Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε MS δεν το κάνεις και στα pc λέω γω να μπαίνουμε γρηγορότερα όπου θέλουμε και να μην περιμένουμε μία ώρα να φορτώσουν τα πάντα;

Δημοσ.

Ενώ όλα τα Samsung, τα HTC, LG και Xperia είναι όλα διαφορετικά εδώ και 3 χρόνια...

καλά κρασιά...

δεν αναφέρθηκα στο σχόλιο μου για τις υπόλοιπες εταιρίες. μόνο για lumia. δε λέω htc ειδικά και samsung μοιάζουν πολύ αλλά αυτό που συμβαίνει με τα lumia είναι απίστευτο. όλα θεωρώ ότι μοιάζουν. ορθογώνια με μεγάλα μπέζελς. τπτ διαφορετικό. καλά κρασιά...

@nalmsteen

Αν τα βλέπεις όλα ίδια, θα σου αγοράσω ευχαρίστως ένα ζευγάρι γυαλιά :)

χαχαχα να'σαι καλά. και χρειάζομαι γιατί τα έσπασα τα δικά μου...

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι πάνω από 2-3 άτομα εδώ μέσα, δεν διάβασαν καν την είδηση. Αυτό που κατάλαβαν είναι ότι θα τρέχουν Android εφαρμογές στα WP.
Άει καλημέρες....

• Like 4
Δημοσ.

αυτο ακριβως δεν λεει στο τελος;

"Η δυνατότητα ωστόσο εκκίνησης εφαρμογών Android, σε συσκευές που τρέχουν Windows είναι κάτι άλλο."

"οι εφαρμογές θα “λένε” στο κινητό ότι χρειάζεται να φορτώσει ένα συγκεκριμένο τμήμα ενός λειτουργικού συστήματος και εκείνο θα το φορτώνει."

Δημοσ.

Καλο θα ηταν να μιλαμε μονο ατομα που εχουμε WP και οχι android συσκευες. Οσο για αυτους που κρινουν τα lumia οτι ολα ιδια ειναι ας κατσουν στα αβγα τους. Και καλα κανει αν γουσταρει η MS να βγαζει λεφτα ξεκουραστα. Δεν θα ρωτησει την γνωμη μας για το τι θα κανει. Και του χρονου χριστος ανεστη σε ολους

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα; Σχεδόν όλοι, με κάποιες εξαιρέσεις, απλά διαβάσατε αυτό που θέλατε. Άσε που ο ειδησεογράφος πήρε απλά copy-paste το άρθρο το άλλου, που απλά ήθελε δημοσιότητα, οπότε και κοτσάρησε στο όλο θέμα και το Android.

Αν διαβάσει κανείς το abstract μόνο της αναφοράς θα έχει και τη σωστή είδηση και περιεχόμενο πατέντας:

A system that facilitates different levels of operating system (OS) boot so as to provide users with rapid access to certain mobile device functionalities, security, applications, etc. is provided. An OS can be loaded in phases or stages commensurate with policies, preferences, actions, context, etc. Similarly, a particular OS or group of OSs can be loaded to address a particular scenario or requirement.

Τέλος με ένα απλό και γρήγορο find στο κείμενο της αναφοράς για "Android" δε θα το βρεις πουθενά. Μη φοβάστε να διαβάσετε. Και αν βαριέστε να διαβάσετε για τέτοια θέματα, καλύτερα μην τα ακουμπάτε καθόλου.

• Like 6
Δημοσ.

αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι το πάει σε container φάση το λειτουργικό σε Kernel βάθος κάπως σαν τα Linux ενα πράμα που άπαξ και το καταφέρει θα είναι ένα τεράστιο βήμα για να γίνει το λειτουργικό πραγματικά ελαφρύ, αποδοτικό και ασφαλές/σταθερό μιας και δε θα σου κρασαρει όλο αλλά ο εκάστοτε container o οποίος θα είναι και συμπιεσμένος ώστε να ζητάει και λιγότερο χώρο και δε θα τρέχει όλοι την ώρα παρά μόνο την στιγμή που τον έχεις ανάγκη.

μόνο θετικά βλέπω.

• Like 3
Δημοσ.

<p>Είμαι σίγουρος ότι πάνω από 2-3 άτομα εδώ μέσα, δεν διάβασαν καν την είδηση. Αυτό που κατάλαβαν είναι ότι θα τρέχουν Android εφαρμογές στα WP.<br> Άει καλημέρες....</p>

Ακριβώς.

Sent from my iPad using Insomnia

Επειδη το θεμα καταντησε καρακίτς ομως και οι μισοι και παραπανω δεν καταλαβαν τιποτα και νομιζουν οτι σε Windows phone θα παιζει ταυτοχρονα και android πολυ απλα δεν παιζει ουτε ΚΑΝ, το Store αναβαθμιζεται καθημερινα, απο την στιγμη που η Microsoft πλασαρει και περναει χοντρο μυνημα για Windows συνεχεια και οτι αυτα ειναι οτι καλυτερο μπλα μπλα.....φανταστειτε οτι πολυ απλα σε Windows συσκευη ΔΕΝ θα δειτε android. :-) καλυτερα δηλαδη για να μην "κολλησει" απο το δυαμαντη των λειτουργικων, το αντεοιντ εννοω....

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Καλο θα ηταν να μιλαμε μονο ατομα που εχουμε WP και οχι android συσκευες.

και ετσι θα γραφανε 2-3 ατομα

Σοβαρά τώρα; Σχεδόν όλοι, με κάποιες εξαιρέσεις, απλά διαβάσατε αυτό που θέλατε.

εγω ολο το διαβασα απλα σχολιασα την τελευτεα παραγραφο. κακο ειναι;

το υπολοιπο τι λεει; οτι δεν θα χρειαζεται να φορτώνει ολο το λειτουργικο για να τρεξει μια εφαρμογη, προσωπικά ποτε μου δεν χρειαστηκα κατι τετοιο επιδη το smartphone μου ειναι 24/7 ανοιχτο οποτε και για αυτο δεν το σχολιασα. ειναι κατι που δεν μου κεντρισε το ενδιαφερον. η τελευτεα παραγραφος απο την αλλη..

"a particular OS or group of OSs can be loaded to address a particular scenario or requirement."

"Τέλος με ένα απλό και γρήγορο find στο κείμενο της αναφοράς για "Android" δε θα το βρεις πουθενά."

παρολα αυτα μηλαει για groups, για παραπανω απο ενα λειτουργικα χωρις να αναφερει ποιο βεβαια. αρα αυτο που λες ειναι οτι η είδηση δεν επρεπε να μηλαει για android αλλα γενικα για OSs?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...