akis.ak Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 καλησπερα παιδες!!! Την εκανα την μακακια μου ειχα δεν ειχα τελικα!!! ο φακελος του application data εφαγε delete... τι κανουμε τωρα αδερφια συμφορουμιτες οεο? τα φωτα σας..!!!
akis.ak Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Περιεργος δουλευουν κανονικοτατα ομως χρειαζετε να βρω τον φακελο στο AppData για να σβησω ενα αρχειο που μου ζηταει ενα προγραμα αλλα τον φακελο(AppData)εκανα πατατια και τον εσβησα
tsakonas Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 system restore υπαρχει; previous versions στο φακελο εχει;
makfil Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Γιατί δεν πας στο Recycle Bin, να το βρεις και να κάνεις restore; 1
tromponi1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Αν το έχεις διαγράψει και απο τον κάδο ανακύκλωσης κατέβασε το Recuva και βάλε το να ψάξει μήπως το ανακτήσει. 1
akis.ak Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 αδερφε το recuva τα βρικε ολα ενα θεματακι εχω μονο τα εχει πεταξει χυμα μεσα στο User προσπαθησα να κανω φακελο με ονομα AppData αλλα δεν με αφηνει!!!
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Βασικά δοκίμασε ενα repair με το cd των windows μηπως στο ξανα δημιουργήσει
rfc Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν υπαρχει φακελλος appdata, αλλα application data και σε αφηνει να τον φτιαξεις.
akis.ak Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν υπαρχει φακελλος appdata, αλλα application data και σε αφηνει να τον φτιαξεις. nai to AppData einai auto akrobos pou les se sintomografia... kai gia tou logou to alithes...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα