snikolas Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μαζί με το βασιλικό να ποτιστεί κι η γλάστρα. Παραδοχή της πλήρους αποτυχίας της Microsoft στο mobile os. Καιρός είναι. ΕΔΩ γελαω. ) κατσε και θα δεις τι εχει να γινει με Lumia... Sent from my iPad using Insomnia Δεν παιζει, οτι να ναι ζεται μερικοι πραγματικα, η Microsoft ακολουθει Windows και υποστηριζει, μιας που ειναι και το λειτουργικο της. οποτε ποιο fake παιθαινεις. Sent from my iPad using Insomnia
gon1332 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 "a particular OS or group of OSs can be loaded to address a particular scenario or requirement." "Τέλος με ένα απλό και γρήγορο find στο κείμενο της αναφοράς για "Android" δε θα το βρεις πουθενά." παρολα αυτα μηλαει για groups, για παραπανω απο ενα λειτουργικα χωρις να αναφερει ποιο βεβαια. αρα αυτο που λες ειναι οτι η είδηση δεν επρεπε να μηλαει για android αλλα γενικα για OSs? Προφανώς και μιλάει για groups, πράγμα που αυτό μπορεί να σημαίνει και iOS-Android. Απλά αρκετοί εστίασαν στο γεγονός πως η Microsoft "παραδέχεται κάτι και βάζει Android στις συσκευές της για να ανέβουν". Απλά η είδηση δεν είναι αυτή. Δεν αφορά το "group of OSs", αλλά γι'αυτό που είπες. Επίσης, μην αγχώνεσαι. Είπα "με κάποιες εξαιρέσεις". Αν διαβάσεις πάλι τα σχόλια από την αρχή, θα καταλάβεις το ύφος μου. Τέλος, ο τίτλος της είδησης: "Η Microsoft πατεντάρει το "Multi-OS booting". Το Android σε συσκευές Windows Phone και πολλά άλλα", μιλάει για Android σε συσκευές Windows. Είναι παραπλανητικό + η εικόνα. Το όλο θέμα είναι λίγο fail για μένα. 1
alex1001 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Η M$ καλύτερα να πατεντάρει το service μπας και λειτουργήσει γιατί χειρότερο service δύσκολα θα βρει κάποιος!
tulipas Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Η M$ καλύτερα να πατεντάρει το service μπας και λειτουργήσει γιατί χειρότερο service δύσκολα θα βρει κάποιος!Ας πούμε πως έχεις δίκιο (γιατί δεν έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω ακόμα και δεν γνωρίζω) αλλά ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΣΧΟΛΙΟ; Μαθε να διαβαζεις τους τίτλους και να γράφεις σχετικά με τα θέματα. Η έστω γράψε ένα off topic. Και επίσης θα ήθελα να σε ενημερώσω πως το ινσομνια δεν είναι της μαικροσοφτ, οποτε το κομμεντ σου είναι ανώφελο. Μπορείς να στείλεις feedback στην εταιρία αν θες, και αυτό πιθανότατα θα έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. #ksespasmanevrwn
blizl0x Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μια τέτοια είδηση μονο θετική μπορει να είναι. Λιγότερα crashes, ίσως μεγαλύτερη ταχύτητα και κυριως σταθερότητα σε βασικά πράγματα. Μακάρι να δούμε την δυνατότητα στα windows 10 η σε κάποιο μελλοντικό update και να μην χρειάζεται άλλο hardware, μπας να αντέξει και λιγο παραπάνω η συσκευή μου Οff-topicΑπλα θέλω να πω οτι σας αγαπώ ολους που διαφωνείτε σε ασχετα πραγματα εκει που δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ή που βλέπετε μια λέξη απλα στο άρθρο και γράφετε διάφορα ασχετα αρκετοι και γίνεται αυτος ο πανικος με τα αμέτρητα replies. Kαθε φορα, αφου διαβάσω την εκάστοτε είδηση αραζω και απολαμβάνω τα σχόλια. Παρακαλείται κάποιος να αναφέρει και κάτι για IOS ή Apple vs Microsoft η κάτι τέτοιο που ξεχαστηκε για λίγο η να γραφτει σχετικό άρθρο. Ευχαριστω. 1
Dr.Richard Axel Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πατεντάρει την χρήση διαφορετικών setup τις ίδιας οικογένειας Λ/Σ. Σιγά μην έβαζε το σ...... android για να βγάζει λεφτά άλλος.
MichalisCorsa Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εννοείται, απλά το αναφέρει γενικά σαν OS στο patent paper για να μπορέσει να πατεντάρει τον συγκεκριμένο τρόπο (ο οποίος είναι αρκετά έξυπνος και πρωτότυπος) ώστε να μην κάνουν την ίδια υλοποίηση η Apple ή η Google, η τουλάχιστον αν το κάνουν χρησιμοποιώντας μέρος ή ολόκληρη την πατέντα να της σκάνε χρήματα για αυτό.
11demian111 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Η M$ καλύτερα να πατεντάρει το service μπας και λειτουργήσει γιατί χειρότερο service δύσκολα θα βρει κάποιος!Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε. Αλλαγή οθόνης 520 την ίδια μέρα σε Nokia store. Και άλλαξε τζάμπα και το κουμπί του power on.
sotoman v2 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Η πατέντα λέει multi-boot. Φαντάζομαι οτι αν μια εταιρία γράψει το δικο της κωδικα για multiboot δεν θα πιάνεται απο τη πατέντα, σωστα; Δηλαδή αν κυκλοφορήσει κινητό με syslinux boot loader;
alex1001 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε. Αλλαγή οθόνης 520 την ίδια μέρα σε Nokia store. Και άλλαξε τζάμπα και το κουμπί του power on. πολύ φίλος μου με το 925.. 8 μήνες δεν είχε τηλέφωνο! αφού πηγαινοερχόταν στο service και κάθε φορά που το άφηνε έπρεπε να περιμένει σχεδόν 15 μέρες.. το τηλέφωνο γύριζε και πάλι πρόβλημα έβγαζε.. στην τελική το τηλέφωνο έχει ακόμη μικρό πρόβλημα μετά από 8-9 φορές πήγαινε έλα στο service!! και οτε αντικατάσταση κάνανε ούτε επιστρέφανε χρήματα
alex1001 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ας πούμε πως έχεις δίκιο (γιατί δεν έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω ακόμα και δεν γνωρίζω) αλλά ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΣΧΟΛΙΟ; Μαθε να διαβαζεις τους τίτλους και να γράφεις σχετικά με τα θέματα. Η έστω γράψε ένα off topic. Και επίσης θα ήθελα να σε ενημερώσω πως το ινσομνια δεν είναι της μαικροσοφτ, οποτε το κομμεντ σου είναι ανώφελο. Μπορείς να στείλεις feedback στην εταιρία αν θες, και αυτό πιθανότατα θα έχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. #ksespasmanevrwn φίλε έχει σχέση με την M$ και μεγάλη μάλιστα.. γιατί μαζί με την παρουσίαση ενός δευτερευόντως θέματος δεν πρέπει να μας διαφεύγει το πιο σημαντικό! τι να το κάνω εγώ αν κάνει όλα αυτά αφού όταν παρουσιάσει πρόβλημα μετανιώνω την ώρα που το αγόρασα.. (όσο για το site που γράφεις αυτό είναι of topic γιατί δεν κατηγόρησα ούτε έθιξα το isomnia! το σχόλιο είναι αποκλειστικά για την M$ )
Redshift Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 εγω διαβαζοντας το κειμενο της πατεντας καταλαβαινω οτι φτιαχνουν ενα αρχικο minimal base layer κ απο κει κ περα αναλογα με το τι θες να κανεις με το κινητο θα σου φορτωνει dependancies κ στο τελος την λειτουργια-δυνατοτητα που θες να τρεξεις δλδ εξοικονομουν πορους φορτωνοντας on demand λειτουργιες κ τα προαπαιτουμενα τους δεν ξερω αν καταλαβα καλα
uroborous Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μαζί με το βασιλικό να ποτιστεί κι η γλάστρα. Παραδοχή της πλήρους αποτυχίας της Microsoft στο mobile os. Καιρός είναι. τα windows phone μαμανε και δέρνουνε! τη σταθερότητα τους εσείς στο android και το ios δε μπορείτε να τη φαναστείτε καν. τώρα το γεγονος οτι δεν έχουμε εφαρμογή για να πετάμε ελικοπτεράκι 15 ευρώ από το eshop, με λιγη ψυχοθεραπεία θα το ξεπεράσουμε...
panathatube Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 σοβαρά μιλάς? λόγω σχεδίου τους? μα όλα ίδια είναι. πανομοιότυπα... εγώ προσωπικά μόνο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το αριθμό του μοντέλου τα ξεχωρίζω... Πάντως, με βάση τις χαμηλές τιμές, με τα ενεργά tiles και τις τόσες δυνατότητες παραμετροποίησής τους, λέω να παραμείνω μόνιμος "κάτοικος" Lumia, ειδικά ενόψει Windows 10.
Giorgos241 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 σοβαρά μιλάς? λόγω σχεδίου τους? μα όλα ίδια είναι. πανομοιότυπα... εγώ προσωπικά μόνο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το αριθμό του μοντέλου τα ξεχωρίζω... Μου αρεσει η ιδεα τους στο σχεδιο. Διατηρουν ενα κοινο χαρακτηρα σε ολες τις συσκευες τους, και μετα "βαζουν μεσα" διαφορετικο HW για να εχουν ετσι μια μεγαλυτερη γκαμα μοντελων (τωρα τελευταια βεβαια το εχουν παρακανει) για να διαλεξεις. Θελεις καλη καμερα? Εχουν Θελεις καλη μπαταρια? Εχουν Θελεις πολυ μπαταρια? Εχουν Θελεις premium υλικα κατασκευης? Εχουν Τα θελεις ολα αυτα μαζι? Το εχουν και αυτο (σε ενα μεσο βαθμο τα πιο ψηλα μοντελα) Το μοναδικο θεμα που ειχα βρει οταν ειχα WP ηταν η ελλειψη ορισμενων εφαρμογων που εχω συνηθισει να χρησιμοποιω. Ειμαι σιγουρος ομως οπως εχουμε ξανακουσει, πως αυτο το χασμα θα κλεισει με καποιον τροπο. Η BB ειχε καταφερει και μπορουσε να τρεχει ορισμενες android εφαρμογες στα κινητα της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα