Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σειρά 290/290Χ δεν χρειάζεται crossfire bridge(άρα και η 295Χ2). Όλα γίνονται μέσω της μητρικής.

Και για να πάρω και μέρος στο debate, φίλε TS, περίμενε την retail έκδοση του παιχνιδιού, θα αλλάξουν πολλά, δεν χρειάζεσαι 2 295Χ2 για 4Κ με την καμιά.

Ένα τελευταίο, με τι έχεις συνδέσει την οθόνη σου? Η AMD λέει ότι για 4Κ τότε μονάχα Displayport και όχι HDMI. 

• Like 3
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Displayport 1.2, κανονικά. Το καλώδιο δεν το παρέχει η εταιρία, το αγοράζεις έξτρα. Υπάρχουν αρκετοί που για 4κ έχουν 2 R9 295x2, μπορείς να δεις στο YouTube σχετικά videos. Αυτοί άραγε, μόνο για τη μόστρα το κάνανε;

Ξαναρωτώ παίδες. Πως εμφανίζονται οι τιμές που δίνει το afterburner κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού; Μια ώρα το προσπαθούσα και τίποτα δεν κατάφερα.

Δημοσ.

στο αφτερμπερνερ στις ρθμισεις πας μονιτορινγκ τικαρε αυτα που θες κ στο καθενα απο κατω το ονσκριν ντισπλει.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου, χωρις καμια διαθεση "να στην πω",  εχεις ενα πολυ δυνατο συστημα, αλλα οπως ειπες δεν εχεις γνωσεις να το εκμεταλλευτεις..! 

κι επειδη ακριβως, δεν εχεις τις  βασικες γνωσεις, εχεις προβλημα  στο να ψαξεις να βρεις τι συμβαινει..! 

το πιο βασικο απο ολα, ειναι οτι, δεν ψαχνουμε να βρουμε ακρη σε μια BETA εκδοση παιχνιδιου (οποιουδηποτε..!) σε συστημα με 2πυρηνη καρτα γραφικων, και χωρις σωστους drivers που υποστηριζουν την Final εκδοση του παιχνιδιου..!!  

για να στο πω απλα, μην ψαχνεις ψυλλο στα αχυρα..!!   

Γνωμη μου..........,

περιμενεις την τελικη εκδοση του παιχνιδιου (αν δεν εχει ηδη βγει..).

περιμενεις νεους Drivers της καρτα σου, που να υποστηριζει το παιχνιδι, και μετα βλεπεις αν και πως παιζει σε 4Κ...!

και μια φιλικη συμβουλη.  

ακριβως επειδη δεν εισαι γνωστης, ουτε καν βασικων θεματων του πισι, περαν του χειρισμου, καλο ειναι να αποφευγεις  διπυρηνες καρτες γραφικων.  καλυτερα να παιρνεις την δυνατοτερη μονοπυρηνη, ουτως ωστε να μην εχεις θεματα, με διαφορα παιχνιδια που βγαινουν και δεν υποστηριζουν σωστα το Xfire..!

η μονοπυρηνη, ο,τι μπορει να παιξει θα το παιξει.   ενω στη διπυρηνη μπορει να λες οτι εχεις 2 πυρηνες, αλλα να λειτουργει μονο ο ενας...!  αρα, παλι σαν μονοπυρηνη θα παιζει...! 

• Like 2
Δημοσ.

στο αφτερμπερνερ στις ρθμισεις πας μονιτορινγκ τικαρε αυτα που θες κ στο καθενα απο κατω το ονσκριν ντισπλει.

Δε βλέπω πουθενά το onscreen display, τεσπα θα το δω όταν έρθει ο μάστορας του pc. Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

φιλε μου, χωρις καμια διαθεση "να στην πω",  εχεις ενα πολυ δυνατο συστημα, αλλα οπως ειπες δεν εχεις γνωσεις να το εκμεταλλευτεις..! 

κι επειδη ακριβως, δεν εχεις τις  βασικες γνωσεις, εχεις προβλημα  στο να ψαξεις να βρεις τι συμβαινει..! 

το πιο βασικο απο ολα, ειναι οτι, δεν ψαχνουμε να βρουμε ακρη σε μια BETA εκδοση παιχνιδιου (οποιουδηποτε..!) σε συστημα με 2πυρηνη καρτα γραφικων, και χωρις σωστους drivers που υποστηριζουν την Final εκδοση του παιχνιδιου..!!  

για να στο πω απλα, μην ψαχνεις ψυλλο στα αχυρα..!!   

Γνωμη μου..........,

περιμενεις την τελικη εκδοση του παιχνιδιου (αν δεν εχει ηδη βγει..).

περιμενεις νεους Drivers της καρτα σου, που να υποστηριζει το παιχνιδι, και μετα βλεπεις αν και πως παιζει σε 4Κ...!

και μια φιλικη συμβουλη.  

ακριβως επειδη δεν εισαι γνωστης, ουτε καν βασικων θεματων του πισι, περαν του χειρισμου, καλο ειναι να αποφευγεις  διπυρηνες καρτες γραφικων.  καλυτερα να παιρνεις την δυνατοτερη μονοπυρηνη, ουτως ωστε να μην εχεις θεματα, με διαφορα παιχνιδια που βγαινουν και δεν υποστηριζουν σωστα το Xfire..!

η μονοπυρηνη, ο,τι μπορει να παιξει θα το παιξει.   ενω στη διπυρηνη μπορει να λες οτι εχεις 2 πυρηνες, αλλα να λειτουργει μονο ο ενας...!  αρα, παλι σαν μονοπυρηνη θα παιζει...! 

Σε 1080 είμαι εγώ

Ούτε μου τη λες, ούτε τίποτα. Εγώ πρώτος γράφω είμαι άσχετος με το αντικείμενο. Από εκεί και έπειτα όταν με το καλό δουλέψει το afterburner θα βγάλουμε άκρη με το τι γίνεται. Πάντως δεν πιστεύω να δουλεύει μόνο ο ένας πυρήνας διότι στα 4κ με μια 290 δε νομίζω ότι βλέπεις παιχνίδι. Στα 1440p δε, φυσάει, βγαίνουν τα 1440p με μια 290; Ο φίλος παίζει με μια 970 που βρίσκεται σχετικώς κοντά στην 290 στα 1080p.

Θα δούμε κάποα στιγμή τις μετρήσεις και θα καταλάβουμε τι γίνεται.

Δημοσ.

Ούτε μου τη λες, ούτε τίποτα. Εγώ πρώτος γράφω είμαι άσχετος με το αντικείμενο. Από εκεί και έπειτα όταν με το καλό δουλέψει το afterburner θα βγάλουμε άκρη με το τι γίνεται. Πάντως δεν πιστεύω να δουλεύει μόνο ο ένας πυρήνας διότι στα 4κ με μια 290 δε νομίζω ότι βλέπεις παιχνίδι. Στα 1440p δε, φυσάει, βγαίνουν τα 1440p με μια 290; Ο φίλος παίζει με μια 970 που βρίσκεται σχετικώς κοντά στην 290 στα 1080p.

Θα δούμε κάποα στιγμή τις μετρήσεις και θα καταλάβουμε τι γίνεται.

Παρεξήγηση μυρίζομαι ; Σε λέω η ανάλυση μου είναι 1920Χ1080 full HD δηλαδή 4 φορές μικρότερη από αυτή που έχεις  , εγώ απλώς έγραψα επειδή έχω το παιχνίδι και ήθελα να βοηθήσω 

Δημοσ.

και οι μικροτερες καρτες, σηκωνουν 4Κ αναλυση.  

FPS (=καρε ανα δευτερολεπτο) ειναι δυσκολο να βγαλουν υψηλα νουμερα (ανω των 30) ωστε να ειναι το παιχνιδι playable. 

αλλο το ενα, αλλο το αλλο..! και η R9 290 μπορει να παιξει σε 4Κ αναλυση, ακομα και η δικια μου 7950 (=R9 280). αλλα δεν θα βγαζει  FPS..!

ΥΓ  aetos1988, γιατι να παρεξηγηθουμε...? δεν υπαρχει κανενας λογος........

Δημοσ.

Ακόμα και πριν πάρω την R9, η οθόνη έπαιζε κανονικά στα 4κ με τη gpu του επεξεργαστή. Όσον αφορά το παιχνίδι, ούτε λόγος φυσικά...

Δημοσ.

Ακόμα και πριν πάρω την R9, η οθόνη έπαιζε κανονικά στα 4κ με τη gpu του επεξεργαστή. Όσον αφορά το παιχνίδι, ούτε λόγος φυσικά...

μπραβοο..., ακριβως αυτο εννοω, οταν λεω αλλο η αναλυση που μπορει να σηκωσει μια καρτα γραφικων, και αλλο τα FPS που μπορει να βγαλει σε τετοια αναλυση, σε gaming. 

εδω λοιπον, παμε παρακατω. η 295 απο μονη της, ειναι ιδιαιτερη περιπτωση, γιατι προκειται στην πραξη για 2χ290 πανω σε ενα PCB (= "πλακετα" που φτιαχνεται η καρτα γραφικων). δλδ εχεις Xfire πανω στην ιδια καρτα. 

το Xfire λοιπον, οταν προκειται για νεα παιχνιδια -και ειδικα ΒΕΤΑ εκδοσεις- δεν υποστηριζεται σωστα, μεχρι να βγουν νεοι drivers που να ενσωματωνουν αυτη την υποστηριξη στα συγκεκριμενα παιχνιδια.

εφ' οσον, λοιπον, στο παιχνιδι που σε ενδιαφερει, αφ'ενος δεν εχεις τελικη εκδοση, και αφ 'ετερου δεν εχουν βγει -ακομα- drivers που να το υποστηριζουν σωστα, μην παιδευεσαι..! ασε να βγουν οι stable εκδοσεις και δοκιμαζεις..!

για τωρα, πιστευω κι εγω οτι μαλλον δουλευει ο ενας πυρηνας...!!!

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτάζοντας κάποια videos στο youtube σχετικά με το afterburner διαπίστωσα ότι στο δικό μου pc, στη σελίδα του monitoring λείπει εντελώς η επιλογή "Show in - On Screen Display", με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δω τις τιμές. Αναφέρομαι στην 4.1.0 έκδοση, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...