Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

φίλε έχει σχέση με την M$ και μεγάλη μάλιστα.. γιατί μαζί με την παρουσίαση ενός δευτερευόντως θέματος δεν πρέπει να μας διαφεύγει το πιο σημαντικό! τι να το κάνω εγώ αν κάνει όλα αυτά αφού όταν παρουσιάσει πρόβλημα μετανιώνω την ώρα που το αγόρασα.. (όσο για το site που γράφεις αυτό είναι of topic γιατί δεν κατηγόρησα ούτε έθιξα το isomnia! το σχόλιο είναι αποκλειστικά για την M$ )

Το ότι απλά είχες μια ελλαττωματικη συσκευή το σκέφτηκες;

Απλά στέλνεις πίσω το κιν από εκεί που το πήρες και σου δίνουν άλλο.

Σε όλες τις εταιρίες, σε οτιδήποτε αγορασεις υπάρχουν ελλαττωματικά προϊόντα.

Τα comments στα φόρουμ δεν αλλάζουν κάτι.

Απλή λογική .

Δημοσ.

Το ότι απλά είχες μια ελλαττωματικη συσκευή το σκέφτηκες;

Απλά στέλνεις πίσω το κιν από εκεί που το πήρες και σου δίνουν άλλο.

Σε όλες τις εταιρίες, σε οτιδήποτε αγορασεις υπάρχουν ελλαττωματικά προϊόντα.

Τα comments στα φόρουμ δεν αλλάζουν κάτι.

Απλή λογική .

όλοι μπορεί να έχουν ελαττωματικές συσκευές και για αυτό υπάρχει το service και η εγγύηση! ο άτυχος φίλος μου όμως, που έτυχε να έχει μια από αυτές για 8 μήνες πλήρωσε τηλέφωνο και τηλέφωνο δεν είχε! το έστειλε περίπου 8-9 φορές στο service καινούριο τηλέφωνο αντικατάσταση δεν του κάνανε (αν και το ζήτησε επανειλημμένα με emails στα κεντρικά τους ) και κάθε φορά που το επισκευάζατε ανακάλυπτε κάποιο καινούριο σφάλμα! περιττό να πούμε πως η κάθε φορά που πήγαινε στο service έπρεπε να περιμένει 15 μέρες περίπου

λοιπόν φίλε δεν θα κατηγορούσα καμία εταιρία για το service τις αν δεν ήμουν αυτόπτης μάρτυρας αυτής της ξεφτίλας

εγώ μια απλή απορία θα πω ολόκληρος κολοσσός με τεράστια κέρδη και μέγιστο όνομα ξεφτιλίζετε στον καταναλωτή για ένα παλιό-κινητό.. αξίζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...