escloco Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Γεια σας, Καθως ημουν στον υπολογιστη (τον ανοιξα μετα απο 4 μηνες) εσβησε η οθονη. Του αλλαξα ραμ, τον καθαρισα αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Ειναι ανοιχτα 3 λαμπακια στην καρτα γραφικων, οποτε πιστευω το προβλημα ειναι εκει. Σας παρακαλω βοηθηστε με.
severus snape Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Πες μου αν ειναι κοκκινα τα λαμπακια.Ο υπολογιστης παραμενη ανοιχτος η σβηνη εντελως?
th3rul3r Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δοκιμασε με 1 στικ ραμ, τι εννοεις 3 λαμπακια?? Ο ανεμιστηρας γυριζει?
escloco Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το pc δουλευει, το ανεμιστηρακι δουλευει και βγαζει 3 κοκκινα λαμπακια. Δοκιμασα και με τις 2 ραμ σε ολες τις θεσεις. Τιποτα. Απο οτι διαβασα μπορει να ειναι το τροφοδοτικο αλλα ειναι σχετικα καινουργιο 1,5 χρονο. Εχω ενα Coolermaster 500W. Cpu: Q9400 Ram: kingston ddr2 4gb
SPANK Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Βασικά δοκίμασε το πολύ απλό με μια άλλη κάρτα γραφικών αν έχεις 1
Mpiftekis Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Τι windows έχεις; Επίσης, άνοιξε τα ηχεία να ακούσεις αν μπαίνει στα windows. Έχω την ίδια κάρτα και τα 3 λαμπάκια είναι πράσινα σε μένα. Οπότε μάλλον κάτι φταίει στην κάρτα γραφικών.
escloco Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Αυτο με τα ηχεια το εκανα απο την πρωτη στιγμη. Δεν ακουγεται τιποτα. Τωρα εχω ζητησει να μου δωσει ενας φιλος την καρτα του για να την δοκιμασω. Αλλιως να υποθεσω οτι ειναι μητρικη ή τροφοδοτικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα