου, ίσως από τον μόνο άλλο χρήστη 295Χ2 εδώ (και για μεγάλο διάστημα), πάω πάσο. Και φυσικά πήγαινε σε ειδικό να κάνεις αυτό που χρειάζεται 5 λεπτά. Δε θα δώσω περισσότερη έκταση διότι θα οδηγηθούμε αλλού. Το βασικό ζήτημα της συνεργασίας κάρτας - παιχνιδιού λύθηκε, οπότε όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα