panther_512 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Σε αρκετές περιπτώσεις που η συσκευή γίνεται πιό αργή και lag-άρει με το Lollipop, φταίει το cache partition, το οποίο κρατάει δεδομένα από το Kit Kat. Σε αυτές τις περιπτώσεις ή θα πρέπει να γίνει format το cache partition αν ο κατασκευαστής παρέχει οδηγίες (όπως στην περίπτωση του Moto G), ή θα πρέπει να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Exoskeletor Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το ότι 5 μήνες μετά την κυκλοφορία του είναι ακόμη στο 5% είναι όντως εντυπωσιακό... Το ότι η 2.3 έχει ακόμα και τώρα μεγαλύτερη διείσδυση, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό... οσοι εχουν κινητο με εκδοση 2.3 εχουν παλια κινητα που δεν αναβαθμιζονται και δεν εχουν διαθεση να τα αλλαξουν, οσοι εχουν κινητο που περνει 5 και πανω περνει χρονο μεχρι να προσαρμοστει, ολοκληρωθει, δοκιμαστει και να διανεμηθει σε ολες της χωρες. που ειναι το εντυπωσιακο σε ολα αυτα; 1
Makis38 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μου ήρθε πριν λίγους μήνες η αναβάθμιση σε Lollipop σε ένα Nexus 7 του 2012. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή. Το τάμπλετ έγινε τόσο αργό που προλαβαίνω να πάω να ανοίξω τον σταθερό που τρέχει Windows XP και να κάνω τη δουλειά μου από κει. Τώρα άντε rootάρισμα, ξαναπέρασμα kitkat κ.ο.κ. Απορώ γιατί επέλεξε να δώσει αναβάθμιση η google σε συσκευή 3ετίας που δεν τα σηκώνει ούτε για πλάκα. Κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και (μάλλον) θα δεις αποτέλεσμα. Δεν μπορεί Nexus συσκευή και να σέρνεται. Εμένα (σε Nexus 4) μου έκανε κάτι κουφά στο wi-fi. Με 2 επαναφορές στην 5.0 και στην 5.0.1, ράβει οτιδήποτε κινείται, δε πα να'ναι και s6.
damoclesword Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και (μάλλον) θα δεις αποτέλεσμα. Δεν μπορεί Nexus συσκευή και να σέρνεται. Εμένα (σε Nexus 4) μου έκανε κάτι κουφά στο wi-fi. Με 2 επαναφορές στην 5.0 και στην 5.0.1, ράβει οτιδήποτε κινείται, δε πα να'ναι και s6. Λες φίλε μου; Θα το δοκιμάσω. Γιατί σαν design έχει αρχίσει να μ'αρέσει το lollipop. Εν τω μεταξύ δεν του έχω περάσει τίποτα βαριές εφαρμογές για να δικαιολογείται τόσο σύρσιμο (το πιο βαρύ είναι το Skype). Αν όντως το επηρρεάζουν τίποτα "κατάλοιπα" από το kitkat, θα του κάνω 1-2 hard reset και θα ενημερώσω για αποτελέσματα. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Τώρα άντε rootάρισμα, ξαναπέρασμα kitkat κ.ο.κ. δεν ξερω ποια μεθοδο χρησιμοποιεις αλλα συνηθως περνας λειτουργικο μεσα απο το clockworkmod recovery (που φορτωνεις πριν φορτωσει το λειτουργικο). μιας και το root ειναι για λειτουργιες μέσα στο λειτουργικο, δεν χρειαζεται να κανεις root αφου το recovery το φορτωνεις απο εξω.
DoYouNote Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Όσοι έχετε lag κάντε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ναι, σε εσένα με το S5 που σέρνεται μιλάω.
george1994 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Εγώ έχω την 5.02 σε nexus 7 FHD χωρίς προβλήματά. Όσα update check και να κάνω την 5.1 δεν την βλέπω!
damoclesword Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Εγώ έχω την 5.02 σε nexus 7 FHD χωρίς προβλήματά. Όσα update check και να κάνω την 5.1 δεν την βλέπω! Αν χρησιμοποιήσεις κανένα πρόγραμμα που να κρύβει τη vpn σου, όπως πχ το betternet, και να φαίνεται ότι μπαίνεις από άλλη χώρα, τότε μάλλον θα στο εμφανίσει το 5.1. Το έχω χρησιμοποιήσει επανειλημμένα για updates που δεν έρχονται ποτέ Ελλάδα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δεν εχω δει πιο fail χρηση του "ηδη" αποτι στον τιτλο του thread
AntiCambeR Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το σωστο μετα απο αναβαθμιση ειναι: 1)Wipe data. 2)Cache partition 3)Factory reset? Αν 1 κινητο αγοραστει με την τελευταια εκδοση πχ της Lolipop προεγκατεστημενη δεν χρειαζονται τα παραπανω 3 βηματα?
geo1st487 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αν ερθει αναβαθμιση σε Lollipop και δεν θελω να την κανω, μπορει να φυγει απο τις ειδοποιησεις σε κινητο που δεν ειναι root;
jimmy213 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Το δικό μου nexus 7 (2012) πάντως ακόμα σέρνεται, ειδικά με το που ανοίγω το wifi. Έκδοση 5.1 και ναι έχω κάνει factory reset.
basilis_k6 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 ημουν πολυ διαστακτικος γιατι στο motog ηταν αψογο το κκ. τελικα μετα απο ενα μηνα αυτο που μου εμεινε ειναι οτι εχω λιγο καλυτερη μπαταρια,πιο αργο dialer,πολλα bug με τις ειδοποιησεις του βαιμπερ και το χειροτερο δεν μπορω να κλειδωσω την οθονη στο landscape.
george1994 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αν χρησιμοποιήσεις κανένα πρόγραμμα που να κρύβει τη vpn σου, όπως πχ το betternet, και να φαίνεται ότι μπαίνεις από άλλη χώρα, τότε μάλλον θα στο εμφανίσει το 5.1. Το έχω χρησιμοποιήσει επανειλημμένα για updates που δεν έρχονται ποτέ Ελλάδα. Σ'ευχαριστώ. Το εγκατέστησε αλλά δυστυχώς δεν έχει εμφανιστεί ακόμα κάτι. Ίσως αργήσει λίγο...☺
king2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Η 5.1 εκδοση πετάει.Αρκετά καλύτερη απο kk και το material design είναι πολύ ομορφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα