Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί με το afterburner έκανες εγκατάσταση και το rivatuner που σε ρωτάει στην αρχή της εγκατάστασης αν θέλεις να το βάλεις;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δοκίμασε και το radeonprο http://www.radeonpro.info/download/

Θα το κοιτάξω, ευχαριστώ.

για τωρα, πιστευω κι εγω οτι μαλλον δουλευει ο ενας πυρηνας...!!!

Μπορεί να μην κατάφερα (μέχρι στιγμής) να πάρω ακριβείς μετρήσεις, όμως κοιτώντας τις θερμοκρασίες της gpu αμέσως μετά την έξοδό μου από το παιχνίδι, έχω να πω ότι το afterburner διαβάζει και τους δυο επεξεργαστές τις R9 και δίνει παραπλήσιες τιμές, 52 βαθμοί, με μια πολύ μιρκή απόκλιση μεταξύ τους.

Είναι ποτέ πιθανό να δουλεύει μόνο ο ένας επεξεργαστής και θα θερμένονται εξίσου και οι δυο;

Μαζί με το afterburner έκανες εγκατάσταση και το rivatuner που σε ρωτάει στην αρχή της εγκατάστασης αν θέλεις να το βάλεις;

Ναι

Δημοσ.

Δοκίμασε και το radeonprο http://www.radeonpro.info/download/

Έτρεξα (όπως μπόρεσα) το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο και έβγαλε μόνο έναν αριθμό πανω αριστερά στην οθόνη και στα 1440p ήταν 25-26, ενώ στα 4κ ήταν 15. Λοιπές μετρήσεις δεν κατάφερα να κάνω. Αν αυτά είναι τα fps (τι άλλο μπορεί να είναι;) τότε προφανώς δουλεύει μόνο η μια gpu ή έχω μάπα r9 295x2, δε ξέρω...

Κατά τα άλλα το afterburner δίνει περί τους 48 βαθμούς κελσίου και για τους 2 πυρίνες. Μπέρδεμα...

Με μόνο 25 fps μπορείς να έχεις παιχνίδι με ικανοποιητική ποιότητα εικόνας;

Δημοσ.

Δεν γίνεται να έχεις πέσει σε μάπα κάρτα φίλε,το να μην πέσεις σε καλό κομμάτι σημαίνει να μην σηκώνει πολύ oc η κάρτα όχι οτι δεν θα δουλεύει καλά,σε stock όλες το ίδιο δουλεύουν.Μάλλον έχει θέμα το game φίλε,ή δεν αναγνωρίζει το crossfire ή απλά έχει ακόμα θέματα μιας και είναι beta.

Δημοσ.

Καλα πλακιτσα κανουμε?παιζεις ενα τερμα παλιο built ενός παιχνιδιου που ειναι σε μπετα(δεν νομιζω να σαι μπακερ να χεις το τελευταίο)και ψαχνουμε να βρουμε τι φταει?την καρτα την δοκιμασες με αλλο παιχνίδι να δεις αν δουλευει σωστα?ξεκινας απο κει,εδω παιχνιδια που γινονται release εχουν θεμα με multigpu,ποσο μαλλον ενα σε μπετα.9 μαιου κυκλοφορει,τοτε θα μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για την καρτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Επελεξε να σου εμφανιζει εικονιδιο πανω δεξια καθε φορα που ειναι ενεργοποιημενο το crossfire και λειτουργουν και οι δυο πυρηνες, αν δεν εμφανιζει τιποτα σημαινει πως στο συγκεκριμενο παιχνιδι το cf δεν δουλευει/υποστηριζεται!

post-122744-0-71508100-1429199786_thumb.png

Δημοσ.

Επελεξε να σου εμφανιζει εικονιδιο πανω δεξια καθε φορα που ειναι ενεργοποιημενο το crossfire και λειτουργουν και οι δυο πυρηνες, αν δεν εμφανιζει τιποτα σημαινει πως στο συγκεκριμενο παιχνιδι το cf δεν δουλευει/υποστηριζεται!

Αναφέρεσαι στο Radeon pro?

Δεν γίνεται να έχεις πέσει σε μάπα κάρτα φίλε,το να μην πέσεις σε καλό κομμάτι σημαίνει να μην σηκώνει πολύ oc η κάρτα όχι οτι δεν θα δουλεύει καλά,σε stock όλες το ίδιο δουλεύουν.Μάλλον έχει θέμα το game φίλε,ή δεν αναγνωρίζει το crossfire ή απλά έχει ακόμα θέματα μιας και είναι beta.

Για τη μάπα κάρτα, ήταν σχήμα λόγου. Τα υπόλοιπα διερευνόνται...

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στο Radeon pro?

Για τη μάπα κάρτα, ήταν σχήμα λόγου. Τα υπόλοιπα διερευνόνται...

Σου ανεβασα φωτο στο προηγουμενο μυνημα μου, απο το catalyst το ενεργοποιεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει, τα κατάφερα! Πλέον είναι ενεργοποιημένο αλλά στο παιχνίδι δεν έδειξε τίποτα, οπότε μάλλον (εκτός αν έχω κάνει κάποιο λάθος) έχετε δίκιο, δε δουλευούν και οι δυο (ας)πυρήνες, τα χάπια μου...

Επεξ/σία από Reflexologos
  • Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, τα κατάφερα! Πλέον είναι ενεργοποιημένο αλλά στο παιχνίδι δεν έδειξε τίποτα, οπότε μάλλον (εκτός αν έχω κάνει κάποιο λάθος) έχετε δίκιο, δε δουλευούν και οι δυο (ας)πυρήνες, τα χάπια μου...

Πάντως αν δεν την θέλεις ευχαρίστως στην κάνω τράμπα με την δικιά μου...   :P

Jokes aside, είναι ότι λένε τα παιδιά, το παιχνίδι είναι σε beta και εννοείται δεν υπάρχει περίπτωση να δουλεύει καλά η κάρτα ακόμη. 

Από την άλλη είναι τούμπανο και ακόμη και η TITAN X ωχριά μπροστά της σε  4Κ αναλύσεις.

• Like 4
Δημοσ.

Αν δεν υποστηρίζει το παιχνίδι CF μην περιμένεις και πολλά. Αλλά η AMD έχει προβλέψει και γι αυτό, και ελπίζω χρησιμοποιείς Catalyst 15.3 ή 15.4. Φτιάξε custom profile στο παιχνίδι μέσα στο CCC (Gaming tab) για AFR Friendly αρχικά (αν δεν δουλέψει δοκίμασε τα άλλα settings), και να είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιημένο το "Enable AMD CrossfireX for applications that have no associated application mode".

Και πάλι όπως είπαν οι παραπάνω. Αν το παιχνίδι έχει μάπα μηχανή, ξέχνα το CF.

Εδώ ολόκληρη Wargaming και πρέπει να φτιάξω profile να κλείσω το CF στο World of Tanks και World of Warships διαφορετικά βλέπω μία μαύρη οθόνη να αναβοσβήνει. Ενώ αντίθετα σε ένα gazillion παιχνίδια παίζει άνετα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως αν δεν την θέλεις ευχαρίστως στην κάνω τράμπα με την δικιά μου...   :P

Jokes aside, είναι ότι λένε τα παιδιά, το παιχνίδι είναι σε beta και εννοείται δεν υπάρχει περίπτωση να δουλεύει καλά η κάρτα ακόμη. 

Από την άλλη είναι τούμπανο και ακόμη και η TITAN X ωχριά μπροστά της σε  4Κ αναλύσεις.

Ελπίζω να βγει επιτέλους το Μάιο η κανονική έκδοση και να δούμε τι γίνεται... από την άλλη αν ο ένας πυρήνας δίνει 15 fps σε 4k και οι δυο θα δώσουν το πολύ 30. Δηλαδή τα μισά από τα 60, μήπως όντως τελικά χρειάζεται η δεύτερη 295x2 για μια πραγματικά αξιοπρεπή απόδοση στα 4κ?

Αν δεν υποστηρίζει το παιχνίδι CF μην περιμένεις και πολλά. Αλλά η AMD έχει προβλέψει και γι αυτό, και ελπίζω χρησιμοποιείς Catalyst 15.3 ή 15.4. Φτιάξε custom profile στο παιχνίδι μέσα στο CCC (Gaming tab) για AFR Friendly αρχικά (αν δεν δουλέψει δοκίμασε τα άλλα settings), και να είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιημένο το "Enable AMD CrossfireX for applications that have no associated application mode".

Και πάλι όπως είπαν οι παραπάνω. Αν το παιχνίδι έχει μάπα μηχανή, ξέχνα το CF.

Εδώ ολόκληρη Wargaming και πρέπει να φτιάξω profile να κλείσω το CF στο World of Tanks και World of Warships διαφορετικά βλέπω μία μαύρη οθόνη να αναβοσβήνει. Ενώ αντίθετα σε ένα gazillion παιχνίδια παίζει άνετα.

Στα properties του Catalyst αναφέρει ότι διαθέτω την 14.12 έκδοση αλλά δε δέχεται αναβάθμιση διότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση όπως γράφει όμως αυτή υπάρχει. Κάποιος τρόπος για να την εγκαταστήσω παρακαλώ; Το "Enable AMD CrossfireX for applications that have no associated application mode" είναι ενεργοποιημένο. Στο παιχνίδι δε βρήκα αυτό που έγραψες αλλά ας ξεκινήσουμε με την έκδοση του catalyst.

Επεξ/σία από Reflexologos
Δημοσ.

Ελπίζω να βγει επιτέλους το Μάιο η κανονική έκδοση και να δούμε τι γίνεται... από την άλλη αν ο ένας πυρήνας δίνει 15 fps σε 4k και οι δυο θα δώσουν το πολύ 30. Δηλαδή τα μισά από τα 60, μήπως όντως τελικά χρειάζεται η δεύτερη 295x2 για μια πραγματικά αξιοπρεπή απόδοση στα 4κ?

Στα properties του Catalyst αναφέρει ότι διαθέτω την 14.12 έκδοση αλλά δε δέχεται αναβάθμιση διότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση όπως γράφει όμως αυτή υπάρχει. Κάποιος τρόπος για να την εγκαταστήσω παρακαλώ; Το "Enable AMD CrossfireX for applications that have no associated application mode" είναι ενεργοποιημένο. Στο παιχνίδι δε βρήκα αυτό που έγραψες αλλά ας ξεκινήσουμε με την έκδοση του catalyst.

Όχι βρε φίλε, το πήρες λίγο λάθος, 15 fps σου βγάζει σε beta δεν σημαίνει αυτό ότι θα σου βγάζει και στην κανονική version!

Λογικά θα γίνει optimised η μηχανή γραφικών και θα βγουν και optimised drivers επίσης οπότε θα έχεις μια καλύτερη απόδοση.

Για το δεύτερο πρέπει να πας ο ίδιος και να τους κατεβάσεις από το site της AMD γιατί είναι beta οι συγκεκριμένοι και νομίζω δεν τους βγάζει αυτόματα το CCC.

Δημοσ.

Είθε να είναι έτσι τα πράγματα περί της απόδοσης, εν αναμονή περί αυτού. Τη beta 15.4 την κατέβασα - εγκατέστησα αλλά δεν την αναγνωρίζει το Catalyst και αναφέρει την 14.12 έκδοση. Πρέπει να σβήσω το υπάρχων πρόγραμμα και μετά να εγκαταστήσω το νεότερο;

• Like 1
Δημοσ.

Είθε να είναι έτσι τα πράγματα περί της απόδοσης, εν αναμονή περί αυτού. Τη beta 15.4 την κατέβασα - εγκατέστησα αλλά δεν την αναγνωρίζει το Catalyst και αναφέρει την 14.12 έκδοση. Πρέπει να σβήσω το υπάρχων πρόγραμμα και μετά να εγκαταστήσω το νεότερο;

Ξήλωμα με DDU και εγκατάσταση τους νέους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...