thetruth Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 καλησπέρα, θα ηθελα τις γνωμες σας για upgrade σε συνδυασμό corsair 450D και Η100i, αξιζει να παω σε full tower (πχ 750D) ? Ο κυριως λογος της αναβάθμισης ειναι η αποκτηση ενος συστήματος με αρκετά καλυτερο airflow απο αυτο που εχω τωρα μιας και προορίζετε για overclocking. (προς το παρον εχω φτασει stable τα 4.3ghz, vcore: 1.35-1.36v, ομως με υψηλες θερμοκρασιες idle temp ~40C in game ~60C) τωρινό σύστημα: case: coolermaster k350 mobo: asus M5A97 LE R2.0 (εχω διαθέσιμη και την αλλη εκδοση της M5A97 R2.0) cpu cooler: Thermalright True Spirit 120 Rev. A (BW) cpu: amd fx 8320 ram: 8gb corsair vengeance psu: 750w corsair Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αν πηγαίνεις για performance, πιστεύεις θα αξίζει τα χρήματα που θα ρίξεις για τα μερικά Ghz που θα πας παραπάνω; για μένα όχι.Αν ο σκοπός σου είναι να πάρεις ένα ποιοτικότερο κουτί και ένα cooler ώστε να έχεις χαμηλότερες θερμοκρασίες (οπότε και λιγότερο θόρυβο), τότε το δέχομαι. Και το Midi μια χαρά θα σου κάνει, εκτός αν σκοπεύεις να πας σε πολλές κάρτες. (>2)Δες και το Enthoo Pro σαν επιλογή στα κουτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetruth Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αν πηγαίνεις για performance, πιστεύεις θα αξίζει τα χρήματα που θα ρίξεις για τα μερικά Ghz που θα πας παραπάνω; για μένα όχι. Αν ο σκοπός σου είναι να πάρεις ένα ποιοτικότερο κουτί και ένα cooler ώστε να έχεις χαμηλότερες θερμοκρασίες (οπότε και λιγότερο θόρυβο), τότε το δέχομαι. Και το Midi μια χαρά θα σου κάνει, εκτός αν σκοπεύεις να πας σε πολλές κάρτες. (>2) Δες και το Enthoo Pro σαν επιλογή στα κουτιά. ευχαριστω για την απαντηση, ανησυχω επειδη ηδη ειναι υψηλες οι θερμοκρασιες και πιστευω οτι το καλοκαιρι θα εχω προβλημα και θα πρεπει να περιορισω το OC σε ακομη χαμηλοτερες συχνοτητες , παρολαυτα ειναι σχετικα καινούργιος με το ΟC οποτε οποιεσδήποτε διορθώσεις ειναι ευπροσδεκτες!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 60 βαθμοί δεν ειναι κατι τρομακτικο παντως.... Σε stress tests ποσο έχεις? (occt linpack, prime 95 κτλ!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Χωρίς να έχω πολύ εμπειρία στους AMD σε OC, νομίζω ότι οι συχνότητες που έχει σ'αυτά τα volts είναι καλές. Οι θερμοκρασίες για AMD δεν είναι τρομακτικές, αλλά όχι και καλές, όπως είπες έρχετε και το καλοκαίρι. Safe temp νομίζω είναι 62C στο CPU σου.Για εμένα, αν είσαι αποφασισμένος ότι θες να κάνεις την αλλαγή, τότε κάντη, το cooler και το κουτάκι που έχεις επιλέξει είναι πολύ καλά (υπάρχουν και άλλες επιλογές στα κουτιά, αλλά ότι αρέσει στον καθένα, είναι υποκειμενικό). Από κει και πέρα, αν θες να κάνεις οικονομία, δε χρειάζεται το OC, δε κερδίζεις και πολλά. Δες τα FPS σου σε stock, δες και OC και θα καταλάβεις τι εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetruth Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 60 βαθμοί δεν ειναι κατι τρομακτικο παντως.... Σε stress tests ποσο έχεις? (occt linpack, prime 95 κτλ!) καταρχήν ευχαριστω για την απαντηση, επειδη οπως ανεφερα και πιο πριν οι γνωσεις μου περι ΟC ειναι περιορισμενες οποτε δεν εχω τρεξει ακομα stress test αλλα σκοπευω να το κανω μολις το κατανοησω καλυτερα, μεχρι τοτε το δικο μου "stress test" ειναι obs, teamspeak, cs:go και dual monitor ! Χωρίς να έχω πολύ εμπειρία στους AMD σε OC, νομίζω ότι οι συχνότητες που έχει σ'αυτά τα volts είναι καλές. Οι θερμοκρασίες για AMD δεν είναι τρομακτικές, αλλά όχι και καλές, όπως είπες έρχετε και το καλοκαίρι. Safe temp νομίζω είναι 62C στο CPU σου. Για εμένα, αν είσαι αποφασισμένος ότι θες να κάνεις την αλλαγή, τότε κάντη, το cooler και το κουτάκι που έχεις επιλέξει είναι πολύ καλά (υπάρχουν και άλλες επιλογές στα κουτιά, αλλά ότι αρέσει στον καθένα, είναι υποκειμενικό). Από κει και πέρα, αν θες να κάνεις οικονομία, δε χρειάζεται το OC, δε κερδίζεις και πολλά. Δες τα FPS σου σε stock, δες και OC και θα καταλάβεις τι εννοώ. ευχαριστώ και πάλι ! οι διαφορες που ειδα stock με οc σε game οπως cs:go ειναι μεχρι και 130fps! (μετρηση με netgraph) για αυτο και αποφάσισα να επενδύσω πανω στο υπάρχων συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 καταρχήν ευχαριστω για την απαντηση, επειδη οπως ανεφερα και πιο πριν οι γνωσεις μου περι ΟC ειναι περιορισμενες οποτε δεν εχω τρεξει ακομα stress test αλλα σκοπευω να το κανω μολις το κατανοησω καλυτερα, μεχρι τοτε το δικο μου "stress test" ειναι obs, teamspeak, cs:go και dual monitor ! ευχαριστώ και πάλι ! οι διαφορες που ειδα stock με οc σε game οπως cs:go ειναι μεχρι και 130fps! (μετρηση με netgraph) για αυτο και αποφάσισα να επενδύσω πανω στο υπάρχων συστημα. Αποκλείεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetruth Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αποκλείεται πιθανος απο bottleneck? gpu: Asus r9 280x CU TOP 3GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δε νομίζω τόσο μεγάλη διαφορά. Μπας και είχες ενεργοποιημένο το Vsync και μετά το έκλεισες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetruth Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δε νομίζω τόσο μεγάλη διαφορά. Μπας και είχες ενεργοποιημένο το Vsync και μετά το έκλεισες; ιδιες ρυθμισεις (vsync off) ! Γενικα εχω δοκιμασει format,re-install, new drivers κτλπ και μονο με το OC καταφερα να λειτουργήσω τον συνδυασμο προγγραματων που προανεφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα