Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παλιό ξένους δεν έπρεπε ποτε να πάρει το Λόλι. Όλα καταστράφηκαν και είμαι σίγουρος πως ήταν δυσκολη απόφαση για την google και τελικά... λαθος

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όσοι παραπονιέστε ότι το Lollipop σέρνεται, καμιά cache κάνατε τον κόπο να την καθαρίσετε;

Έχω S4 και με την 4.4 είχα σοβαρότατα προβλήματα. Τεράστια κατανάλωση μπαταρίας (μιλάμε για 10%-15% με λίγα λεπτά σε Internet ή Facebook) και ώρες-ώρες κάτι το έπιανε και ανέβαζε θερμοκρασίες και έτρωγε 20% την ώρα σε standby. Όλα αυτά λύθηκαν με την 5.01.

Μόνο παράπονο ότι στην οθόνη κλειδώματος δεν δείχνει το επόμενο ξυπνητήρι και την λειτουργία αποκλεισμού, όπως έκαναν οι προηγούμενες εκδόσεις.

Δημοσ.

εκανα την μαλακια και εγω και περασα lolipop...εχω s5 και περα απο την χαλια εμφανιση το κινητο σερνετε και πεφτει και γρηγορα η μπαταρια...

Δεν σου κολλάει και η κάμερα με viber - skype?

Δημοσ.

Παιδιά Nexus 7 2012, με το πρώτο factory reset δεν είδα κάποια βελτίωση στην ταχύτητα του Lollipop 5.1. Ακόμα σέρνονται τα πάντα, από Chrome έως Youtube και ημερολόγιο.Του κάνω ένα δεύτερο αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

μην κανεις δεν αλλαζει τιποτα. ετσι θα μεινει. αν το πληκτρολογιο δεν αποτυγχανει να εμφανιστει συνεχώς να λες και ευχαριστώ.

Δημοσ.

μην κανεις δεν αλλαζει τιποτα. ετσι θα μεινει. αν το πληκτρολογιο δεν αποτυγχανει να εμφανιστει συνεχώς να λες και ευχαριστώ.

Χμμμ, μάλλον δεν θα πω ευχαριστώ τότε. Όντως περιττό το δεύτερο factory reset. Μόνο με Nova launcher αντί του μαμίσιου είδα μια απειροελάχιστη διαφορά στην απόκριση, αλλά μόνο για τα εφέ κύλισης και εναλλαγής οθονών. 

Δημοσ.

Η λύση είναι cm 12.1 5.1.Ανασταίνει οτι κινητό θέλετε.Οι μαμισιες ρομς είναι παντα πιο βαριές απο τις custom που έχει φύγει όλο το bloatware.

Όσο για τα gapps κατεβάσετε το pico πακέτο που εχει το playstore/keyboard.Έπειτα οτι θέλετε το προσθέτετε εσείς.Παντα βάζουμε nova launcher και κάτι που δεν το ξερουν πολλοί μέσα απο το επιλογές για προγραμματιστές βάζουμε τα 3 animations στο off.Θα δειτε τεράστια βελτίωση στο lag.

Δημοσ.

Η λύση είναι cm 12.1 5.1.Ανασταίνει οτι κινητό θέλετε.Οι μαμισιες ρομς είναι παντα πιο βαριές απο τις custom που έχει φύγει όλο το bloatware.

Όσο για τα gapps κατεβάσετε το pico πακέτο που εχει το playstore/keyboard.Έπειτα οτι θέλετε το προσθέτετε εσείς.Παντα βάζουμε nova launcher και κάτι που δεν το ξερουν πολλοί μέσα απο το επιλογές για προγραμματιστές βάζουμε τα 3 animations στο off.Θα δειτε τεράστια βελτίωση στο lag.

Περιμένω πως και πως να βγει η 12.1 και στο s4 mini. Είμαι με τη cm 12 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχει βέβαια κάτι μικρά bugs με το τηλέφωνο ώρες ώρες αλλά ακόμα είναι σε nightlies, οπότε λογικό είναι.

Δημοσ.

Περιμένω πως και πως να βγει η 12.1 και στο s4 mini. Είμαι με τη cm 12 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχει βέβαια κάτι μικρά bugs με το τηλέφωνο ώρες ώρες αλλά ακόμα είναι σε nightlies, οπότε λογικό είναι.

Έχω 5 μέρες την cm12.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα.2 παιχνιδακια δεν υποστηρίζονται ακόμα(bloons\mini motor racing) αλλά σε όλα τα υπολοιπα άψογα.Μπαταρία επίσης πολύ καλη και απο mods έχει οτι χρειαζετε κάποιος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...